bir garip yüzük meselesi

ben de müsaade etmemesini anlayamadım, muhtemelen kilo alırsam diye yol göstermeye çalıştı ama "sen çok şekilcisin" lafından sonra bilemedim. kilo alsam da parmaklarım o kadar şişmez, başparmağımdan fırlıyor, gerçi "oraya tak o zaman" da dedi. bu iş bozulursa iade ederiz diye mi düşünüyor diye bile düşündüm.

Yuzugunu taktigin herkes ayrildi mi O zaman sorun sende yaw :) bulandirma aklini boyle hurafelerle...

evlilik yüzükleri için böyle deniyor. batıl inancım falan yoktur ama nazara inanıyorum.

bi de ben öğrenciyken yurtta kalırken bile sevgilimin hediye ettiği takıları kimseye ödünç vermiyordum, hele bi de bu kadar özel bi şeyin denenmesi hiç bana göre değil.

eğer bu kadar bolsa erkek arkadaşımla gider o yüzüğü değiştirirdim
erkek arkadaşın ne diyor bu duruma?
maddi imkanı kayınvalidenlermi sağlıyor?
bundan dolayı karışıyordur,gerçi karışan her halükarda karışırda.

erkek arkadaşım "o ne karışıyor, yüzük senin" dedi, yani daralttırmak istiyor takmam için, ama ben yüzük benimmiş gibi hissedemiyorum. mesela söz için alyans aldık beraber, gümüş olmasına rağmen onlar daha değerli benim için. değiştirmek istesem çok kırılır gibi geliyor, istediğim kesim almış çünkü. annesi değiştirmeme ne der bilemiyorum şu an.

karışmasının maddi imkanla alakası yok, biz nişanı "akşam, yemekli yapalım" dedik, onu da kabul etmedi. "öğlen, kurupasta meşrubatlı olsun" dedi.

Herkesin takmasinin hosuna gitmemesi ayri bir sey ama yuzugunu taktiğimiz kişiler bir sekilde ayrıldi dersen bu saçma olur.

Cocukmusun sen o yuzugu kuyumcuda kac kisi deniyor kac kisinin elinden geciyor boyle kapris yaparsan isin cok zor ilk defa bir kv hak verdim
Sakin ol mantikli dusun bunlar normsl seyler gider degistirirsin olur biter bunlara takilip sevgilini pisman etme sonra hic supriz yapmaz

o zaman kayınvalideniz cimri,yüzükleri neden gümüş aldınız?
ee erkek arkadaşında gidip değiştirelim demiş
gidin değiştirin ne olacak.

Herkesin takmasinin hosuna gitmemesi ayri bir sey ama yuzugunu taktiğimiz kişiler bir sekilde ayrıldi dersen bu saçma olur.

o zaman şöyle diyeyim daha net olsun, özel şeylerin kullanılmasından hoşlanmıyorum ama evlilik yüzüğünün takılması özellikle uğursuzluktur.

değiştirmemize değil daraltmamıza bile izin vermiyor demiştim.

o zaman kayınvalideniz cimri,yüzükleri neden gümüş aldınız?
ee erkek arkadaşında gidip değiştirelim demiş
gidin değiştirin ne olacak.

söz yüzüklerini biz aldık, kimsenin haberi yoktu. altını nişanda alırız diye düşündük.
değiştirelim demiyor ama daraltalım diyor. onca kişinin elinden geçen yüzük de benim içime sinmiyor. o kadar laftan sonra daraltıp takasım da gelmiyor.

iyide biz ne desek,sen aynı şeyleri söylüyorsun ama
değiştir diyoruz değiştiremem diyorsun
batıl inanç diyoruz,ben inanıyorum diyorsun
o zaman sen ne istiyorsan onu yap.

Git daralttir canim sus bebegimi bu cok etkisinde kalma mantiginla hareket et kazak bol gelse degistirilir gibi birsey buda oyle birsey takmayacaksan niye almis ugursuzluk diye birsey yoktur kaza ve kader vardir bosuna seytanin vesveselerine boyun eyme seytan hayirli isleri bozmayi cok sever aklinda olsun bu ona gore hareket edersin

iyide biz ne desek,sen aynı şeyleri söylüyorsun ama
değiştir diyoruz değiştiremem diyorsun
batıl inanç diyoruz,ben inanıyorum diyorsun
o zaman sen ne istiyorsan onu yap.

