bir garip yüzük meselesi

tekrar belirteyim, yüzüğün denenmiş olmasıyla ilgili onunla konuşmadım. buraya yazdım onu.
annesi aradığında ben ağlayınca hevesimiz kursağımızda kaldı.
yok canım annesinede büyük geldi, oda alyans tutar onu dediğinde baş parmagıma bile olmuyor demişsin.
hayır ne bekliyorsan ben anlamadım. kadına dert yanıyorsun

ayretten bahsettıgın yzuuk sanırım benım tek tasımdan orayı sıkıstırıyor avuc ıcımı acıtıyor
dusunuyorumda kocam ne kadar sanslı zıra ben etek elbıse alırken bıle bu kadar incee inceliiiipp hayatı çekilmez hala getirmiyorum

Nasıl teklif etti?
Eh işte

Çok ayıp yaa.

"sizi ilgilendirmez bu özel" desem daha mı uygundu?

çünkü kadın sordu? "büyük gelmiş ama tak öyle" dedi. "alyans tutar" dedi. "gidin yaptırın" demedi "öyle kullan" dedi. ne kadar büyük olduğunu anlatmak istedim. en son bi yarım ağız "istiyorsan yaptır ama tabi" dedi.

valla etek alırken ben de çok şey yapmıyorum çünkü beğenmezsem her zaman yenisini alabilirim.

yüzüğüde değiştirebilirdiniz pekala.

kayınvalide adayın senin hakkında ne düşünüyor bende en cok onu begendim.

cünkü size ne bize özel demenizde , eh işte demenizde çok ayıp.
ve daha yolunda başındasınız.
hakketten bir sorunla karşılaştığınızda anlaşılan saç saça grieceksiniz
"sizi ilgilendirmez bu özel" desem daha mı uygundu?

valla etek alırken ben de çok şey yapmıyorum çünkü beğenmezsem her zaman yenisini alabilirim.

sanırım yorumları okumamışsınız, ilk sorun bu değil. benim çocukluğumdan beri sonbahar düğünü hayalim vardı. "olmaz" dediler. izin vermediler. "sen cahilsin bilmezsin biz halledelim" dediler. teklifi de anlatmak istemedim haliyle. yüzüğü değiştirmemize bi şey demeyeceklerini neden düşündünüz?

Hem çok abartıyorsunuz hemde biraz simariklik yapiyorsunuz gibi geldi bana.kendi kendine insan mutluluğunu bozmaya ugrasirmi?siz öyle yapiyorsunuz. Gidin yuzugunuzu daralttirin takin ve sevgilinizi bukadar ince olduğu için tebrik edip mutlu olun.

ben sadece ılk konuyu okudum

diğer soruna gelince e onuda sen 9 senelik erkek arkadasınla halledeceksin

Boşanmış insan yüzük taktı diye ayrılacağınızı düşünüyorsanız şu an Cahiliye zamanınızdasınız bence. Boşanmış bayanları ikinci sınıf görmek gibi bişey bu.

Anlamadığım şey sanki biz erkekleri tutup kolundan evliliğe zorluyoruz, tam 9 yıl beklemişsiniz tek taş yüzük için

bu kadar şekilci olmayın, mutluluğunuza odaklanın. nişanlın ve ailesi çok ince düşünmüşler. zaten alyanslarınızı siz seçmişsiniz. tektaşını beğenmediysen ya da büyük geldiyse çözümsüz değil ki; bir süre sonra gider küçülttürürsün. yarım saatlik iş, üstelik belli bile olmaz. niye zora sokuyorsunuz, bu günlerinizin keyfini çıkarın.
siz böyle totemler yaparsanız, o yüzük zaten size güzel enerji vermez, sorun başkalarının görmesinde değil, sizin düşüncelerinizde.

Kullanmadıysanız bir küçüğüyle değiştirin aynı yüzüğün. Neden teklif etmediler ki bir küçüğüyle değiştirelim diye anlamadım.
Sizde fazla büyütmüşsünüz ben ilk nişanlandığımda arkadaşlarım vs denemişti yüzüğümü ne varki bunda bu kadar dert edinecek anlamadım.
inanmayın böyle şeylere.

sıkıntı orda zaten. küçülttürmemiz pek onaylanmadı. "öyle tak" dendi.

canım sen değiştir o yüzüğü, nişanlın anlayışlı biri sanırım.
şimdiden sende bu kadar sıkıntı yaptıysa yüzük, evlendikten sonra, yüzüğü takmasan bile bu senin içine dert olacak.
baştan nişanlın bozulsa da (belki de bozulmaz anlayışla karşılar) bir ömür aynı konunun karşısına çıkmasından da iyi olacaktır.
ikiniz için de.

mirkelamdan kaprislisin sevgilimi sana hediye ediyorum arkadaşım şaka bir yana fazla abartmışsın evet ama kv adayınında sana öyle tepki vermemesi lazımdı o dahada ortamı soğutmuş yani

sıkıntı orda zaten. küçülttürmemiz pek onaylanmadı. "öyle tak" dendi.

bekleyin bir süre, sonra gidin nişanlınızla küçülttürün, fark edilmez bile. illa her şeyi herkese söylemenize gerek yok. tanıdığınız bir kuyumcuya gidin, o sizi bir atölyeye yönlendirir, başında durursunuz, yaptırırsınız.

ya kendin küçülttür sende sevgilinin yapmasına gerek yok al sertifikasını git kuyumcuya zaten küçültmek için yüzüğünü değiştirecekler böylece tamamen değişmiş kimsede takmamış olur senden başka. Hemde alyansınla rahatsız etmeyecek şekilde bi model seçersin aynı taşı o modele koyarlar. Zaten illa alyansı takmana gerek yok tek taşını tak ben takmıyorum alyansımı mesela.

Nisanlinin ailesini bundan böyle değiştiremezsin.Benim eşimin ailesi de cocuklarina yeni pantolon alsa birbirlerine gösterir.merak yani huylari bu mutlu oluyorlar paylasinca.sizinkiler de yüzük eve gelince merak edip bakmislar olay bu.Siz gidip daraltsaniz kim nereden anlayacakti niye telefonda bol falan diye anlattiniz.he deyip geçin bu işlere demekki benim nisanlilik donemlerimi yasasaniz çoktan vazgecmistiniz evlilikten.maalesef şanslı bir azınlık dışında kimsenin hayal ettikleri tami tamına olmuyor.he bana tektas almadilar deseniz sonuna kadar haklısınız aldirin derim de nisanliniz hem de pırlanta almış yani.uzatmayin bence boşverin bunları yok ugursuzlukmus bilmem ne.Yuzuk bu ya çok anlam yuklemeyin...

sertifika bende değil ki. kuyumcu da tanıdıklarıymış. duyurmadan yapamayız yani.

büyük müyük o tektaşı takabilmek için forumda can atan bir sürü üye var teklif için eh işte demenizde çok tuhaf , ya gerçekten çok açık sözlüsünüz yada patavatsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…