• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta sonra tatile gideceğim ve...

lemonategurl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Ayın 22sinde sakız adasına gideceğiz ve 1inde döneceğiz. Şahsen her gün denize girmek istiyorum çünkü Sakız adasına ilk gidişim fakat reglim gecikti. Bugün yarın olmazsam tek tatilim mahvolacak. Genelde doktorlar regl geciktiriciyi 10 günden fazla kullanmamızı önermiyorlarmış (annem de geciktirici kullanmamı çocuk yapmamı önleyebileceği için istemiyor ama umrumda değil zaten anne falan olmayacağım)
Regl öne atıcı ilaçlar varmış. Keşke daha önce kullansaydım. Önümde 1 hafta var yarın başlasam işe yarar mı hemen?
Ne önerirsiniz kızlar acil yardım kafayı yiyeceğim :(

bence eczacıya danışmalısın.

regl öne atıcı diye bişey duymadım. geciktiriciler var evet ama çocuk konusunda sorun çıkaran bi ilaç olduğunu sanmıyorum, sporcular vs kullanıyor sonuçta.

tampon da bi seçenek.

Ayın 22sinde sakız adasına gideceğiz ve 1inde döneceğiz. Şahsen her gün denize girmek istiyorum çünkü Sakız adasına ilk gidişim fakat reglim gecikti. Bugün yarın olmazsam tek tatilim mahvolacak. Genelde doktorlar regl geciktiriciyi 10 günden fazla kullanmamızı önermiyorlarmış (annem de geciktirici kullanmamı çocuk yapmamı önleyebileceği için istemiyor ama umrumda değil zaten anne falan olmayacağım)
Regl öne atıcı ilaçlar varmış. Keşke daha önce kullansaydım. Önümde 1 hafta var yarın başlasam işe yarar mı hemen?
Ne önerirsiniz kızlar acil yardım kafayı yiyeceğim :KK43:
ben bu ilaçları çok kullandım her yaz mutlaka 10 15 gün kullanım şuan hamileyim. sanmıyorum sorun yaratsın amaaa ilaç ilaçtır doktor kontrolü olmadan kullanmayın...

bence eczacıya danışmalısın.

regl öne atıcı diye bişey duymadım. geciktiriciler var evet ama çocuk konusunda sorun çıkaran bi ilaç olduğunu sanmıyorum, sporcular vs kullanıyor sonuçta.

tampon da bi seçenek.

Yarın ezcacıya gideceğim ilacı almaya. Aslında zaman olsa doktora danışmak lazım ama eczacı da yardımcı olabilir kanımca.
Tampon güzel seçenek aslında ama bildiğim kafarıyla bakirelerin kullanmaması gerekiyor. :/

ben bu ilaçları çok kullandım her yaz mutlaka 10 15 gün kullanım şuan hamileyim. sanmıyorum sorun yaratsın amaaa ilaç ilaçtır doktor kontrolü olmadan kullanmayın...
Bu güzel bir haber :D bu ilaçların çocuk doğurma ile ilgili sorun yarattığı muhabbeti annemin aklında neden yer etti bilmiyorum işin komik yanı kendisi bir de hekim. Ha sorun yaratsaydı bile ben sonuçta kararımı vermişim yani.

Aslında doktora danışmak en güzeli olsa da az zamanım kaldı. Yarın eczaneye gideceğim. Eczacılar da yardımcı olabilir sanırım değil mi?

Ilaci satarlarda size uygunlugunu eczaci bilemez ki belki size uygun bir ilac degil. Ne olursa olsun doktor onerisi olmadan ilac kullanmayin..

Regl öne çeken bir ilaç bilmiyorum ama geciktiren var onu da kullanabilirsiniz gebeliğe engel değil diyor doktorlar sonuçta hormon gereksiz kullanılmamalı. Adet söktürücü bitkisel kürler de bir seçenek.

O haplar hem geciktirici hem söktürücü olarak kullanıyor ben Mayıs ayın adet olamadım ve sıkıntı yaşadım doktora gittim. Ve geciktirici olarak kullanılan ilacı söktürücü olarak kullandım aynı ilaç yani doktor verdi

offf aynı durumdayım 5 gün gecikti ve hiçbir belirti yok
22 sinde tatile gideceğim
yaz günü yollarda regl olmak istemiyorum napıcam ya

Reglime 3 gun var ben de ptesi tatile gidiyorum. Yani tatile godecegim gun regl olacaktim. Ilaca basladim. Birqkinca adet olunuyormus. Rahim agzi kanseri riski tasiyorum ona ragmen basladim. Onunla ilgili hic bir sey yazmiyordu. Insallah sorun olmaz.

Regl öne çeken bir ilaç bilmiyorum ama geciktiren var onu da kullanabilirsiniz gebeliğe engel değil diyor doktorlar sonuçta hormon gereksiz kullanılmamalı. Adet söktürücü bitkisel kürler de bir seçenek.
ya açıkçası gebeliğe engel olsaydı bile benim açımdan sorun olmazdı keza olacak çocuğum dahil hiç kimse için denize girmeme fedakarlığını yapamam. Herkes anne olmamalı derler ya, ben olmaması gerekenler grubundayım
sorun annem. kullandırmıyor ilacı. günlerdir kavga ediyoruz. diyorum "annecim bu ilac gebeliğe engel degil niye anlamiyorsun" diye. çildiracagim

offf aynı durumdayım 5 gün gecikti ve hiçbir belirti yok
22 sinde tatile gideceğim
yaz günü yollarda regl olmak istemiyorum napıcam ya
benden bir gun sonra gideceksiniz tatile en gec yarin baslayin. benim dun baslamam gerekiyordu bugun basladim ins regl olmam

Back