helloeverybody :/ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.172 300 11 Mart 2015 Konu Sahibi helloeverybody #1 Merhabalar kizlar ! Hernekadar yorum yazmasamda her birininzin konusunu okuyorum , acaba bir gun kendi konumu acmak nasip olur mu banada :)
Merhabalar kizlar ! Hernekadar yorum yazmasamda her birininzin konusunu okuyorum , acaba bir gun kendi konumu acmak nasip olur mu banada :)
gelpisipisicikk Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2015 98 87 11 Mart 2015 Konu Sahibi helloeverybody #2 Ben de hiç konu açmadım sadece okuyucuyum senin gbi :) inşallah sana konu açmak nasip olur tez zamanda :)
Ben de hiç konu açmadım sadece okuyucuyum senin gbi :) inşallah sana konu açmak nasip olur tez zamanda :)
helloeverybody :/ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.172 300 11 Mart 2015 Konu Sahibi helloeverybody #3 gelpisipisicikk .!.: Ben de hiç konu açmadım sadece okuyucuyum senin gbi :) inşallah sana konu açmak nasip olur tez zamanda :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim ya , bu gidisle biraz imkansiz ama Allahtan umut kesilmez :))
gelpisipisicikk .!.: Ben de hiç konu açmadım sadece okuyucuyum senin gbi :) inşallah sana konu açmak nasip olur tez zamanda :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim ya , bu gidisle biraz imkansiz ama Allahtan umut kesilmez :))
gelpisipisicikk Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2015 98 87 11 Mart 2015 Konu Sahibi helloeverybody #4 helloeverybody .!.: Insallah canim ya , bu gidisle biraz imkansiz ama Allahtan umut kesilmez :)) Genişletmek için tıkla... Canım ben de öyle diyodum ama nasip bi anda çıkıveriyo karşına :) inşallah sana da nasip olur :)
helloeverybody .!.: Insallah canim ya , bu gidisle biraz imkansiz ama Allahtan umut kesilmez :)) Genişletmek için tıkla... Canım ben de öyle diyodum ama nasip bi anda çıkıveriyo karşına :) inşallah sana da nasip olur :)
helloeverybody :/ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.172 300 11 Mart 2015 Konu Sahibi helloeverybody #5 gelpisipisicikk .!.: Canım ben de öyle diyodum ama nasip bi anda çıkıveriyo karşına :) inşallah sana da nasip olur :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim , olursa ilk isim KK da paylasmak olucak heralde
gelpisipisicikk .!.: Canım ben de öyle diyodum ama nasip bi anda çıkıveriyo karşına :) inşallah sana da nasip olur :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim , olursa ilk isim KK da paylasmak olucak heralde
kumralti Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 1.155 1.106 13 Mart 2015 Konu Sahibi helloeverybody #6 helloeverybody .!.: Merhabalar kizlar ! Hernekadar yorum yazmasamda her birininzin konusunu okuyorum , acaba bir gun kendi konumu acmak nasip olur mu banada :) Genişletmek için tıkla... neden olmasın ? umutsuzluğa kapılmamak lazım hayatta... evrene pozitif mesaj yollayın pozitif şeyler olsun diye son derece pozitif bir yorum yapayım hepsi bir yana, Allahım nasip etsin inşallah, isteyen her genç kıza böyle tatlı telaşları yaşamayı bu tatlılıkları paylaşmayı.. merhaba
helloeverybody .!.: Merhabalar kizlar ! Hernekadar yorum yazmasamda her birininzin konusunu okuyorum , acaba bir gun kendi konumu acmak nasip olur mu banada :) Genişletmek için tıkla... neden olmasın ? umutsuzluğa kapılmamak lazım hayatta... evrene pozitif mesaj yollayın pozitif şeyler olsun diye son derece pozitif bir yorum yapayım hepsi bir yana, Allahım nasip etsin inşallah, isteyen her genç kıza böyle tatlı telaşları yaşamayı bu tatlılıkları paylaşmayı.. merhaba