Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay çocuk sahibi olmak için yumurtlama döneminde çalıştık bayağı :) 10-12 nisan bat tarihim. eğer hamile kalabildiysem adet başlar mı 10-12 nisanda ???
amin inşallah ben de hamileyimdir... bat 2 gün geçti. bata birkaç gün kala bel ağrısı falan hepsi vardı. şimdi bütün belirtiler kesildi yorgunluk halsizlik var sadece. hamilelik yaşamış arkadaşlara soruyorum: hamile olsaydım regl belirtileri devam eder miydi, yoksa birkaç gün sürüp kesiliyor mu??? bulantı falan yok bu arada...
ilk denemense hormonlardan dolayı adet düzenin değişedebilir bence bi beta hcg yaptır emin ol inş hamişsindir
ben hamile olduğumu hiç anlamadım adetimden 5 gün geçmesine rağmen ihtimal vermeden yaptım idrar testini çünkü karnımda sancı vardı sivilcelenmiştim ve bütün adet belirtileri vardı. meğer hepsi adet olamadığım içinmiş. şimdiki sancılarım kabızlık yüzünden oluyor hamileliğin ilk 1 ayda en belirgin özelliği bence kabızlık
bir saat kadar önce gebelik testi yaptım. çift çizgiyi çok net gördüm :))) istisnai bir durum olmadıkça hamileyimmmmm!!! Allahım isteyen herkese nasip etsin, benim evladımı da sağlıklı ve hayırlı kılsın inşallah... ovulasyon mart 14ten sonra başlamıştı. bir aylık bile yoktur herhalde. doktora gitmek için erken mi? kese falan görünür mü acaba?? yarın kayınvalidemler gelecek. en az bir hafta gitmem zaten doktora bir gereklilik olmadıkça.
ben hamile kaldığımda hiçbir belirti yaşamadım hatta o çift çizgiyi 2-3 kez görmeme rağmen bir türlü inanamadım ama çok şükür hamileyim canım bir an önce git kan testi yaptır
ayrıca kese hemen görünmeyebilir
sen kan testi yaptırırsın zaten doktor önce keseye bakar göremezse 2 gün sonra tekrar çağırır kan testindeki beta hcg değerini takip eder şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim arkadaşım :)) önce aile hekimine mi gitsem acaba test için.
hiç farketmez canım ama folic asit falan kullanıyor muydun hamile kalmadan önce? eğer kullanmıyorduysan doktora git bence hem muayene de olursun. çok bekletmeye gerek yok. folic asit önemli sonuçta
2-3 aydır olmamıştı zaten bir kere gitmiştim doktora. daha çok yenisin deyip kovalamıştı beni :) son bir aydır folik asit alıyordum. aile hekimine gitsem o da anlar zaten değerlerden di mi, beni yönlendirir herhalde gitmem gerekirse...
anlar canım anlar da ben de senin gibi endişeliydim ya test yanlışsa diye aile hekimine gideyim demiştim
ama sonradan herkes beni doktora yönlendirdi
bir saat kadar önce gebelik testi yaptım. çift çizgiyi çok net gördüm :))) istisnai bir durum olmadıkça hamileyimmmmm!!! Allahım isteyen herkese nasip etsin, benim evladımı da sağlıklı ve hayırlı kılsın inşallah... ovulasyon mart 14ten sonra başlamıştı. bir aylık bile yoktur herhalde. doktora gitmek için erken mi? kese falan görünür mü acaba?? yarın kayınvalidemler gelecek. en az bir hafta gitmem zaten doktora bir gereklilik olmadıkça.