- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
-
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Al nişanlını karşına konuş o zaman. Sana özel olan şeylerin başkası tarafından görülmesinden rahatsız olduğunu söyle. Hatta örnek ver, ona alacağınız boxer ve atletleri evin bireyleri görse ne kadar hoşuna gider? Ya da saat alacaksanız, o saati evdeki tüm erkeklerin denediğini ve büyük gelirse sizden biri arasa ve kızımız sana yaranamadı tak işe falan filan dese ne kadar hoşuna gider. Diğer arkadaşta yazmış, bunlar ufak şeyler ama sevgilinin ailesi size hep karışacağının sinyallerini veriyor. Kv yüzükte oynama yapmasını istemiyormuş diye sen yüzüğü neden öyle takacakmışsın? O yüzün senin mi kv nin mi? Bana pek masum gelmediler.
yorumların hepsini okumadım sadece tek birşeye deyinmek istedim. Ben yüzüğümü kuzenimin kardeşimin eline zorla takıyordum uzuktan bakınca nasıl duruyor görmek istiyorum diye
9 yıl sadece istenmediğin için beklemek durumunda kalmazsın, ne bileyim 17 yaşında evlenemezdin öyle değil mi şartların olgunlaşmasını beklediniz okul, iş-güç, askerlik vs. gibi düşündüm ben. Keza biz onlar için bu kadar sene bekledik. Her şeyi bir kenara bırak ve iyi düşün. Bu adam seni onlara ezdirecek mi yoksa arkanda mı duracak? Önemli olan bu. Keşke sadece nişanlılarımızla evlenecek olsak ama maalesef aileleri ile de evleniyoruz.istenen gelin olsam 9 senedir bekliyor olmam. yüzüme karşı istemediğim hiç söylenmedi ama bekleyince anlıyor insan. sevgilim hep "niye istemesinler" falan dedi, yani istemediklerini iddia edecek başka bir şey de yok aslında. askerden dönünce mecbur istemeye geliyorlar işte.
Gerçekten kendinden dahil herkesin kursağında bırakmışsın böyle bi günü.
Adam sana süpriz yapmak istiyor tek taş alıyor evlilik teklif ediyor
yok büyük yok beraber seçicektik
Bide ailesi nasıl teklif etti deyince eh işte diyorsun.
İyi olanı görmeyi denemelisin biraz da.
9 yıl sadece istenmediğin için beklemek durumunda kalmazsın, ne bileyim 17 yaşında evlenemezdin öyle değil mi şartların olgunlaşmasını beklediniz okul, iş-güç, askerlik vs. gibi düşündüm ben. Keza biz onlar için bu kadar sene bekledik. Her şeyi bir kenara bırak ve iyi düşün. Bu adam seni onlara ezdirecek mi yoksa arkanda mı duracak? Önemli olan bu. Keşke sadece nişanlılarımızla evlenecek olsak ama maalesef aileleri ile de evleniyoruz.
Gecelikler havada mi ucusuyorbence herseyin bu kadar ortada olmasi cok garip. Eger sen buna bir son vermezsen herseyin ortada olmaya devam eder. Bizde gecelik falan dugune yakin alinir ve almaya giderken biz kimseyi goturmedik yanimizda bu bizim ozelimiz diye. Kayinvalidem ev gezme-ceyiz gorme olsun diye cok istedi ama esim o ceyizler bizim baskasinin gormesine gerek yok diyerek engelledi ki ondan boyle birseu yapmasini da ben istemistim. Simdi sen de sevgilini al karsina ve bak bu boyle olmaz de. Bugun geceligini gorup bakanlar yarin senin yatak odandaki ozelin hakkinda da konusurlar.
Ama 1000 kayınvalide varsa 900 ü sıkıntılı maalesef söylemek istediğim kendi canını sıktığınla kalırsın. Yüzüğün daha önce takıldı diye de dert etme tadını çıkar bir kez evlilik teklifi aldın. Onlar birdaha hatırlamaz ama senin en özel günlerinden biriydi bu.sıkıntı o değil ki. beraber seçeceğimizi sandığımız için sürpriz oldu beklemiyordum yani. büyük olması da sorun değildi, aaa hemen takamıyorum yani falan diyordum, annesiyle konuştuktan sonra keyfimiz kaçtı. kadın "öyle tak" falan deyince de özelimi anlatmak istemedim, daha fazla sormasın diye eh işte dedim.
o sorun etmez, don işte ya herkeste var der, ama benimkiler de yapmaz zaten. o yüzden yadırgıyorum ya.
sizin arkanızdan ve sizden önce nişanlınızın kuzenleri falan denese? ne bileyim hoş değil ya.
Canım kim denerse denesin o yüzük senin ve ömür boyu sen takcan salla gitsin emin ol üzüldüğüne bile deymez
işte takmak istemiyorum şu an. soğudum. benim değilmiş gibi. kimseyi kırmadan nasıl değiştirebilirim diye düşünüyorum. gidip konuşucam ya.
Bak sana tavsiyem hiç boyle bi konu yüzünden nişanlımı üzme. Bide mutluluğunu böyle seylere Bağlama bu şekilde çok daha mutlu olursunsınıflama olarak değil. bekar yapar "heveslenmiştir" dersin. ama hevesini alanlar da denemiş. o anlamda.