Arkadaslar herkese iyi günler.Ben bir buçuk yıldır evliyim.Ve eşimin anne babası ile altlı üstlü oturuyoruz.Beni bunaltmis,beni canımdan bezdiren biseyleri yazmak, içimi dökmek istiyorum.En başından beri eşimin annesiyle, babasıyla pek anlaşamıyoruz.Ama bu olaylar yazın daha çok arttı hatta iftira boyutuna vardı ve buraya da yazmıştım ve daha bı çok olay yaşandı.En son ikı buçuk ay kadar önce eşimin babasınin hasta olduğunu durumunun iyi olmadığını söylediler.Ben o zamanlar ikisi ilede görüşmüyordum.Sonra baktım ki eşim çok üzgün.Ben de dedim ki kendime küslük daha fazla uzamasını istemedim.Baba oğul arasında kalmış gibi hissediyodum.Dedim ki barışalım bu böyle gitmeyecek.Ama ondan sonra bu hastalık nedense bı anda yok oldu sanki.Ne kayınvalidemin ne bı başkasının kimsenin umrunda değil şu an.Eşime demişler ki o zaman babanın kalbi durdu bugün biz seni aramadik.Arkadaslar bu bana biraz saçma geldi çünkü kv gecenin bı saati arar en saçma şey için bile.Simdi herşey eski haline döndü.Esimin iş yeri eve yakın onu ben onunla beraber gitmediğim günler sürekli ise bırakıyor babası.Ve adam benimle o kadar kötü konuştu ki benim artık gerçekten hicbiseyine inancım yok Kaç kere kv ile konuştum anne bak bu bize zarar veriyor şunu şunu yapmayın diye ama yok sonradan öğreniyorum ki yine aynı şeyler oluyor.Bundan çok çok bunaldım.Olanlarin hiçbirini unutamadım.Hala okulum devam ediyor bu yüzden yazın çalıştım vs ama elimden daha fazlası gelmiyor.Esim de şu an tasinamayiz diyor.Ama ben böyle olmasından bıktım.Esim tepkisini gösteremiyor hep ben mücadele ediyorum Siz olsanız ne yapardınız bu arada diğer konularda da yazmıştım eşim bana asla destek olmaz sadece oyun oynar.Okuyan herkese teşekkürler