çünkü ne yapacağımı şaşırdım ve sanırım fazla bunalmışım
hani kadın her şey istediği gibi olsun istiyor güzel olsun istiyor ben de bıraktım istediği gibi yapıyor
ama o yüzüğü daraltırsak bana bi şey demese de oğlunu yer bitirir

ben bi tek ekimde düğün istemiştim o da olmadı ondan beri sadece sevgilimin bari içine sinsin diye uğraşıyorum yani üzülsün istemiyorum
çok arada kaldım işte

yani yüzüğü değiştirmek istiyorum evet ama değiştirirsem "nankör, hiçbir şeyi beğenmeyen" falan filan bi sürü şey olurum
değiştirmesem benim içime sinmedi

bilemedim

ya bi de bu pırlantaların değişimi oluyor mu? oluyorsa da nasıl oluyor? hani gramlı falan ya...

o zaman şimdilik dursun yüzük,evlenince değiştirirsin
evleriniz ayrı olacaktır muhtmelen.

Degistireceksin tabi ki olur mu oyle sey bu yuzuk parmaga takilmak icin alindi olmuyorsa takilmiyorsa ne anlami var senin kafan belli cok karismis alttan alinacak tavir var rest cekilecek tavir var ayirt edemiyorsun sabah git degistir yuzugunu dugunude nisanlin ile belirle ailelere sadece kararimiz budur diyeceksiniz evlenecek olan ikinizsiniz neden ailelerin herseye mudahalesini normal goruyorsun
Kendi dugunumu nisanimi kinami esimle karar verdik planladik sadece ailelere ilan ettik bize sormadiniz diyenlere bu bizim dugunumuz tabiki biz neyi uygun gorursek sizde ona uyacaksiniz diyip siyrildik herkesin agzina bakarsan evlenemezsiniz nacizane tavsiyem

o zaman şimdilik dursun yüzük,evlenince değiştirirsin
evleriniz ayrı olacaktır muhtmelen.

düğün seneye yazın, o tarihten sonra değiştirirler mi bilmiyorum.
bi de işte yüzüğü herkes talmış biliyor ya, değiştiğini de bilirler laf ederler gibi geliyor.
of ya kaç yaşında kadınım nelerle uğraşıyorum ya.
düğün hazırlıklarıyla ilgili hiçbir şeyde fikrimi sormuyorlar, beni karıştırmıyorlar, onlara alışmıştım da benim yüzüğümü takmaları ağır geldi. mesela şu an geceliklerim çamaşırlarım yedi sülaleye sergileniyor ama "kullanmayıveririm" deyip geçiyorum. bunun çaresini bulamadım.

ya bi de bu pırlantaların değişimi oluyor mu? oluyorsa da nasıl oluyor? hani gramlı falan ya...
valla hiç pırlantam olmadı : )
sen pırlantanın diğer yüzüğe takılmasınımı yoksa
pırlantayı tamamen değiştirmektenmi bahsediyorsun?
satınca taşlar para etmiyor,gerçi biliyorsundur.

onu dedik de "olmaz öyle cahilsiniz bilmiyorsunuz sonbahar soğuk olur yaz olsun" dediler
zaten okuldu askerlikti 10 senedir bekliyorum çok da merasim kısmına hevesli değilim
nikah olsa yeterdi bana ama onlar kına düğün de istedi hevesleri kırılmasın diye kabul ettim
sonbaharda da fotoğraf çekimini yaptırırız dedim ne yapayım

Oluyor sertifikasinda herseyi yazar kac gr kac ayar altin pirlantanin kesimi kac karat oldugu sertifikasi yoksa atom tastir

garanti belgesi falan varmış
sevgilimle konuşup kırmadan anlatmaya çalışıp değiştireyim bari
olay çıkarırlarsa da yüzüğü önlerine bırakır çıkarım muhtemelen

valla hiç pırlantam olmadı : )
sen pırlantanın diğer yüzüğe takılmasınımı yoksa
pırlantayı tamamen değiştirmektenmi bahsediyorsun?
satınca taşlar para etmiyor,gerçi biliyorsundur.

hiç bilmiyorum ki, daha üç gün falan oldu sanırım, değiştirme yapılır diye düşünmüştüm
gerçi sıkıntı taşta değil de halkada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…