- 15 Eylül 2014
- 122
- 148
- 43
-
- Konu Sahibi pigme pofuduk
siz de açık açık konuşun alışverişimizi kendimiz yapacağız diye.
yazdıklarınızdan hiç de öyle manevi değer yüklediğiniz anlamı çıkmıyor, aksine maddi bir anlam çıkıyor.
Ay ne kadar enteresansınız Allah aşkına direkt yüzüğü beğenmedim diyemiyorsunuz da burada yok büyük gelmiş, yok alyansla olmuyormuş sonra bir de herkesin denemesine geldi konu uğursuzlukmuş yapmayın Allah aşkına ya sülale boyu kaynananda toplanmadı herkes herhalde yüzüğü denemek için ne demek sülale büyük ayy tek taş almış gelin deneyin diye haber mi verdi kaynanan senin o yüzüğü takacağın yok batıl inançlara dayanıyorsun sana sevgilin daraltma mı dedi ne dedi yani daralt diyeceğiz diye araya da batıl bir saçmalık koymuşsun yani iyi git değiştir yani kim karışır gönlün yoksa hayret valla.
Konu başka yere gitmemiş hep aynı şeyler konusulmus. Eşim evlenme teklif ederken getirdiği yüzük çok zor girdi parmağıma eşime bile bişey demeden gittim genislettirdim kimsenin haberi yok. Böyle şeylerden huzurunuzu bozmayin. Eşyayı beraber seçin sizde en pahalisini seçin o zaman kalite pahali olur gibi bi anlayış varsa kayinvalidenizde. Elini etegini çekmek hoş değil. Bi de herkesin hayali vardır ama gerçek olmasi her zaman mümkün değil. Bende hep ilkbaharda gelin olmak isterdim ağustosta evlendim sorun olarak görmedim sonuç itibariyle sevdiğim adamla evlendim ne farkeder ha yaz ha kışvalla yıldım ya. aynen dediğiniz gibi olmuş, geline alışveriş yaptık gelin de bakın muhabbeti. gecelik falan da elden ele geziyor ama onu umursamıyorum. yüzüğü de daraltmamıza izin vermediler diye daraltamıyordum. kaldırdım koydum en son. ama konu çok başka yerlere gitmiş.
Ben de bir ara sembolik simsiyah bir yüzük takmıştım. Onu bile "ver ben de bir deneyeyim" diyen insana vermezdim. O benim yüzüğüm, benim sevdiğim insanla aramda olan bağın sembolü. O konuda rahatsız hissetmekte kesinlikle haklısın. Ama telefonda "eh işte" cart curt diye kapris yapmak olmamış. :/
Merabalar.ben de pırlanta Yüzüğümün modelini beğenmiyoru.acaba pırlanta alınıp başka yüzüğe monte edilebilir mi?her kuyumcu bunu yapabilir mi?siz bunun cevabını biliyorsunuzdur belki diye sormak istedim.
Sağol canım ya çok güzel akıl verdim,teşekkür ederimHanfendi konuyu hortlatmışsınız
Gidip bir kuyumcuya danışsanız daha mantıklı olur.
Şimdi bizim burdaki yapıyordur ama sizin ordaki yapmayabilir, araştırın soruşturun etrafınızdakileri.
Sağol canım ya çok güzel akıl verdim,teşekkür ederim
Bosverin oyle herkes takip nazar degecek diye bir sey yok ona takilmayin..
sevgilinizin annesinide takmayin gerci biraz sacmalamis sen begenmezsin bir sey gibi laflar etmesi gereksiz ama oda aklinca oglunu koruyor bosverin..
sevgilinize sadece mutlu oldugunuzu hissettirin alyansa yuzuk uymadi ustune geliyor diye beraber uygununu değiştirelim deyin bence buna sevgiliniz kırılmaz konuyuda kapatin derim Allah tamamini erdirsin Inşallah
Ayrılmış miBakmadan etmeden yazmışsınız ama konu sahibi ayrılmış bir geri dönüp okusanız keşke de ilk sayfaya göre yorum yapmasanız. İnsanlara eski günleri de hatırlatmamış olursunuz
ben nazara, uğursuzluğa falan çok inanırım, başkasının evlilik yüzüğü, tek taşı falan takılmaz. biz de cahiliye dönemlerimizde başkalarının yüzüklerini gizli gizli denerdik, hepsi bi şekilde ayrıldı. yüzüğü görmeyen, denemeyen kalmamış, bana böyle bi nazarı, uğursuzluğu var gibi geliyor, parmağıma denemeye kalksam içim daralıyor. resmen pırlantaya pul muamelesi yapıyorum ama aldım tıktım çekmeceye. görmeye dayanamıyorum. yüzüğe ısınamadım. annesinin onca lafından sonra da daralttırmak istemiyorum, zaten takmak da istemiyorum.
Acaba pek takıldığım bir site olmadığından ben de yazdığım soruyu unutmuş olabilir miyim???!!!Ayrıca laf sokar tarzdaki üslubunuza az bile cecap verdim!!!!Tabi taa eylüldeki aklıma bile gelmeyecek yorumuma cevap yazın ki rahatlayın.Rica ederim ne demekk