bir garip yüzük meselesi

Bence sen o yuzugu takma. Hatta alyansi da takma. Cunku cocugun omrunu yer bitirirsin. Ne var ki bunda. Derler ya cenenle bezdiriyorsun. Aynen onu yapiyorsun.

herkesin kendi yapısı tabi. kimseyi kırmadan çözüm arayınca çeneye vuruyor biraz. ben o yüzüğü daraltıp taksam annesi çenesiyle bezdirecek.

sizin de ne şeker işinize karışmayan kayınvalideleriniz varmış.

Nerden biliyorsun seker kayinvalidelerimiz oldugunu ? Bu arada kayinvalidenin bu kadar karismasina niye izin veriyorsun anlamadim. Umarim evlenince katlanarak devam etmez bu.

Yuzük senin ve elbette daralttiracaksın. Bunun icin kv izin vermiyorsa gelecekte yandıgının resmidir. Iyi kadın falan gercekten degisiyorlar yani burada cok gorduk. Ayrica kv nin konusmalarini cok rencode edici ve kirici buldum. Kendi yapamamis en iyisini istiyor demissin bence herseyi kendi istedigi gibi yaptirma ihtimali var. Ayrica kimseyi kırmamak icin herseye evet deme kaybeden sen olursun birde yaptigin iyiliklerle kalakalirsin ne aptalmisim diye.

Edit: cok sert olmus olabilir ama gercekten cogu konularda bu tarz muhabbetler var eminim bana hak veren olacaktir.

Canim derler ya ne yardan ne serden misali ( aslında tam anlamıyla ne emmeye ne gommeye derler ama ayıp kaçmasın diye demiyorum) hic bir şeye olurun yok. Daralttir diyoruz yok aman diyorsun, değiştir diyoruz olmaz diyorsun, hiçbir şeyi kabul etmiyorsun ne diyelim sana biz?

Biraz mesajlarini okudum yazmadan edemedim. Gecen haftalarda arkadasim surpriz evlilik teklifi aldi (gercekten surpriz) cocuk olcusunu bilmesine ragmen yinede buyuk geldi bir kac gun sonra gidip ayni yerde daralttirdilar. Sende git yaptir. Bu ne ayip nede nankorluk. Once bunu idrak et. Kv nisanlini laflariyla bezdirecekse bezdirsin bosver. Sana 2 beden buyuk kiyafet alsa kusmesin diye giyinip dolanacak halin yok ya. Buda onun gibi birsey

Çok garipsin , birincisi gerçekten kapris yapmissin, çocuk ozenmis tek taşı süpriz yoluyla almış sana evlenme teklifi etmek için, sen çocuğun hevesini kursağında bırakmışsin... Kendi hevesinden bahsetmiyorum bile ...
İkincisi ben 10 yıllık bir iliskiye sahibim ki 1 yili evlilikle geçen... Yüzüğümu kaç kişi denedi ben bilmiyorum...seve seve de denetirim... Bu batıl şeylere inanmayın lütfen ...

Nerden biliyorsun seker kayinvalidelerimiz oldugunu ? Bu arada kayinvalidenin bu kadar karismasina niye izin veriyorsun anlamadim. Umarim evlenince katlanarak devam etmez bu.

yuva kuruyoruz, tatsızlığa gerek yok diye düşünmüştüm. ne bileyim kötü niyet yok sonuçta. kırılmasın, gönlü olsun dedim de, bi yerde dur demek gerekecek gibi hissediyorum.

sert gelmedi bana, fikir almak için sordum zaten, hak veriyorum yani.

kırmadan, çok dikkatli bir konuşmayla değiştirmek en mantıklısı gibi görünüyor bana şu an.

çok çok haklısın, daraltmak tabi ki hakkım. değiştirebiliyorsam değiştirmeyi planlıyorum öncelikle. ve sevgilimle annesi üzerine konuşmayı.

öncelikle allah tamamına erdirsin, sizin adınıza çok sevindim.

ama burda bir iki kişi kapris yapmışsın diyor da cidden anlayamadım kapris nerde. herkes takmış kısmı için sevgilime bi şey demedim. annesini arayana kadar da "daraltılır ya bi şey olmaz" modunda gülüşüyorduk. ben "nasıl ya, benim mi şimdi bu, ay sen mi aldın" gibi değişik şok tepkileri veriyordum. sonra annesini aradı işte.

