Bir göğsümdeki süt kesildi :(

gulferr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
143
76
30
arkadaşlar 5 aylık bi kızım var. sadece anne sütü veriyorum ama 4-5 gündür sağ göğsümdeki süt çok azaldı. pompayla sıktığım zaman sadece 15-20 damla geliyor. zaten doğumdan sonra sağ göğsümdeki süt yine azdı ama en azından doyuracak kadardı. Şimdi tek göğüsle emzirmeye çalışıyorum ama kızım acıktıkca aynı memeyi verdiğim için göğsüm hiç dolmuyoo. ben şunu sormak istiyorum emzirmeye başlayalı 5 ayı geçti. bu saatten sonra sütümü arttırabilirmiyim ? ve ne tavsiye edersiniz ??

Son düzenleme:
Cnm.en guzel sut artirici bulgur.pilavi ama marketten olmasin ozellikle koylerden elde edilen bulgur cok ii oluyo cig sogan ve rezene cayi hmm bide maden suyu ben bunlari yiyip iciyorum

Cnm.en guzel sut artirici bulgur.pilavi ama marketten olmasin ozellikle koylerden elde edilen bulgur cok ii oluyo cig sogan ve rezene cayi hmm bide maden suyu ben bunlari yiyip iciyorum

doğumdan sonra humana çayı almıştım emziren anneler için tekrar ondan aldım. maden suyunu duymamıştım onuda bi denicem tesekkür ederim canım.

doğumdan sonra humana çayı almıştım emziren anneler için tekrar ondan aldım. maden suyunu duymamıştım onuda bi denicem tesekkür ederim canım.
Beypazari iciyorum bende normalde meyveli daha iyide ben sadesini sewiyrm ayrica makarna ii yogurtlu yada dedigim gibi bulgur pilawi oda yogurtla karistirilinca super oluyoo:) inslh kesilmez allah yardimcimz olsun cnm

Beypazari iciyorum bende normalde meyveli daha iyide ben sadesini sewiyrm ayrica makarna ii yogurtlu yada dedigim gibi bulgur pilawi oda yogurtla karistirilinca super oluyoo:) inslh kesilmez allah yardimcimz olsun cnm
inşallah canım ya hemen bi makarna yapıcam bol yoğurtlu şimdiden başlayımmm

inşallah canım ya hemen bi makarna yapıcam bol yoğurtlu şimdiden başlayımmm
En onemlisini unuttun gunde en az 2,5 lt su ben bazen 4 lt bile cikiyorm

Benimde aynısı oldu sağ gogsumde sut çok iken birden kesildi ben sut cayi aldım karışık meyve suları içtim sürekli Bulgurlu yemekler yedim bide sürekli olarak o gogsumu emzirdim sonra diğerine geçtim iişin tuhaf yani benim sütümu cigkofte aartıyor sende cigkofte ve kısır ye surekli:) bide sürekli ssıcak tut koltuk altından beri devamli masaj yap

Valla herseyi deniyorum kısırka cig kofteyide cok severim :) onlarida deniycem teşekkür ederim

Canim internette tomrisin emzirme notları diye bir yazı dizisi var. Orda emzirme kampını anlatıyor. Faydası olacağına eminim. Bi bak istersen

Kesilen göğsünüze susam yağıyla masaj yaparsanız geri geliyor benimde olmuştu onunla geri getirdim....

Hurma hoşafı, maden suyu, incir, helva, fındık, fıstık, ceviz, zeytin, bol su ve iyi bir uyku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…