bir garip yüzük meselesi

yüzük konusunda haksız oldugunu söylesem de düğün konusunda da üzüldüm. neden seni hiç karıştırmıyorlar. ben olsam ucuz bir düğün olsa bile kendim organize etmek isterdim. kayınvaliden sanki kendi evleniyor. cahilsiniz bilmezsiniz ne demek düğün planlamada bilmeyecek ne var. işin en zevkli yanını kendi yapmaya çalışıyor zekaya bak

tek taş diye bir gelenek yok ki , 10-15 senedir moda olan mevzu gelenek mi olurmuş. annelerimizin parmağıda dümdüz halka alyanslar var en güzeli bence ama benim fikrim tabi.

Üfff valla daha şimdiden yüzüğü sorun ediosan evliliğin yürümez senin tatlım tamam kaynanalar genelde sevilmez ama saçma sebeplerdende saygısızlık yapmak bana göre yanlış

bizdede şöyle oldu..hava çok sıcaktı ellerim şişmişti..o gün alınan yuzsuk evede birkaç sonra bol geldi..ben ne yapmalıydım..şimdiden böyle yapmışsın..aileleri birbirine katmışsın..ama ilerde evliliğindede problemi senin çıkaracağın belli..yapma böyle ufak tefek şeylerei büyütmüşsün..unutma bir laf vardım..çok naz aşık usandırır..

dediklerine katılıyorum ama k.valide adına üzüldüm.. yani ben konuyu okurken daraldım, kim bilir k.validesi neler gördü de oğlum ne yapsa seni mutlu edemiyor dedi.. bir annenin bunu söylemesi için gerçekten bir şeyler görmüş olması gerek..

Arkadaşlardan biri güzel bi tavsiye vermiş.
Sevgiline de ki bunu küçülttürmeyelim aynının küçük modeli ile değiştirelim de.
Kuyumcular bazen güzel daraltamıyormuş sorun oluyormuş de.
Böylece hem yüzük değişmiş hem küçülmüş olur:)

Evet ben de oyle dusunuyorum. Ve kayinvalide o lafi dedigine gore gemileri yakmis demektir bana gore. Yani kadin resmen sorun ciksin, kavga ciksin bu is bitsin diye o lafi demis ama nasil olmussa konu sahibi tamam deyip konuyu kapamis. Magduru oynamaya calismis.

Yuh bu ne takıntı.... Kuyumcular dan alınıp direk sizemi gelior sanıorsunuz. Zibilyon tanr insan takıor. Taksınlar nr yani. Büyükse gider küçültürsünüz oda o ladar kolay. Bence siz evlilik konusunda emin değilsiniz bida düşünün

insan düşünceleriyle olayları yakınlaştırır yada uzaklaştırır.uğursuzluk var ya da yok o herkesin kendi inancı düşüncesi ama kendinizi resmen şartlamışsınız ve ne ederseniz kendiniz etmiş olucaksınız.kaldı ki yüzüğü gördüler peki taktıklarını nerden biliyorsunuz sizin gibi düşünen biri engelledi taktırmadı belki.kendi başımdan geçti çünkü erkek kuzenim nışanlandı kız sehir dışında ,kuzenim bana yüzüğü bi denesene nasıl olucak parmakta dedi annem hemen karşı cıktı senin gibi takma takılmaz öyle dedi.görmediğiniz bir şeyi çok büyütüyorsunuz bence.ayrıca kv'nize eh işte diye cevap verene kadar kadın size terslenmemiş.bizede gelin öyle dese bende memnuniyetsiz kız diye düşünürüm.nişanlınıza da daraltmaya gidelim deyip kuyumcuda değiştrmeye de ikna edebilrsiniz hersey sizin elinizde yani.kötü düşünürseniz kötü olur..

Hiç yorum okumadan direkt yazıyorum,daha önce yazılmış mıdır bilemem.

Yüzüğün büyük geldiğini kimseye söylemeden kendin yaptırabilirdin.Büyük mesele değil.
Hele kayınvalidene söylemene hiç gerek yokmuş.
Denenmiş denenmemiş mevzusunda birşey diyemem.Çoğu kişinin ailesi denemiştir diye düşünüyorum.
Senin de arkadaşların,akrabaların ver bakayım takayım diyebilirler,hazırlıklı ol:)

Son düzenleme:
Şaka mısınız ya Hû?
Öncelikle yanlışı siz yapmışsınız kv'ye ne diye büyük vs diyorsunuz ki ne lüzum var?
Bir kuyumcuda dakikada halledilecek birşey bu, lafını ettiğinize değmez.
Alt tarafından lazerle küçültüp kaynatacaklar, bu kadar.
Yüzüğü başkalarının denemesine yersiz bir şekilde takılıyorsunuz.
Eminim herkesin alyansını bir başkası denemiştir, herkes birgün boşanacak o zaman sizin bakış açınıza göre.

Evliliğinizi sağlam temellere oturtun yeter ki, maddesel şeylere bu kadar takılmayın, tüm dünya gelse denese ayrılmazsınız o zaman.
Nazardan çok korkuyorsanız da devamlı Felak-Nas sureleri ve nazar ayetlerini okuyun.
Allah'tan başkası engelleyemez bunu.
Yüzüğü değiştirseniz de boş yani.

en güzel gününü kendi kendine zehir etmişsin tebrik ederim :)
tam kıskanacaktım ben daha evlenme teklifi bile almadım ühüüüü diye ama 9 senedir birlikteymişsiniz şaka bi yana uğursuzluk falan bunlar hikaye. keyfini çıkar arkadaşım. mutluluklar

onu ben de düşündüm ama bilmiyorum sevgilim üzülür kırılır gibi geliyor ve nedense annesi yüzükle oynamasını kesinlikle istemiyor.
Çokmu süphecisin acaba cnm. Nedense demenden onu anlıyorum. Tektaş takamamış onca insan var boşver takıntı yapma...
Yok illa değistircem diosan nisanlınla konus altı kalın sıkışma oluyor ömürlük takıcam değistirmk istiyorum die...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…