elmayra:) Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 233 0 35 19 Mayıs 2008 Konu Sahibi elmayra:) #1 Her şeye rağmen umut doluyum.Sevgiyle...Aşkla bekliyorum güzel günleri kucaklamayı... "Bir gün..." diyorum "Penceremi açtığımda başka hayatlara açılan camlar ve o hayatları gizleyen duvarları görmeyeceğim." "Bir gün..." diyorum sevinçle "Sabah uyandığımda ince dudaklarında hafif gülümsemeyle uyuyan korbakışları güzel kirpikleri ve göz kapaklarıyla gizlenmiş sen olacaksın yanımda.Sessizce süzüleceğim yataktan. Penceresini açacağım bize ait olan yuvamızın.Mis gibi deniz kokusunu çekeceğim içime.Martıları izleyeceğim bu günleri hatırlayarak.Denizin sularında güneşin dalgalanmasıyla mütemadiyen gözlerim dolcak.İzin vereceğim kirpiklerimin ıslanmasına." "Bir gün..." diyorum umutla "Bir gün mutlaka gelecek..."
Her şeye rağmen umut doluyum.Sevgiyle...Aşkla bekliyorum güzel günleri kucaklamayı... "Bir gün..." diyorum "Penceremi açtığımda başka hayatlara açılan camlar ve o hayatları gizleyen duvarları görmeyeceğim." "Bir gün..." diyorum sevinçle "Sabah uyandığımda ince dudaklarında hafif gülümsemeyle uyuyan korbakışları güzel kirpikleri ve göz kapaklarıyla gizlenmiş sen olacaksın yanımda.Sessizce süzüleceğim yataktan. Penceresini açacağım bize ait olan yuvamızın.Mis gibi deniz kokusunu çekeceğim içime.Martıları izleyeceğim bu günleri hatırlayarak.Denizin sularında güneşin dalgalanmasıyla mütemadiyen gözlerim dolcak.İzin vereceğim kirpiklerimin ıslanmasına." "Bir gün..." diyorum umutla "Bir gün mutlaka gelecek..."
tatlixsxoxgxlum kızım İLKE 1 yaşında:)) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 1.707 2 20 Mayıs 2008 Konu Sahibi elmayra:) #2 Bir gün mutlaka bu söz bana çok şeyler hatırlatı her zaman..güzel yazı canım emeğine sağlık
hadibakem oğlum bırakma anneni Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 5.613 15 43 20 Mayıs 2008 Konu Sahibi elmayra:) #3 çok güzel bir yazı teşekürler. o birgün inş. gelirr hemde en kısa zamanda