Bir gebenin günlüğü

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
199
29
24
Kızlar merhaba kimyasal geçirdim Eylül ayında tekrar deniyorum ama maalesef olmuyor bir gebenin günlüğü var Instagram da ürünlerini kullanan oldu mu

Selam, ben iki kere o testlerle hamile kaldım ben kaybettim bebeklerimi ama arkadaşım da kullandı şu an oğlu kucağında:) ben ovulasyon testi dışında balık yağı, inovitol ve inolac kullanıyorum. Bunları da satıyor. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

ben sadece ovulasyon testlerını kullandım. yumurtlamayı bence dogru zamanda gosterıyor. ama benım o ay kımyasal oldu. bu ay tekrar denedım gordum yumurtlamayı beklıyorum bakalım

ben sadece ovulasyon testlerını kullandım. yumurtlamayı bence dogru zamanda gosterıyor. ama benım o ay kımyasal oldu. bu ay tekrar denedım gordum yumurtlamayı beklıyorum bakalım
Kaset test mi strip testi mi kullandınız acaba, kaset test ocakta gelecekmiş bende almayı düşünüyorum da strip test kullandıysanız memnun kaldınız mı acaba

trendyoldan aldım benım reglım duzenlıdır ıkı ay ust uste yumurtlamayı yakaladım. hatta uygulamam var telefonda onunla aynı gunlerı gosterdı. benım ılkınde yakaladıgımda gebelık olustu ama saglıklı degıldı. sımdı 2. denedıgım aydayım. kaset test almak ıstıyorsanız laboquick de ıyıdır

Merhaba bende sipariş ettim de inolac ve inovitolü aynı anda mı kullanıyorsunuz

Bende geçen ay yakaladım ama kimyasalla sonuçlandı. Şimdi tekrar deniyorum bu sefer ek olarak ebru hanımın inolac inovitol magnezyum ve jelini aldım inş işe yarar ve sağlıklı olur

Bende almayı düşünüyorum memnun kalırsanız yazar mısınız

Bende geçen ay yakaladım ama kimyasalla sonuçlandı. Şimdi tekrar deniyorum bu sefer ek olarak ebru hanımın inolac inovitol magnezyum ve
inşAllah canım benım şifa olsun :)
aminnn teşekkür ederim

Kızlar merhaba kimyasal geçirdim Eylül ayında tekrar deniyorum ama maalesef olmuyor bir gebenin günlüğü var Instagram da ürünlerini kullanan oldu mu
Ben ovulasyon testini kullanmıştım, memnun kalmıştım. Bir de sayfa yöneticisi hanımefendi sorulara da çok güzel yanıt veriyordu.

Gynoseed jel kullandığım ay dış gebelik geçirdim tabi sebebi o olmayabilir , strip ovülasyon testlerini kullandım ama tutmadı posluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…