Bir gecede saçlarım ve kaşlarım bey aramıazladı...

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
Kızlar merhaba açıkcası ne anlatacak kimsem var ne konusacak çevremde hiçkimsem yok...Burdan baskada derdimi anlatabileğim biryer olduğunu sanmıyorum. Derler ya birgecede insanın sacımı ağırırmıs benim sıkıntı stresten saçlarım beyazladı.Şok oldum. Son iki yılım sürekli stres ve sıkıntı içerisinde geçti açıkcası. Dışardan bakıldığında gayet iyi bir hayatı olan mesleği olan çoğu kişinin sahip olmak isteyeceği bir hayatım var ama içte yaşadığım sıkıntılar çok farklı. Bir adamı seviyorum çok sükür o da beni binlerce sıkıntıyı aşıp yüzük taktık nişanlımla herşey iyi giderken ailesinden yana hoşlanmadığım dolaylı yönden sıkıntılarla karşılaştım.İşte doğumgünümde annesinin arabayı alması nişanlımın gelememesi sonra eski bir arabayla gelip kaza geçirmesi fln. Yani art niyet taşımadanda olsa ailesi biraz dar düşünüyor ve arada ciddi kültür farkları vardı. Benim gezmediğim ülke görmediğim yer kalmadı o kadar dar kalıba sıgdırmaya çalışmaları açıkcası rahatsız etti nişanlimda bu sürede tabiki karışmalarına müsade etmedi ama etmek istemelri bile bende rahatsızlık yarattı ama elimden geldiği kadar sempatik anlayışlı ve alttan alan taraf oldum. Sonrasında işler bozuldu ve ayrıldık ama hiç unutamadık 2 ay sonra barıştık. Gel gelelim ailesi asla ve asla istemiyor beni zamanında çok seven aile buz gibi olmuş bir anda atılan iftiralara falan beni dinlemeden inanmış.İftira şu şekilde eski erkek arkadaşım arıyor ben ebruyu seviyorum çok istiyorum 5 yıllık sevgilimdi diyor vay efendim kızın eskiden erkek arkadaşı olmuş gözüü onda mı muamelesi nişanlım ne dediyse ne ettiyse 6 aydır aileyi ikna edemedi zamanında ciddi maddi desteği olmuş ailesine abisine özellikle o abisi bile destek olmadı sebebi zamanında kendide yüzük atmış barışmış ve barışılınca mutlu olunmazmıs biz aylardır konusuyoruz mutluyum hiçbir süphem yok. İşin komik tarafı nikah belgeleri için gittiğimizd ede çok sevgili nikah memuru imza atmadan evrak almadan nufüstaki belgeleri karıştırarak bizim belgeyi yolluyor ve sahte imzasız nufüsa evli olarak geçiyoruz.Bu süreç içinde kamu davası açıldı nikah memuru hakkında o nikah düşmedende nikah yapamadık maalesefki geçenlerde o nikah yok sayıldı dava bitti bu hafta ailesini yine ikna etmeye çalıştı yok ikna edemiyor aile büyükleri girdi araya evden bile kovuyorlar. Şasırdım kaldım ben babama anlattım durumu babam kızımsen mutlu olman önemli ama o huzursuzluğa ben nasıl kız vereyim dedi. Adam haklı hergün aglıyorum çaresizlikten nişanlım yüzüklerımızı arıyor annesi vermiyor kendi aldığımız yüzükleri nişanlım rest çekti babamla konuşmaya gelecek ama babamı nasıl ikna edeceğiz biz böyle evlilik yapacağız ama içim bir tuhaf sürekli bunu düşünüyorum çevremdeki arkadaşlarım ciddi koca meraklısı evlenen tipler hanii parmağmda yüzük olmadan çevre ciddiye almıyor ilişkiyi. Ailesinin falan böyle haksız yere bizi nişanlımı üzmeleri bilmiyorum evden ayrılacak...kızlar kimseye birşey diyemiyorum sorana evet ya evlenceğiz diyorum ama birbirimize bakarken bile gözlerimiz doluyor özlemden hasretten... Resmen kavusamıyoruz

iş nişanlında bitiyor verecek ağızlarının payını susacaklar. biz de aynı şeyleri yaşadık eşim kimleri ezdi geçti şimdi araları yine iyi ama ben görüşmüyorum hala ailesiyle emin ol burda aile kaynaklı sorunları okudukça da iyi ki görüşmüyorum diyorum.

teşekkürler cevbınız için ama o da öyle yapsada babam işte ailesiz çocuğa nasıl kız vereyim diyor çevreyi düşünüyor sonra nasıl düğün olacak diyor nişanlım zaten ezdi geçti hatta resti çekti onlara karşı çünkü 31 yaşında adam yani ve biz nişanlıydık sorun babamda işte ailesini ikna etsin gelsin diyor gelmiyorlar onlarda o gelip babamı ikna edecek ama düğün nasul olacak bilemiyorum sizde aile gelemdi mi

biz nikah yaptık ablaları geldi annesi gelmedi. ablaları da beş karış surat dikildiler. ben de bir daha hiç görüşmedim. benim de annem hiç razı değildi (babam yok) ama baktı ki ben kararlıyım o da arkamda durdu. baban konusunda da iş sende bitiyor umarım yumuşar.

bizde gelselerde beş karış suratla gelseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…