• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gebenin günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
271
40
18
25
Kızlar adetime 3 gün var yumurtlama 19.gün gördüm test yaptım bir gebenin günlüğü testi sizce değişir mi

Eklentiler

• IMG_5960.jpeg
    IMG_5960.jpeg
    237,8 KB · Görüntüleme: 21
Canım bir gebenin günlüğü testlerinde silik çıkabiliyor dikkat et benim de başıma geldi ilk defa umutlanmıştık

Bende hiç çizgi de olmadı kuzum ya 3 gün var
O zaman gecikirse test yaparsınız üzmeyin kendinizi dağa taşa da vursak kendimizi bizlik bişey yok Allah’a bağlıyız verirse öğreniriz bi gün ben artık test yapmayı bıraktım 1 yıldır yap yap bişeye varılmıyor hamile olsam öğrenirim bi şekilde diye düşünüyorum tamamen artık 😂

O zaman gecikirse test yaparsınız üzmeyin kendinizi dağa taşa da vursak kendimizi bizlik bişey yok Allah’a bağlıyız verirse öğreniriz bi gün ben artık test yapmayı bıraktım 1 yıldır yap yap bişeye varılmıyor hamile olsam öğrenirim bi şekilde diye düşünüyorum tamamen artık 😂
Off valla yoruldum ya bıktım

Off valla yoruldum ya bıktım
Ne kadar oldu denemeye başlayalı daha yeni ise kendinizi strese sokmayın nolur ben kendimi ilk aylardan beri mahvettim herşeye baktırdık hiç bir sorun yok şimdi yeni yeni stres yapmamaya çalışıyorum çübkü bu şekilde olacağı varsa da olmaz

Ne kadar oldu denemeye başlayalı daha yeni ise kendinizi strese sokmayın nolur ben kendimi ilk aylardan beri mahvettim herşeye baktırdık hiç bir sorun yok şimdi yeni yeni stres yapmamaya çalışıyorum çübkü bu şekilde olacağı varsa da olmaz
Off evet ya eylülde kimyasal geçirdim kimyasaldan sonra deniyoruz ama olmuyor maalesef

Back