- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi lemonategurl
-
ben bu ilaçları çok kullandım her yaz mutlaka 10 15 gün kullanım şuan hamileyim. sanmıyorum sorun yaratsın amaaa ilaç ilaçtır doktor kontrolü olmadan kullanmayın...Ayın 22sinde sakız adasına gideceğiz ve 1inde döneceğiz. Şahsen her gün denize girmek istiyorum çünkü Sakız adasına ilk gidişim fakat reglim gecikti. Bugün yarın olmazsam tek tatilim mahvolacak. Genelde doktorlar regl geciktiriciyi 10 günden fazla kullanmamızı önermiyorlarmış (annem de geciktirici kullanmamı çocuk yapmamı önleyebileceği için istemiyor ama umrumda değil zaten anne falan olmayacağım)
Regl öne atıcı ilaçlar varmış. Keşke daha önce kullansaydım. Önümde 1 hafta var yarın başlasam işe yarar mı hemen?
Ne önerirsiniz kızlar acil yardım kafayı yiyeceğim
bence eczacıya danışmalısın.
regl öne atıcı diye bişey duymadım. geciktiriciler var evet ama çocuk konusunda sorun çıkaran bi ilaç olduğunu sanmıyorum, sporcular vs kullanıyor sonuçta.
tampon da bi seçenek.
Bu güzel bir haberben bu ilaçları çok kullandım her yaz mutlaka 10 15 gün kullanım şuan hamileyim. sanmıyorum sorun yaratsın amaaa ilaç ilaçtır doktor kontrolü olmadan kullanmayın...
ya açıkçası gebeliğe engel olsaydı bile benim açımdan sorun olmazdı keza olacak çocuğum dahil hiç kimse için denize girmeme fedakarlığını yapamam. Herkes anne olmamalı derler ya, ben olmaması gerekenler grubundayımRegl öne çeken bir ilaç bilmiyorum ama geciktiren var onu da kullanabilirsiniz gebeliğe engel değil diyor doktorlar sonuçta hormon gereksiz kullanılmamalı. Adet söktürücü bitkisel kürler de bir seçenek.
benden bir gun sonra gideceksiniz tatile en gec yarin baslayin. benim dun baslamam gerekiyordu bugun basladim ins regl olmamofff aynı durumdayım 5 gün gecikti ve hiçbir belirti yok
22 sinde tatile gideceğim
yaz günü yollarda regl olmak istemiyorum napıcam ya
benden bir gun sonra gideceksiniz tatile en gec yarin baslayin. benim dun baslamam gerekiyordu bugun basladim ins regl olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?