Gebeliğe Hazırlık Bir hamile miyim konusu da benden??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fikriniz hanımlar? Az önce yaptım iki dk içinde çekildi bu görüntü.

Bu da 5 dk sonra..

Eklentiler

• D200E09E-B51F-48CA-8283-3D1EB91C42FB.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 137
Başka fikri olan var mı kızlar??
Devlet hastanesine gitsem randevusuz yapılır mı işlem??

Özele gideyim ben. Ultrasonda ya da alttan muayene yapmak ister mi acaba kan pozitif çıkarsa?
Hayir henüz muayene yapmaz.daha cok yeni bir gebelik.kesenin oluşup gorunmesi icin 10 15 gune ihtiyacin var.alttan muayene olmaz.karindan ultrasonla bakarlar.ama suan degil.zaten doktor sizi yonlendirir.kan degeriniz çıktıktan sonra vitamin folik asit falan verir.10 15 gun sonra kese icin kontrole cagirir.daha sonra yine kalp atisi icin cagirir

tebrikler canimm hamilesin devlet hastanesine randevu almadan bi kadindogumcuya gorunursen kan tahlili ister
Teşekkürler canım negatif mi pozitif mi öğrenmek için hastaneye geldim şu an. Yarım saat sonra belli olurmuş. Pozitif derse devletten randevu alıcam detaylar için.

Özele gideyim ben. Ultrasonda ya da alttan muayene yapmak ister mi acaba kan pozitif çıkarsa?
Benm değerim 1000 in biraz üzerindeyken alttan muayene oldum 3597 oldu yine alttan muayene oldum öyle görüldü ancak küçük oldugu için. karından 5000 olması gerekıyomuş bakılması için. Alttan muayene den korkmanıza gerek yok ben Bi çok kez muayene oldum Bi zararı da olmuyo hayırlı olsun bu arada Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…