• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hafta öncesinden gelen kan

goncasuleyman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
117
2
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar normalde her ayın 9 - 10 gibi adet olurum. Bu ayın birinde kanamam oldu ama az şekilde ve devamı gelmedi. Bende gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra emin olamadım ve ayın 8 nde bir kez daha test yaptım negatifti zaten şuan çocuk düşünmüyorum arkadaşlar ama kafamı karıştıran adet öncesi bu kanama neden oldu ve hala niye adet olamıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

ay ilk görünce teyze olucam diye sevindim bir an :8: ama olsa bile idrarda test yaptıysan çıkmazdı zaten.adet tarhinin geçmesi gerekli .

canım bu arada bende de bu ay 10 günlük bir gecikme yaşadım mevsim değişikliğinden diye tahmin ediyorum.takip et bence kendini bakalım regl başlıyacak mı.bir sonraki ay yine gecikirse ben o zaman gitmeyi düşünüyorum.öünkü ilk kez oldu .ama seninki farklı birşey canım bakalım en azından haftasonuna kadar tamamen hastalanacak mısın yoksa gelmeyecek mi

ay ilk görünce teyze olucam diye sevindim bir an :8: ama olsa bile idrarda test yaptıysan çıkmazdı zaten.adet tarhinin geçmesi gerekli .

canım bu arada bende de bu ay 10 günlük bir gecikme yaşadım mevsim değişikliğinden diye tahmin ediyorum.takip et bence kendini bakalım regl başlıyacak mı.bir sonraki ay yine gecikirse ben o zaman gitmeyi düşünüyorum.öünkü ilk kez oldu .ama seninki farklı birşey canım bakalım en azından haftasonuna kadar tamamen hastalanacak mısın yoksa gelmeyecek mi

Canım yok hamilelik. ayın birinde çok sinirlenmiştim o yüzden mi acaba adet oldum durdu. bekliyorum bakalım olucakmışım gibi geliyor. bende kontrole gidicem normal değilmiş gecikme.
sende gecikince şüpheleniyo musun hamilelikten?

Back