bir garip yüzük meselesi

işte takmak istemiyorum şu an. soğudum. benim değilmiş gibi. kimseyi kırmadan nasıl değiştirebilirim diye düşünüyorum. gidip konuşucam ya.
neden bu kadar büyüttün anlamadım evlilik heyecanı sanırım bende yüzüğümü beğenmemiştim ve çok büyük geldi parmağıma gidip değiştirdik ne var ki bunda

bu yuzuk takilmayacaksa niye var ki. git daralttir tak. alinip darilacak bi durum yok ortada. aaa saka gibi yarim agiz daralttir demek de ne demek bohcani da gorme canim ne olacak onlarin adeti buymus demek ki. seni onemseyip bohca yapmislar . erkek arkadasinla da niye aranizi bozacaksin gidip de bir sey sorma. keyfini cikar bu gunler geri gelmiyor

yemin ederim beynim almıyor burdaki anlatılanları. sırf "ulan bu kadar da olmaz" diyerek bütün sayfaları teeek tek okuyorum, merakımdan...

yüzük almış sevdiğiniz, 9 yıl boyu beklediğiniz o an gelmiş ve yüzük büyük olmuş size, bir de siz kendiniz seçmek istemişsiniz, bir de onun teyzesi, halası, kuzenleri filan işleri güçleri yokmuş, sözleşip birer birer sizin yüzüğü takıp, çıkarıp nazar etme duası yapmışlar dimi? olay bu.

Allah aşkına bi kendinize gelin ya. yüzük büyükse, sevgilinizle gider bakarsınız küçüğüne. hemen daha olayın güzelliği devam ederken dertlenip görümceye, kayınvalideye "ayyy bu büyük geldiii" diye sitemlenmek nedir? büyükse büyük.

beni kardeşim arayıp, "sevgilim yüzük aldı, evlenme teklif etti ama yüzük büyüüüük" dese. ne "şımarıksın, çocuk bunu düşünmüş, almış, gider değiştirirsin dert mi" derim. size de demiş zaten çevrenizdekiler, onları bi dinleyin bence.

Benimde sevgilim sürpriz yapıp tek taş almıştı ama beğenmedim ayrıldım. Haklısın yani. Direkt ilişkiyi bitirmen kafanı rahatlatır.

Hassasiyetini anlıyorum ama yüzüğünü taktığım herkes ayrıldı kısmı bence biraz fazla olmuş. Tamam nazara filan ben de inanırım ama yani hurafe diye de bir şey var. Biz mesela tatile gittiğimizde denize girdiğimiz zaman annemin nasılsa suyun içinde yüzüğü hep çıkacakmış gibi gelir. Benim parmaklarım onunkine göre çok tombul bana verir hep tak da düşmesin diye. Rabbim nazarlardan korusun, 30 yıllık evliler babamla, ben yüzüklerini taktım diye töbe töbe... yüzüğü parmağınıza göre yaptırın hatta isterseniz değiştirtin, bu kadar basit bir olaya böyle büyük anlamlar yüklemeyin. Şeytan vesvese veriyor size, sizin zayıf noktanızı bulmuş oradan yaklaşıyor. Olayı uzatmadan hemen çözün bence, yoksa bu olay daha büyür, içinden çıkamazsınız...

fazlasıyla kaprisli bi insansın bence, benimki de büyük geldi daralttık gitti sevincimden kim denedi ne oldu aklıma bile gelmedi parmağımda sallansa da ben onu taktım daralana kadar

Nee? Yok artık yaa. Senin tutumunu eleştirmiştim ben tatlım ama karşı taraf iyice işin içinde? Yani zaten arayıp da teklif üzerine konuşulması çook saçma. Ama düğüne falan filan bu kadar olmamalı ya. Erkek arkadaşın nefes alsanız anlatıyor demekki ailesine. Bi süre sonra ilişkiyi böyle sülalece yaşamak çoook yorar. Şimdi siz fısır fısır düğün hayallerinizi konuşucaksınız aile de mümkün mertebe vakti gelince hayallerinizi gerçekleştirmeye yardım edecek yani. Normali bu.

Ne demek istediginiz pek anlamadim ama canim kayinvalidenin sekerine ben rastlamadim ama kimsenin de canina okumadim kendi canima okutmadim. Tam tersi insanlat oyle sorunlar yasiyorlarki bu resmen ortada hicbisey yokken olay olmus. Adam heyecan yapmis almis aileye gostermis heves etmis muhtrmelen heyecanini paylasmis. Empati kurup kizin yerine kendimi koyuyorum. Asla sevgilimin gonlunu kirmazdim ama kayinvalideye de konusma firsati vermezdim bu kadar. Benim bir düsturum vardir istedigi seyleri soyleyenler istemedigi laflari isitirler

Hayat boyu başka amacın yokmuş gibi yüzüğün gelinliğin hayalini kurarsan en güzel anını kendine böyle zehir edersin işte. Ne boş bir tasa. Ayrıca başkasının yüzüklerini denemek de nedir? Niye böyle şeylere özenilir? Kimsenin yüzüğünü denemedim, hayatımda bir kere bile açıp alyans tektaş incelemedim.. O yüzden beklentim tavanlara uçmadı, sevgilim ne getirdiyse onu beğenebildim. Bizim kız milleti biraz fazla şekilci, kaprisli ve bu tabire tüm kalbimle katılıyorum "kezban"..

Sizin tutumunuz bu şekilde devam ederse evliliğiniz çok zor geçer
ayrıca yüzük denemekten ne olur bu kadar batıl inançlara inanmayın lütfen

Size sürpriz yapılacaksa tabi siz görmeden alınması gerekir
git beğen yüzüğü al teklif gelsin diye bekle nerde bunun sürprizi

Montürünü değiştireceksiniz, olup bitecek... Taşınızı değiştirmiş olmayacaksınız ki... Taş oradan çıkarılacak, bir ya da iki numara küçük montüre takılacak, hepsi bu... Daralttırmaktan daha mantıklı bence.

düşünüyorum da eşime hiç etmemişim ben :)
şımarık ve kaprislisin k.bakma
ayrıca kv adayına eh işe ne demektir yaa
sen şimdiden böyleysen çok mızmızlanacaksın ilerde de
inşallah nişanlın daha da şımartmaz seni...

Ayy sanki iç çamaşırını denemişler. Nolcak yani denemişlerse. Bu güzel günlerinizi böyle zehir ediyorsunuz ya kendinize pes valla. Büyüklük konusunda hesap vermek zorunda değilsin ki. Çok istiyorsan ayy elimden kaymış düşmüş farketmesem kaybolacaktı o yüzden daralttırdım de geç.

Bence çok abartiyosun batıl inançları kafandan çıkar süpriz yapmış başkalarına göstermeside çok normal daralt biraz sonra tak yuzuk durumunu böyle abartiyorsan evlendıkten sonra ne durumlar yaşanabilir ailesiyle veya kocanla ozaman nasıl tepki vereceğini merak ettim

istenmeyen gelinsen neden onlara mutlu olmadığını belli edip kapris yapıp nişanlını annesine karşı mahcup ediyorsun
şimdi seninle ilgili adama sokulan laflları hakediyor mu yazık muhakkak iki lafından biri ben demiştim oluyordur
bu tür kayınvalideler sen ne kadar mutsuzsun o kadar mutlu olur
ona göre davran nişanlının gözünde değerin artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…