hemen gelişme ve sonucu özet geçeyim çünkü bi konunun başını verip sonunu vermemek çok tarzım değil.
kuyumcuya gittik yüzüğün halkasını değiştirmek için. hem küçük hem ince halka takılacak. yüzük tam 3 numara büyükmüş. adam ziyan olmasın diye haftaya getirin dedi, farklı bi yere gönderecekmiş.
tam çıkıyorduk, kuyumcu "annesi en iyisi olsun istedi, diğer yüzüklerin halkası 1 gramken sizinki 4 gram" dedi.
yani annesi benimkini "sen bilemezsin" diye kenara itmiş yine, yüzüğü kendi seçmiş. o fazladan 3 gram altına da pırlanta parası ödediği için oynansın istemiyor.
önce evlilik yüzüğümü bile annesi seçtiği için böğüre böğüre ağladım tabi. eve gelince de yüzüğü kaldırdım. almışlar sağolsunlar ama kullanmak zorunda değilim.
bütün düğün ve ev hazırlıklarından da elimi eteğimi çekmeye karar verdim, bizi bu kadar mutsuz etmeye hakkı yok. ne istiyorsa alsın, beğenmediğimi atar yenisini alırım çünkü 9 yılda etmediğimiz kavgayı 3 haftada ettik, değmez. ama bu saatten sonra da güler yüz göstermek zorunda değilim.
çok güzel gümüş tek taşlar var, gider sevgilimle seçeriz, bi ömür mutlu mesut takarım. zaten düğüne de hevesim yoktu. sonbahar olmayacaksa gerisi beni ilgilendirmiyor.
vakit ayırıp okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.