Bir haşema meselesi (minnak dert)

Nenickibe

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
228
94
33
Selam kizlar, küçük bir problemcikle karsinizdayim. Internette konuya dair birsey bulamadigim icin birde buraya sorayim dedim, inşallah derdime derman bulurum sjsjjs. Sorum aslinda kapalı bayanlara yönelik. Yunanistanda tatil yapaniniz oldu mu? Hasemayla ilgili bir problem yaşadınız mi? Benim bildigim bir yasak yok ama eminde olamadım simdi. Cevaplar için teşekkürler simdiden.

Selam kizlar, küçük bir problemcikle karsinizdayim. Internette konuya dair birsey bulamadigim icin birde buraya sorayim dedim, inşallah derdime derman bulurum sjsjjs. Sorum aslinda kapalı bayanlara yönelik. Yunanistanda tatil yapaniniz oldu mu? Hasemayla ilgili bir problem yaşadınız mi? Benim bildigim bir yasak yok ama eminde olamadım simdi. Cevaplar için teşekkürler simdiden.
Nereye gideceksiniz, merak ettim 🤭 Ben Yunanistan’da yaşıyorum.
Genel olarak sorun olmaz.

Sorunuzdan alakasız ama ben haşemalarımın içine bikini aldım külot yerine onları giyiyorum ama çok zor kuruyor ve her tatil sonrası ıslaklıktan mıdır nemden midir bi enfeksiyon kapıyorum siz ne yapıyorsunuz acaba ? :KK64:

Sorunuzdan alakasız ama ben haşemalarımın içine bikini aldım külot yerine onları giyiyorum ama çok zor kuruyor ve her tatil sonrası ıslaklıktan mıdır nemden midir bi enfeksiyon kapıyorum siz ne yapıyorsunuz acaba ? :KK64:
İçine çamaşır giymiyorum. Kendi çamaşırı var ağ şeklinde. Böylece hızla kuruyor.

Kuzum ben hasemamin altina mayo giyiyorum, sabunla yikayip güneşte kurutuyordum. 15 yilda bir sorun yasamadim henüz.

Kuzum ben hasemamin altina mayo giyiyorum, sabunla yikayip güneşte kurutuyordum. 15 yilda bir sorun yasamadim henüz.
Bende bikini giyiyorum ama nedense kurumuyor denizden çıkıyorum haşema kuruyor o kurumuyor ve her tatil sonrası lekelenme yaşıyorum enfeksiyon çıkıyor. Kurumadıgından oluyor diye düşünmeye başladım:işsiz: bu sene gidersem giymiycem altıma bakalım ne olacak

Turistik yerler Araplara bayıldığı için hiçbir şey olmaz, sizi de arap ve dolayısıyla aşırı zengin gorecekleri için güleryüz eksik etmezler.
Ya ben Türkiye ye gelince de arap turist muamelesi görüyorum, cok tuhaf ama o duruma alışkınım. Yüzmeme, güneşlenmeme engel olunmasin, o bana yeter.

X