- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
fotoğraf
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikriniz hanımlar? Az önce yaptım iki dk içinde çekildi bu görüntü.
hamilesiniz tebrikler..kan degeriniz en az 80 cikarBu da 5 dk sonra..
Cevabınız için teşekkürlerhamilesiniz tebrikler..kan degeriniz en az 80 cikar
Bugündü adet günüm. Normalde adet günü her pazar ağrı ile uyanıp öğlen gibi adet olurken bugün sadece şiş göğüs ile uyandım. Öyle bir test yapim dedim.Adet gunu gecince mi yaptiniz
Ozel hastaneye gidin?veya saglik ocagina gidin gebelik testi yaptirmak istediginizi soyleyinBaşka fikri olan var mı kızlar??
Devlet hastanesine gitsem randevusuz yapılır mı işlem??
Özele gideyim ben. Ultrasonda ya da alttan muayene yapmak ister mi acaba kan pozitif çıkarsa?Ozel hastaneye gidin?veya saglik ocagina gidin gebelik testi yaptirmak istediginizi soyleyin
Hayir henüz muayene yapmaz.daha cok yeni bir gebelik.kesenin oluşup gorunmesi icin 10 15 gune ihtiyacin var.alttan muayene olmaz.karindan ultrasonla bakarlar.ama suan degil.zaten doktor sizi yonlendirir.kan degeriniz çıktıktan sonra vitamin folik asit falan verir.10 15 gun sonra kese icin kontrole cagirir.daha sonra yine kalp atisi icin cagirirÖzele gideyim ben. Ultrasonda ya da alttan muayene yapmak ister mi acaba kan pozitif çıkarsa?
Tahlil yapilir bugun git bence. Saglik icagiyla zamn kaybetmeBaşka fikri olan var mı kızlar??
tebrikler canimm hamilesin devlet hastanesine randevu almadan bi kadindogumcuya gorunursen kan tahlili isterBaşka fikri olan var mı kızlar??
Teşekkürler canım negatif mi pozitif mi öğrenmek için hastaneye geldim şu an. Yarım saat sonra belli olurmuş. Pozitif derse devletten randevu alıcam detaylar için.tebrikler canimm hamilesin devlet hastanesine randevu almadan bi kadindogumcuya gorunursen kan tahlili ister
hayirlisi olsun insallahh canim bizlerede dua et insallah bize de nasip olur cift cizgiyi gormekTeşekkürler canım negatif mi pozitif mi öğrenmek için hastaneye geldim şu an. Yarım saat sonra belli olurmuş. Pozitif derse devletten randevu alıcam detaylar için.
Benm değerim 1000 in biraz üzerindeyken alttan muayene oldum 3597 oldu yine alttan muayene oldum öyle görüldü ancak küçük oldugu için. karından 5000 olması gerekıyomuş bakılması için. Alttan muayene den korkmanıza gerek yok ben Bi çok kez muayene oldum Bi zararı da olmuyo hayırlı olsun bu arada Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinÖzele gideyim ben. Ultrasonda ya da alttan muayene yapmak ister mi acaba kan pozitif çıkarsa?