Bir günde tersine dönen hayatım ( aldatildim darp edildim)

uzaklaştırma aldırmışsınızdır darp raporu almakla çok iyi yapmışsınız bu velayet alma da çok işinize yarayacak.adamın şiddet eğilimli olduğunu şahitle de ispatlarsanız okula giden çocuğun velayetini de size verebilir hakim.diğer çocuk yaşça küçükse anneye muhtaç olduğundan direkt size verilir velayet.allah yardımcınız olsun

İnanın çok üzüldüm ama eşinize de güven olmaz ki sonuçta siz gittikten sonra iyice delirip çoçuga zarar vermeyeceğin garantisi yok. Ve hep aklınız oğlunuzda kalacak.Eşinizin ailesi sizi idare edemez mi uzaklaştırma aldırıp oğlu eve gelmese ne derler

Sinavlari telafi edilebilir,mazeret bildirilir,gerekirse bir süre çocuklarla kadın konukevinde kalma hakkın da var.

Tüm kararlarına saygı duyuyorum.Şuanki koşullarını ve saydığım birimlerden kullanacağın haklarını da görerek en doğru kararı sen verebilirsin..

Evet aldım. Kolumu kırmış pislik, sıcağıyla anlamadım. Ikiside okula gidiyor. Isallah alırım velayetlerini Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Yasindan dolayı almıyorlar büyük çocuğumu, cocuk esirgemeye götürülür dedi polis memuru.
Ve açık konuşayım, şartlarıda pek iyi değil dedi.
Yarin savcılığa gidip darp raporumla şikayetçi olacağım. Sizin söylediklerinizde araştırıp duruma gore hareket edeceğim. Rabbim de sizin yardımcınız olsun

Gözünüzü seveyim iki evladınız var bırakın borc kalsın canınızı alacak yoksa değer mi defolsun gitsin bosanın anlasmalı lütfen çekişmeyin kolunuzu kıracak kadar dövmüş çeker vurur bıcaklar yapmayın nolur para ödenır canınızdan degerlı degıl bır an önce bosanın izinizi kaybettirin

Eşiniz olacak herif için bir şey demiyecegim. Ama babanız ? Nasıl bu kadar vicdansız olabilir ? Torunları onlar ya.

Dava acilsa durusma gunu hemen verilmiyor. Once dilrkce yaziyor. Dilekcesinde neden bosanmak istedigini yaziyor ve sizden taleplerini sunuyor. Sizin de kendi haklarinizi talep etmek, onun sartlarinda bosanmamak icin karsi dava acmanizi tavsiye ederim. Siz de kendi dilekcenizle bosanmak icin basvuruyorsunuz. Sonra onun yazdigi dilekce ve dilekcesindeki suclamalara teblig tarihinden itibaren 15 gun icinde cevap yaziyorsunuz. Sonra cevap ona gidiyor. O tekrar birseyler yaziyor sizin dilekcenize cevap yaziyor sonra size geliyor siz tekrar cevap yaziyorsunuz. Bu cevap yazmalar iki taraf icin de 2 defa oluyor. Bu kismi avukat yazsin. Dilekceleri de. Cunku mahkeme dilekce ve evraklar uzerinden yuruyor. Cevap kismi bitince mahkeme en erken 1 ay sonrasina gun veriyor. Hatta simdi daha da gec gun veriyorlar sanirim. Sonra ilk durusma basliyor.
Evden siz neden gidiyorsunuz onu anlamadim. O evde yasama hakkiniz var. Savciliktan uzaklastirma karari ciksrirsaniz size yaklasamaz, eve de gelemez. Avukatiniz olursa o da uzaklastirma karari cikartir. Evi terk etmeyin. Evden o gitsin. Duzeninizi bozmayin.
Borclar siz calismiyorsaniz ona kalir. Siz nafaka talep edin. Cocuklarin velayetini, altinlarinizi ona verdiyseniz takilari, bir de ev araba gibi mal varsa evlilik suresince alinan onlarin paylasimini ve de tazmibat isteyin. Avukatiniz olursa davayi avukat takip eder. Ama onun dava acmasini beklemeyin. Siz basvurun bosanmak icin. O basvursa da siz de karsi dava acin ben de bosanmak istiyorum ama benim sartlarimda diye.
Savciliga neden gidiyor onu anlamadim. O mu darp edilmis?

Kv görümceler duydular, bir telefon edipte sormadılar bile, ne oldu diye.

