• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün-David Nicholls

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Aşk bazen sandığınızdan daha yakındadır…

Yıllardan 1988, günlerden 15 Temmuz'dur ve DEXTER ile EMMA henüz tanışmıştır. Ama birlikte geçirdikleri tek bir gün, sürekli birbirlerini düşünmelerine yetmiştir.

Kesinlikle çok tavsiye ediyorum. Herkesin okuması gereken bi aşk. Kitap hakkında yapılan yorumlar;

Her okuyucu bu kitaba âşık olacak. Ve her yazar bu kitabı kendisinin yazmış olmasını dileyecek."
Tony Parsons

"Bitirmek üzereyken kitabı göğsüme bastırdığımı ve üzerine iri bir gözyaşı damlattığımı söylemekten utanmıyorum."
The Times

"Bir Gün'ün yanında bir sağlık uyarısı verilmeli: Bu kitap ciddi derecede bağımlılık yapabilir."
Belfast Telegraph

"Enfes bir aşk hikâyesi."
Sunday Herald

"Bu kitabı sevmeyecek bir tek kişi bile düşünemiyorum."
BBC

"Bu tam bir, bütün randevularımı iptal edin-beni rahat bırakın, türü bir kitap."
The Times Book Club

Bir solukta okudum ara vermeden..
Sonunda da oturup ağladım, mutlu sonla biteceğini umarak çevirmiştim bütün sayfaları..Sonlarını kurmaya çalışmıştım kafamda.Kurmak istemediğim bir sonla bitti. Oldukça güzel bir kitap.

Ben de şu anda bu kitabı okuyorum 150 sayfa falan kaldı merak ettim sonunu :26:

çok fazla beğendiğimi söyleyemem . yorumlara bakarak çok fazla şey ummuştum kitaptan. ama sonu etkileyici..

okuyamayıp bıraktığım ender kitaplardandır.

ben çok sıkıldım ve sevmedim.

yorumlara bakarak beklentimi yüksek tutmuşum.

Benimde yarıda bıraktığım kitaplardan biri sevmedim sevemedim çok durağan gidiyor anlatım :37::37::37:

Yorumlara bakarak aldım. Açıkçası daha farklı bekliyordum. Çok kötü değil ama çok ayrıntılara yer verilmiş.

Back