bir guzel dogum hikayesi:)

ata2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
13
6
37
Slm kizlar,
Dogum yapmadan once o kadar cok okudum ki dogum hikayelerini cok merak ediyordum acaba benim hikayem nasil olacak diye.bir an once dogurup bende paylasmak istiyorddum bende.cok sukur oglumu saglikla kucagima aldim. darisi dogum bekleyen annelerin basina.
Gelelim hikayeme;
Sorunsuz guzel bir hamilelik gecirdim.doktorum 17 kasim icin gun vermisti o gun geldiginde hic bir belirtim yoktu.sabah esim ve annem disariya kahvaltiya gittik.uzerine birde sosyete pazarina gidip butun gun dolastiktan sonra benim hamaratligim tuttu ve aksam sarma sarmaya karar verdim.Bir guzel sarmalarimida sarip gece saat 1de yataga yattim bu arada merakli arkadsimda doguruyo musun bak yaticam ona gore dedi:) bende yat yat bu benim oglanin gelcegi falan yok yazdim daha gonderme tusuna basmamla beraber oglusumdan saglam 2 tekme ile suyum geldi.bu arada belirtmeden gecemeyecegim bu su gelme olayini hep merak ederdim hatta son bi kac gun olurda yolda falan gelir die endiseliydim.ama cok hosuma gitti oyle az buz bi su sanmayin baya bi geliyormus:)
Neyse hemen doktorumu aradim gayet sakin benim suyum geldi dedim ama hemen gelmiyim dimi dedim cunku okudugum hikayelerde millet bi guzel dus falan aliyo agrinin cogunu evde cekio falan bende diorum icimden simdi evde biraz oyalanirsam n guzel hastaneye gidince baya bi acilmama olur:)) tabi drum oyle demedi hemen kos suyun sancidan once gelmis kordon sarkabilir dedi.neyse ben yinede bi dus alip hasteneye gittim.hala acilmam oldugu konusunda eminim nobetci dr muayene etti oda n acilma yok demez mi!! Basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen.neyse yatis falan yapildi odamiza yerlestik.nstye baglandim bende tik yok.sonra yavas yavas adet sancisi gibi sancilar basladi sabaha kadar boyle devam etti.sabah 7de beni dogumhaneye indirdiler girdik sanci odasina acilmam olmadigi icin bana suni sanci verildi.yaklasik yarim saat sonra asil darbe basladi gercekten bu kisim cok zordu.saat 11 gibi dayanamadim drumu cagirdim beni sezeryana alin artik dedim ama canim drum simdi bi epidurel yapalim hala dayanamazsan aliriz dedi.epidural takildi bu arada korkan ark hic korkmasin cok kolay takilio.ama bende epidural pek fayda saglamadi ama canim drum cok acim oldugunu bildigi icin beni 7 cmle saat 2 bucukta dogumhaneye aldi.bu arada bebegin kordonunun dolandigini ogrendim.bir dr daha geldi benim ikinmam pek ywterli olamadigi icin kordondan dolayi diger dr karnima bastirarak müdahale etti. Ve saat 14:50 o mucize karsimdaydi.hayatta yasanacak en guzel an:)) o cektigim butun sancilar butun acilar ucup gitti.yavrum kordon dolandigi icin mosmor bir boyunla kucagima verdiler.
Dogumdan sonra dikislerim olmasina ragmen hicbirseyim yoktu.hastaneden cikarken 10 kilom gitmisti.bebegim sarilik olmadi vs.vs .evet zor bir surec ama normal dogum isteyen arkadslar hic korkmayin zor olan kisim en fazla 4 saat.ki bir saatte hic bisey anlamadan doguranlar da var.ve isin mucizesi daha dogum yapali 5.5 ay olmasina ragmen hic bir aci hatirlamiyorum.aklimda kalan tek sey o mucize ani:) simdi hamile kalsam yine normal dogum yaparim.
Herkese hayirli dogumlar, guzel evlatlar dilegimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…