bir garip yüzük meselesi

o sorun etmez, don işte ya herkeste var der, ama benimkiler de yapmaz zaten. o yüzden yadırgıyorum ya.

yorumların hepsini okumadım sadece tek birşeye deyinmek istedim. Ben yüzüğümü kuzenimin kardeşimin eline zorla takıyordum uzuktan bakınca nasıl duruyor görmek istiyorum diye

sizin arkanızdan ve sizden önce nişanlınızın kuzenleri falan denese? ne bileyim hoş değil ya.

9 yıl sadece istenmediğin için beklemek durumunda kalmazsın, ne bileyim 17 yaşında evlenemezdin öyle değil mi şartların olgunlaşmasını beklediniz okul, iş-güç, askerlik vs. gibi düşündüm ben. Keza biz onlar için bu kadar sene bekledik. Her şeyi bir kenara bırak ve iyi düşün. Bu adam seni onlara ezdirecek mi yoksa arkanda mı duracak? Önemli olan bu. Keşke sadece nişanlılarımızla evlenecek olsak ama maalesef aileleri ile de evleniyoruz.

Gecelikler havada mi ucusuyor bence herseyin bu kadar ortada olmasi cok garip. Eger sen buna bir son vermezsen herseyin ortada olmaya devam eder. Bizde gecelik falan dugune yakin alinir ve almaya giderken biz kimseyi goturmedik yanimizda bu bizim ozelimiz diye. Kayinvalidem ev gezme-ceyiz gorme olsun diye cok istedi ama esim o ceyizler bizim baskasinin gormesine gerek yok diyerek engelledi ki ondan boyle birseu yapmasini da ben istemistim. Simdi sen de sevgilini al karsina ve bak bu boyle olmaz de. Bugun geceligini gorup bakanlar yarin senin yatak odandaki ozelin hakkinda da konusurlar.

kişiden kişiye ne kadar fark ediyor bu konu şaşırdım hehe
genelde kk kadınları benzer şeyler söylerdi

sıkıntı o değil ki. beraber seçeceğimizi sandığımız için sürpriz oldu beklemiyordum yani. büyük olması da sorun değildi, aaa hemen takamıyorum yani falan diyordum, annesiyle konuştuktan sonra keyfimiz kaçtı. kadın "öyle tak" falan deyince de özelimi anlatmak istemedim, daha fazla sormasın diye eh işte dedim.

ne kadar abartmışsınız cidden böyle boş hurafelere inanmayın lütfen. Sevgilinizin yerinde olsam çok bozulurdum o kadar uğraş et gördüğün muameleye bak. Daha şimdiden böyle ufacık bir aksilikte bu kadar tepki veriyorsanız söz nişan düğün zamanlarında vay haline milletin. Çünkü aksilikler hep olur önemli olan güleryüzle hoşgörüyle atlatmaktır.

aileler ile de evleniyoruz evet ama bizde kız uzun süredir bekliyorsa ve daha da bekleyecekse söz takılır ki laf söz olmasın. öyle biliyorum ben.

annesi söz için almış ama konuşucam. yüzük olunca o biraz geride kaldı.

Ama 1000 kayınvalide varsa 900 ü sıkıntılı maalesef söylemek istediğim kendi canını sıktığınla kalırsın. Yüzüğün daha önce takıldı diye de dert etme tadını çıkar bir kez evlilik teklifi aldın. Onlar birdaha hatırlamaz ama senin en özel günlerinden biriydi bu.

o sorun etmez, don işte ya herkeste var der, ama benimkiler de yapmaz zaten. o yüzden yadırgıyorum ya.

sizin arkanızdan ve sizden önce nişanlınızın kuzenleri falan denese? ne bileyim hoş değil ya.

Canım kim denerse denesin o yüzük senin ve ömür boyu sen takcan salla gitsin emin ol üzüldüğüne bile deymez

işte takmak istemiyorum şu an. soğudum. benim değilmiş gibi. kimseyi kırmadan nasıl değiştirebilirim diye düşünüyorum. gidip konuşucam ya.

Eğer konuşursan herşey daha çok karışır. Eşin için yuvan için mutluluğunuz için bazı şeylerde fedakarlık göstereceksin. Ayrıca o yüzük senin soğusanda soğumasanda taksanda takmasanda sevdiğin senin için almış. Yüzüğün boyutuna gelirsek eğer, git kimseye haber vermeden parmağına göre yaptır o yüzük senin kimse sana neden küçülttün diye soramaz.

ortada hicbi sorun yok
cok abartmissin
ayrica sacmasapan seylere inanma bence.
ben hep annemin, arkadaslarimin yüzüklerimi denerim. hala da birlikteler :)

bende takcağım yüzügün kendim begenerek alıjnmasından yanayım eşimde pırlanta aldı evlenme teklifi için ama çok dar oldu sonuç evlendikten sonra hiç takamadım ve satmak zorunda kaldık ve eşim ondan sonra bidaha bana yüzük almicak sattırdıgım için içinde kalmış ama anlamıoki

Sizin düğününüz olabilir ancak erkek arkadasınızın annesinin de oğlunun dugunu unutmayın teklife gelmiş olsa yada teklif anına bi sekilde dahil olsa haklısınız ama teklif bitmiş zaten o romantik anları siz basbasa gecirmissiniz kadın da merak etmiş nasıl olduğunu telefonla arayıp hem tebrik etmek hemde o an heyecanını paylaşmak istemiş eh iste diye bir cevap cok ayıp olmuş. Emin olun siz bu kuruntularla o am degil bir gun sonra arasaydı sizi biliyormuş teklifi ama kutlamak icin bile bi gun sonra aradı diye yinekafaya takardınız.
Yüzüğü siz kuyumcuya bile gitseniz o an heyecanla buyuk alabiliyorsunuz ki benim hala buyuk ama alyansla düşmesini engelliyorum. Hic de görüntüsü kotu durmuyo annesi de ileride kilo alacağınızı düşünüp fikir vermis olabilir ki bana herkes aynı sekilde söyledi kayınvalidem dahil kilo alırsın hamilelikte diye bi gun aklıma gelmedi herseyimi karışıyorlar diye aksine mutlu oldum. Belki de annenize söyleseydiniz o da aynı tepkiyi verecekti.
Dugun yapmak istediler bohça yapmak istediler birsey demedim demişsiniz sanki sizin kötülüğünüzü istemişler. Bence bu gereksiz düşünceleri kafanızdan çıkarın mutlu olmaya çalışın yoksa erkek arkadasınız icin bu kadar arada kalmaz hayatı çekilmez hale getirecektir.

Deneme açısından bakarsak sülaleden önce o yüzüğü mağazada onlarca kadın denemiştir zaten. Uğursuzluğa inanıyorsanız özel yapım alıp ilk siz takacaksınız. Bu kısım oldukça gereksiz zaten.

Son durum ne bılmıyorum ama kaynanan olacak kişi senınle nasıl o şekıl konusabılıyor..

Yuzugude gıt degıstır..nişanlın yas baglamaz herhalde..once kendi mutlugunu dusun..

Sen kendını ne kadar onemsersen o kadar değer gorursun..ne istiyorsan onu yap..takacak olan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…