Arkadaşlar en yakın arkadaşıma yardım etmek istiyorum.umarım bana yardımcı olursunuz.arkadaşım 1 ay önce evlendi.evlendi ama sadece nikah oldu maalesef gelinlik giyemedi.çünküü evliliği çok acele olması gerekiyordu.yani kısacası onlarınki çok uzun hikaye.özetlersem kızın annesi yok babası başka kadınla evli.tek çocuk yani kız sahipsiz.oğlanın aileside çok tutucu.kızı baştan beri istemiyolar ayırmak içinde her yolu deniyolar.velhasıl bunlarda kendi göbeklerini kendileri kestiler ve nikahlandılar.resmi nikah yani.gelelim asıl konuya arkadaşım çok üzülüyor gelinlik bile giyemedim diye.benimde gelinliğim kiralıktı .olsaydı verecektim ama olmadı.sizlerden ricam kendine ait gelinliği olan arkadaşlar bana yardım edermisiniz.dolabınızda tutacağınıza bana yollayın kargoyla ist büyükçekmecede oturuyorum.arkadaşıma giydirmek istiyorum sadece giyinicek ve fotoğraf çekilecek tek istediği bu.sonra aldığımız gibi tekrar sizlere geri yollayacağım.umarım bana yardım edersiniz.inanın şu mübarak 3 aylarda çok sevaba girersiniz.bir genç kız için gelinlik çok önemli çünkü bu arada arkadaşım 50 kilo.1.60 boyunda.umarım yardım edersiniz.