How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bir gün sonra çıkan çift çizgi acil yardim

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Mrb arkadaşlar acil cevap bekliyorum çok stresliyim.. 14 aylik bir oglum var ce korunuyorum adetim 5 gün gecikti test yaptim negatif cıktı yalniz bir gun sonra testte cok hafif bir ikinci cizgi daha cıkmışti yalniz dun aksama kadae kac kere baktim cizgi yoktu. Gebelik olmasa ikinci cizgi asla cikmaz diyorlar. Böyle birsey yaşayan var mi?ve aşiri akintim var beyaz sekilde neden olabilir.

Mrb arkadaşlar acil cevap bekliyorum çok stresliyim.. 14 aylik bir oglum var ce korunuyorum adetim 5 gün gecikti test yaptim negatif cıktı yalniz bir gun sonra testte cok hafif bir ikinci cizgi daha cıkmışti yalniz dun aksama kadae kac kere baktim cizgi yoktu. Gebelik olmasa ikinci cizgi asla cikmaz diyorlar. Böyle birsey yaşayan var mi?ve aşiri akintim var beyaz sekilde neden olabilir.
Buharlaşma çizgisi o canım.testin üzerindede yazıyordu 5ila 10 dakika sonrasını dikkata almayın diye.akıntının neden olduğunu bilmiyorum

Back