Bir gebenin günlüğü ovülasyon testi Alan kullanan ve hamile kalan var mı

babyyoda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
84
10
Kızlar ben geçen ay artımed markasının ovülasyon testi ile denedim ama olmadı bugün adet oldum bir gebenin günlüğü ovülasyon testini çok övdüler şimdi ondan sipariş verdim kullanılan faydasını gören hamile kalan oldu mu ve sizce Artımed ovülasyon testi yanlış mı gösterdi
Bu ikinci denememizdi birinci denemede uygulama üzerinden takip yapmıştım sadece geçen ay testle takip ettim adetim düzenledir 28 günde bir kilo fazlalığı engel mi sizce biraz kiloluyum çünkü

Duzensiz adet olduğum için bir gebenin günlüğünden bende kaset ovulasyon testi aldım kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım çok şükür 7 aylik bı deneme sürecim olmustu son iki ay önce soğan kürü denedim bı sonra ki ay da ovulasyon testi bu şekilde

Ben akıntıdan zaten anlayabiliyorum ama yine de almıştım Ebru hanımın ovulasyon testini kullandım ve hamile kaldım

Benim adetim düzenli ama sanırım o ovülasyon testi iyi değildi artımed marka olan.

Bur gebenin günlüğü ve innovito iyi ikisinide kullandim . Emin olmak için ayni gün yaptim hatta doğru çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…