Fotoğrafı çok yaklaştırmışsın tuhaf duruyor o yüzden.Merhabalar bebeğimde doğduğundan beri fark ettiğim bir gözü daha küçük olma durumu var sanki bazen daha belirgin oluyor. Doktora gittik ölçümlerin eşit olduğunu göz yapısı ile ilgili olduğunu zamanla geçeceğini söyledi ama zamanla daha belirgin oluyor sanki. Başına gelen var mı acaba?
Ya bunu ben de fark ediyorum. Söz konusu çocuklarım olunca acayip kaygılanıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorumFotoğrafı çok yaklaştırmışsın tuhaf duruyor o yüzden.
Ya bir de bir şey söyleyeceğim çocuk konusunda aşırı evhamlısın. Bu hiç normal değil.
Acaba destek alsanız mı? Çünkü çocuğu da etkiler bu durumYa bunu ben de fark ediyorum. Söz konusu çocuklarım olunca acayip kaygılanıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Benim de bir gözüm daha küçük. Annem de böyle korkmuş mudur acaba
Göz hastalıklarım oldu çokça tedavi gördüm ama hiçbiri gözümün küçüklüğü ile alakalı değildi.
Kendi çocuk doktoru da bir sıkıntı görmedi. Uykusu geldiği anlarda olabilir dedi. Başına gelen var mıdır tecrübelerinden yararlanayım dedimFotoğrafin açısından bile değişir burda da çok değişik yorumlar alırsınız içiniz rahat değilse başka doktora gidin canınız sıkılır simdi yorumlara
Sanırım almam gerekiyor. Evham, kaygı.. artık kendime zarar vermeye başladım. Hayır ilk çocukta böyle değildim bu 2. Çocuk daha bi salmış olmam gerekmiyor muydu.Acaba destek alsanız mı? Çünkü çocuğu da etkiler bu durum
Bende kaygılı bir insanım ama buraya atmazdim zaten bizim gibi panik atakları daha çok kriz geçirtirKendi çocuk doktoru da bir sıkıntı görmedi. Uykusu geldiği anlarda olabilir dedi. Başına gelen var mıdır tecrübelerinden yararlanayım dedim
sarilimoncuk ya Sağlıklı olsun da en büyük derdi bu olsun di mi Annelik Farklı bi şey ya kendine olsa umursamayacağım bir şey evladına olunca dellenebiliyorsun.
küçükken boncuk kelimesi diyemezsin moncuk derdim nickinizi görünce aklıma geldi
Haklısınız.. ücretsiz izinde olmanın yan etkileri herhalde. Beyin ve vücut devamlı çalışmaya alışmış boşluk yaramıyor.yüz yapısı zaten simetrik olmaz asimetrik olur
tıpsal bir zararı yoksa ne olacak hepimizde var sonuçta
yapısal bence
Dert aramayın kendinize
Aynen öyle 2. çocukta daha rahat olurlar normalde. Belli ki bir sıkıntı varSanırım almam gerekiyor. Evham, kaygı.. artık kendime zarar vermeye başladım. Hayır ilk çocukta böyle değildim bu 2. Çocuk daha bi salmış olmam gerekmiyor muydu.
Teşekkür ederim mesajınız içinBende kaygılı bir insanım ama buraya atmazdim zaten bizim gibi panik atakları daha çok kriz geçirtirbir sikinti olsa eminim iki doktordan biri size başka araştırmalar yapmanizi onerirdi . Korkmayın bence
Benim oğlumun da bi gözü küçük hele ağlarken tamamen kapanıyo asimetrik yüz demişti doktor babası amcası ve dedesi de öyle genetik yani mr da çektirdik temiz çıktı ama gözünden şüphelenip çektirmesik başks sebepleMerhabalar bebeğimde doğduğundan beri fark ettiğim bir gözü daha küçük olma durumu var sanki bazen daha belirgin oluyor. Doktora gittik ölçümlerin eşit olduğunu göz yapısı ile ilgili olduğunu zamanla geçeceğini söyledi ama zamanla daha belirgin oluyor sanki. Başına gelen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?