Kalabilirim ama uzaklaştırma dinlemeyebilir.
Iletisime cocugumuzla kuruyor. Ona karşı şiddet vs olabileceğini düşünmüyorum.
Yarin daha sağlam bir kafayla düşünüp herşeye karar vereceğim.tsk ederim

Darp raporu aldım. Uzaklastirma aldırdım.
Çok teşekkür ederim. Farklı illerde olacağız, burada kalıp buranın barosunami gitmeliyim? Yoksa ailemin yanına donuncemi bunları yapmalıyım bilmiyorum
ne olursa olsun çocuğunu asla onunla bırakma. naklini yaptır başka okula, gerekirse 1 odalı ev tut şimdiki okulunun ordan çocuklarınla yaşa ama asla bırakma.

Bizim evimiz yok . Kv 'nin evinde kalıyorduk.
Işleri toparlayinca ev tutacaktık.
Tüm ziynetimi kumarda kaybetti.
Benim elden aldığım borçlar var. Banka vs değil yani. Aileme de oldukça borçlu. Babam, bana borçlarını ödesin, ben o parayı da sana veririm kızım dedi. Borcunu vermeden anlaşmalı boşanma dedi. 1 ev parası neredeyse.
Ailemin yanına gidince barodan avukat talep edeceğim. Ama merak ettiğim farklı illerde olduğumuz için mi dilekçelerle cvp vereceğiz?

Allah yardımcın olsun keşke başta affetmeseydin bı evlilik içerisinde afedilmemesi gereken şeylerin net olduğunu düşünüyorum bundan snra inşallah hersey çok güzel olur ki eminim daha güzel olacaktir

Hayir. Davayi zaten su an ikametgahinixin oldugu sehirde acmalisiniz.ikincisi de dava farkli srhirlerde acildi diye dilekcelere cevap verilmiyor, usul boyle. Davayi acan bosanma nedenini yazarken karsi tarafi da sucluyor. O da bu suclamalara cevap yaziyor. Hakim iki tarafin kusur oranina gore tazminat talebi varsa en kusurlu kim ona bakiyor. Cunku tazminatta en kusurlu daha az kusurluya tazminat oder eger talep varsa.
Bir de babanizdan aldigi borclara karsilik elindrn senet aldiniz mi? Elinizde senet falan yoksa o da odemezse ne yapacaksin? Baban da senin degil de kendi parasinin derdine dusmus. Babandan da hayir yok gibi. Elden aldigi borclar onun sorunu. Sen yaninda olsan da olmasan da odemeyecek adam yine odemez. Hem odemesi yillarca surse bir omur cekecek misin bu adami?
Bir de takilari kumarda kaybettigine dair kumar oynadigina dair sahitin varsa takilarini da talep edebilirsin.

Çok hakli bir yorum.
Bir başkası olsa bende benzer şeyler yazabilirdim.
Tek hamlede kırdı kolumu. O borçlarla ona şuan, uzerime kurduğum iş yerinde rüyasında bile göremeyeceği paraları kazandırdım. Kazanmayada devam ediyor.
Zoruma gidiyor. Tüm ceremesini ben çektim, al sen sefasını sür demek gibi olacak. Canımdan önemlimi tabiki değil. Şuan sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum. Tşk ederim

Kumar varsa o evlilik olmaz...
Bak bir suru paraniz gitmis simdi oglunuzu bile birakmak zorunda kalmayacaktiniz belki paraniz olsaydi.
Kumarbaz birine para mi verilir..
Tutardin 1+1 ev cocuklarin yaninda olurdu..
Hep diyoruz burda kumar dayak aldatma bunlar duzelmez..

Aynı ilde de olsan dilekçelerle cevap veriliyor ,onları barodan atanacak avukat halleder,yolu bilir

İnşaAllah mesleğiniz vardır inşaAllah kendi başınıza çok mutlu olursunuz Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah

Altın borcu var babama, 5 yıl öncesinde gramından hesaplayıp senet imzaladı. 5 yılda altın uçtu. Babam o parayı sana vericem dedi. Ayrıca bir borç daha var babama ve 15 yıldır istemedi bile.elden borçları ben aldım arkadaşlarımdan o değil. Cebinde 50 tl si yoktu , üstüme işyeri kurdu pandemide insanlar parasız pulsuz kaldılar, işten çıkarıldılar. Bizde durum tam tersi işledi. Aylık 20 30 bin belki daha da yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…