bir garip yüzük meselesi

siz de açık açık konuşun alışverişimizi kendimiz yapacağız diye.
yazdıklarınızdan hiç de öyle manevi değer yüklediğiniz anlamı çıkmıyor, aksine maddi bir anlam çıkıyor.

siz de açık açık konuşun alışverişimizi kendimiz yapacağız diye.
yazdıklarınızdan hiç de öyle manevi değer yüklediğiniz anlamı çıkmıyor, aksine maddi bir anlam çıkıyor.

"yüzük elden ele gezmiş herkes denemiş", "sevgilim değil annesi seçmiş", "gümüş olsaydı da o seçseydi", "düğün istemedim sadece sonbaharda olsun istedim" falan demişim. en son pırlantayı kaldırıp gümüş yüzük almaya karar vermişim.
maddiyattan nerde bahsetmişim?
"alışverişi kendimiz yapacağız" dersek izin vermez zaten, biliyorum. oğlunun yüzük seçmesine bile izin vermemiş.

sevgiliniz de anasıyla gitmeseydi yüzük seçmeye.
valla çok bunaldım konunuzdan. yukarıda dediğimde sabitim, yazdıklarınız kaprsilerinizi ortaya çıkarmakta yeterli.
herşey sizin elinizde, kendi tercihinizde. üften püften sebeler ile kendinizi kasıyorsunuz.

işte sonuçta o bir kaynana.
olurmu hiç ana gibi

allah kolaylık versin valal toptan hepinize

Internet aleminde (ozellikle sozluklerde) Turk kizinin, daha dogrusu yurdum kizlarinin kaprislerini,prenses hallerini okudugum zaman yok artik diyorum. Bu kadar da değildir,sevisememenin verdiği aciyla atilan iftiradir...
Donup baska tarafa bakinca da sizin gibi yığınla kiz görüyorum.
Biri beni aydinlatsin.

Ay ne kadar enteresansınız Allah aşkına direkt yüzüğü beğenmedim diyemiyorsunuz da burada yok büyük gelmiş, yok alyansla olmuyormuş sonra bir de herkesin denemesine geldi konu uğursuzlukmuş yapmayın Allah aşkına ya sülale boyu kaynananda toplanmadı herkes herhalde yüzüğü denemek için ne demek sülale büyük ayy tek taş almış gelin deneyin diye haber mi verdi kaynanan senin o yüzüğü takacağın yok batıl inançlara dayanıyorsun sana sevgilin daraltma mı dedi ne dedi yani daralt diyeceğiz diye araya da batıl bir saçmalık koymuşsun yani iyi git değiştir yani kim karışır gönlün yoksa hayret valla.

valla yıldım ya. aynen dediğiniz gibi olmuş, geline alışveriş yaptık gelin de bakın muhabbeti. gecelik falan da elden ele geziyor ama onu umursamıyorum. yüzüğü de daraltmamıza izin vermediler diye daraltamıyordum. kaldırdım koydum en son. ama konu çok başka yerlere gitmiş.

Konu başka yere gitmemiş hep aynı şeyler konusulmus. Eşim evlenme teklif ederken getirdiği yüzük çok zor girdi parmağıma eşime bile bişey demeden gittim genislettirdim kimsenin haberi yok. Böyle şeylerden huzurunuzu bozmayin. Eşyayı beraber seçin sizde en pahalisini seçin o zaman kalite pahali olur gibi bi anlayış varsa kayinvalidenizde. Elini etegini çekmek hoş değil. Bi de herkesin hayali vardır ama gerçek olmasi her zaman mümkün değil. Bende hep ilkbaharda gelin olmak isterdim ağustosta evlendim sorun olarak görmedim sonuç itibariyle sevdiğim adamla evlendim ne farkeder ha yaz ha kış

Ben de bir ara sembolik simsiyah bir yüzük takmıştım. Onu bile "ver ben de bir deneyeyim" diyen insana vermezdim. O benim yüzüğüm, benim sevdiğim insanla aramda olan bağın sembolü. O konuda rahatsız hissetmekte kesinlikle haklısın. Ama telefonda "eh işte" cart curt diye kapris yapmak olmamış. :/

"eh işte" kapris değildi ya. "iyiydi güzeldi" falan desem çok detay soracaktı. anlatmak istemedim. özel olsun aramızda kalsın istedim.

Merabalar.ben de pırlanta Yüzüğümün modelini beğenmiyoru.acaba pırlanta alınıp başka yüzüğe monte edilebilir mi?her kuyumcu bunu yapabilir mi?siz bunun cevabını biliyorsunuzdur belki diye sormak istedim.

Hanfendi konuyu hortlatmışsınız
Gidip bir kuyumcuya danışsanız daha mantıklı olur.
Şimdi bizim burdaki yapıyordur ama sizin ordaki yapmayabilir, araştırın soruşturun etrafınızdakileri.

Bosverin oyle herkes takip nazar degecek diye bir sey yok ona takilmayin..
sevgilinizin annesinide takmayin gerci biraz sacmalamis sen begenmezsin bir sey gibi laflar etmesi gereksiz ama oda aklinca oglunu koruyor bosverin..
sevgilinize sadece mutlu oldugunuzu hissettirin alyansa yuzuk uymadi ustune geliyor diye beraber uygununu değiştirelim deyin bence buna sevgiliniz kırılmaz konuyuda kapatin derim Allah tamamini erdirsin Inşallah

Bakmadan etmeden yazmışsınız ama konu sahibi ayrılmış bir geri dönüp okusanız keşke de ilk sayfaya göre yorum yapmasanız. İnsanlara eski günleri de hatırlatmamış olursunuz

benim evlilik yuzugum cartier marka. kisiye ozel uretim, benden baska kimse denemedi. simdi niye bunu yazdim... siz turkiye'de siradan yahut turk markasi kuyumculardan alinan yuzuklerin hic denenmemis oldugunu mu saniyorsunuz?

nedir bu yukarida alintiladigim paragraf?

elbette ki erkek arkadasinizin ailesinin kadinlarinin yaptigi sey hos degil, ancak burada hata o kadinlarda degil erkek arkadasinizdadir. ve ayrica "pırlantaya pul muamelesi yapıyorum" sozu 9 sene boyunca o yuzugu bekleyen hicbir kadin tarafindan sarf edilmez. ki burada da sunu demek istiyorum zaten sevgiliniz d yahut e almadiysa ve bu d yahut e olan renk de vvs berrakliginda degilse zaten pul degerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…