Bir Geyann anlar-Arthur Golden

sercansenay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
2.261
5
116
50
Ankara

Japonya'nın en ünlü geyşasının gerçek anılarının kusursuz bir içtenlik ve ince bir lirizmle anlatıldığı bu romanda, bakire kızların açık artırmalarda en yüksek fiyatı veren alıcıya satıldığı; kadınların iktidarı elinde tutan erkekleri oyalamak için eğitildikleri; aşk hayallerine küçümsenerek bakıldığı, dış görünümü görkemli bir dünya gözlerimizin önüne seriliyor.
(İç Kapak'tan)

Şaşırtıcı, soluk kesici Aklınızı başınızdan alacak
- The Whasington Post Book World -

"Bu destansı roman hızla yok olan bir dünyayı gözler önüne seriyor"
- The Times -

"Büyüleyici... anlatı sanatının en güzel örneklerinden biri... okumaya doyulmuyor."
- Observer -

"İnanılmaz bir düş dünyasına sahip olan Golden, Sayıri'nin anılarını şiirsel bir dille anlatıyor."
- Independent -

"Bu olağanüstü kitap yok olmuş bir dünyayı tüm ayrıntılarıyla okurlara sunuyor.
- Daily Mail -

Kitap çıktığı günden itibaren Amerika ve Avrupa listelerinde bir numara olmuştur.
(Arka Kapak)

çok severek okudum
filmininde olduğunu biliyorum ama hayal kırıklığına uğramamak için izlemeyi düşünmedim

okudum ama pek benemedım sahsen ben
cok agar ilerliyo yahu sonuna dogru sıkılıp bıraktım bende sengözlerimebaksanab

ben severek her sayfasını okurken diğer sayfada ne olucak diye cabukcak okudum.
filmini arıyorum ama bir türlü cd sini bulamıyorum :mymeka:

tavsiye ederim cok harika bir kitap

kitabını okumadım ama filmini seyrettim ve beğendim Stephen Spielberg yapımı ve çok güzeldi.

kitabını da okumak isterim delikafadulden

önce kitabını okumuştum sonra da filmini seyrettim
kitap muhteşem okurken başka dünyalara gidiosunuz
film de güzel ama tabi ki her güzel kitabın filminde olduğu gibi eksiklikleri var ama yine de kesinlikle seyretmeye değer

100. sayfadayım ve şuana kadar pek birşey olmadı kafamçokkarıştı? bundan sonramı başlayacak? begeniler üzerine almştım kitabı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…