Birde su var, biz nisan yuzuklerini aldik ve icine isim yazdirmak icin kuyumcuda biraktik ve ben kv de deyken esim yuzukleri getirmisti tabi ben daha bakmadan esim kutuyu actiginda hemen gorumcem bakip denemisti ve acayip bozulmustum. Ugursuzluk demiyeyim ama hoslanmamistim. Senin dusuncende bu tarzda olabilir

Ortada ne bir sorun gördüm nede edepsiz bir kaynana... Sadece durumu fazla abartan bir gelin gördüm....Kadın sana istersen daralt demis daraltma diye de diretmemis...Ne var ýüzügü herkes taktiysa o zaman siz kuyumcudan felan da yüzük almayin alıcisinı bulana kadar 50 tane kisi takıyor....Sana evlenme teklifi etmis sen bunun mutlulugunu hissetcegine gereksiz seylerle bu mutlulugun üstünü kapatmissin....Gerci evlilik teklifi zaten gelecegi biliniyormusdu....O yüzden mutluluga bakmayip boldu,kv, kim takti diye sorun ararsiniz.... Düsundukleriniz cok yersiz....Ayrıca daha once yüzüge kadar konusdugunuz bir evlilik teklifi süpriz olmuyor.....

Ayrica kapris falanda yaptıgıni dusunmuyorum. Kusura bakmasinlarda az once evlilik teklifi aldiginda 5-10 dk sonra kv sine hevesle detaylari anlatanlar beri gelsin. Ben kiz kardesim falan varsa yada en yakin akrabam kuzenim falan gece aona erdiginde (ortamin ruhu bozulmasin diye) anlatirdim. Kvye bi heves anlatmazdim ki kimsenin isteyerek boyle yapacagini sanmam.

görümcemin denemesi benim için sorun değil. hani ona da bozulurum da bi o denedi diye yüzükten soğumam.
görümcenizin o alyansları teyzelerine, onların kızlarına, halalarına, halalarının kızlarına, yengelerine, konu komşuya götürüp denettirdiğini düşünün? işte öyle bir şey.

Amin amin canim :)
Kapris işi surda , yüzüğü denediklerini duymana rağmen gecemizi zehir etmeyecek, kv dene güzel cevaplar verecektin, sorduğu soruya cevap verseydin mesela.. kadın sormuş sen cevap vermemissin o da daha da gicik etme boyutuna ilerletmis işi...
Sen insanların yanmasına icerlemissin, ilk ben takayim istemissin... Ne yap ne et bu gerçeği kabullen maalesef gerçek olmadı bu hayalin... Hayat bu bu kadar küçük bir meseleye takip kalma lütfen.. yüzüğü daralt keyfince tak derim :)

yüzüğün denenmesine bi şey demedim zaten, onu burda soruyorum. sevgilimin o konudaki rahatsızlığımdan haberi yok.

annesinin sorularına da güzel güzel cevap veriyordum, on dakika önce evlenme teklifi almışım, "nasıl yaptı ne dedi" diye sorunca anlatmak istemedim, özel bi durum çünkü. hemen arayıp anneme de anlatmadım. kısaca "eh işte, yaptı bi şeyler" dedim. ondan sonra "şekilcisin" falan dedi.

anlatmak zorunda mıydım?

İyi o zaman ne diyeyimw durum tamamen normal...yuzuugu gidip küçültürursunuz...

Soruna gelince kayinvalideni tanıyan sensin.. ilişkinizi sen biliyorsun... Zorunda değilsin bu tamamen sizinle alakalı bir mesele...:)

En mutlu gününü batıllık ugruna mahfetmişsin

En mutlu gününü batıllık ugruna mahfetmişsin

daha önce yazdım ama bi daha yazayım, yüzüğü başkalarının takmış olmasıyla ilgili sevgilime bi şey demedim.

annesinin telefonundan sonra keyfimiz kalmadı zaten. ben başka bi şey söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…