Gebeliğe Hazırlık Bir hafta arayla iki catlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
53
37
arkadalsar merhaba
Bi cok yere yazdim ama cvp bulamadim umarim bana bu konu hakkinda yardim edecek birileri vardir
Ben iki aydir gonal f kullaniyorum ve dr bana iki tane catlatma ignesi ovitrelle veriyor.
Gecen ay 16 mm ve tam anlamadigim icin bosa gitti
Bu ay 19 mm sagda ve yine iki ovitrelle. Adetim olana kadar arayamiyorum dr u cok hastalari var..
Bunun sebebini bilen varmi birde sirti kasiklari benim gibi agriyanlar oldumu

Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle inşallah güzel sonuç alırsın. Ben klomen kullandım akabinde çatlatma iğnesi oldum. Yumurtalar en az 18-19 mm olmalı çatlatma iğnesi için. O yüzden 16mm de olmaması normal. Bana tek doz ovitrelle verdi. İki olanı da duymadım ama doktor verdi ise vardır bir bildiği heralde. Kontrolün ne zaman? Bence doktorunla konuş en net Bilgiyi o verecektir. Benim ilaç ve iğneler hiç ağrı sızı yapmadı desem yalan olmaz. Ama çoğu kişide yapmış.

Cok saol cnm
Evet cok seyi internette arastirdim öyle ögrendim. En az 18 mm olmasi gerektigini felan. Neden iki catlama ignesi onu bulamadim. Ikinci ignemi sali günü olucam karnimdan. Sonra 12-15 gün bekliycem adetim gelene kadar. Ilkinde hemen test yaptim hamileyim sandim hüsrana ugradim artik test almam bile

Tatlım çatlatma iğnesi beta hcg hormonu içeriyor ve vurulduktan sonra oniki gün geçmeden vücuttan atılmıyor. Yani iğneden yaklaşık oniki gün sonra test yapmalısın. Erken yaparsan yanılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…