bir hafta erken olan regli ve bitmeyen kanama

meri58

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
4.884
233
363
İstanbul
ben düzenli adet oluyorum 27 28 günde bir ve tamamen bitmesi 10 günü buluyor ilk 3 4 gün yoğun olurum sonra az az gelir ve 9. 10 . gün kesin biter
bu ay bir hafta önce oldum ilk çok az pembe leke geldi sonraki gün sildikçe gelen kırmızı kana dönüştü üç dört gün sonra çoğaldı ve 10 gün oldu hala devam ediyor biticek gibi durmuyor
doktora ikinci gün gittim muayne de bisey çıkmadı beta çıkmadı hormon testlerim normal cıktı sadece e2 100 cıktı çok önemsemedi prolaktinim biraz yüksek cıktı onuda önemsemedi kısacası sorun yok dedi
ama benim kanama devam ediyor başına böyle bişey gelen oldumu ilk kez böyle oldu korkmaya başladım menopoza mi giriyorum acaba

Doğum yaptinmi hic yada doğumdan sonra korunma olarak sipral fln taktirdinmi

ben düzenli adet oluyorum 27 28 günde bir ve tamamen bitmesi 10 günü buluyor ilk 3 4 gün yoğun olurum sonra az az gelir ve 9. 10 . gün kesin biter
bu ay bir hafta önce oldum ilk çok az pembe leke geldi sonraki gün sildikçe gelen kırmızı kana dönüştü üç dört gün sonra çoğaldı ve 10 gün oldu hala devam ediyor biticek gibi durmuyor
doktora ikinci gün gittim muayne de bisey çıkmadı beta çıkmadı hormon testlerim normal cıktı sadece e2 100 cıktı çok önemsemedi prolaktinim biraz yüksek cıktı onuda önemsemedi kısacası sorun yok dedi
ama benim kanama devam ediyor başına böyle bişey gelen oldumu ilk kez böyle oldu korkmaya başladım menopoza mi giriyorum acaba
bende senin hobiydim bebek cikdi

korunuyorum yazacaktım yanlış olmuş

büyük ihtimal rahim kalınlaşması moralim çok bozuk 10 gün oldu hala bitmedi kanama
Sıkıntı etme hamilelige hazirlaniyorsun demekki ben 8 gun görüyorum ama oyle zaman oluyor sürüyor uzun lekenmem oluyor duzelir moralini bozma iyi dusun .yeni evlimisin

Sıkıntı etme hamilelige hazirlaniyorsun demekki ben 8 gun görüyorum ama oyle zaman oluyor sürüyor uzun lekenmem oluyor duzelir moralini bozma iyi dusun .yeni evlimisin
keşke öyle olsa ama rahim kalınlaşması gebeliğe e gelmiş
benim ilk defa böyle oldu
yok canım 10 yıllık evliyim bi oğlum var oda çok zor oldu 4 yıldır ikinci için uğraşıyorum
çocuk her gün benim kardeşim ne zaman olucak diyor cevap yok
rabbim yardım etsin

keşke öyle olsa ama rahim kalınlaşması gebeliğe e gelmiş
benim ilk defa böyle oldu
yok canım 10 yıllık evliyim bi oğlum var oda çok zor oldu 4 yıldır ikinci için uğraşıyorum
çocuk her gün benim kardeşim ne zaman olucak diyor cevap yok
rabbim yardım etsin
Hmmm ne guzel oglunuz var sıkıntı etme evvela olur zamnla yumurtlama gununu takip et degerlendir

Geçmiş olsun benimde benzer sorunlarım vardı rahim kalınlaşması diyordu drlar en son gittiğim dr rahim kalınlaşması var ama sebebi polip olabir dedi histeroskopi onerdi basit bir operasyonla polibi aldılar şuan o kanamaların geçti

Back