valla bence çok abartmışsın ya. ben de senin yerinde olsam benim yüzüğümü niye herkes deniyor diye kızarım bu şımarıklık ben kabul ediyorum sende kabul et bence. ayrca ben alyansımı ve tek taşımı kendim beğenmeme rağmen bi karışıklığa geldi tektaşı büyük almışım. ama alyansımla takıyorum tek takmıyorum. bence sen yüzük meselesini geçip kayınvalidenin konuşma tarzına odaklanmalısın. sizin evlilik teklifinizle ne alakası var kayınvalidenin.
ay ben senden akıl istemedim ki. "büyük geldi, düşüyor" dedim sadece. ya benim o yüzüğü takabilmem için 9 aylık hamile falan olmam lazım. annem evlendikten sonra 20 kilo almış mesela ama yüzük ölçüsü hâlâ aynı. baktım olmuyor, "başparmağıma bile büyük geliyor" dedim, "ona tak o zaman" dedi. "peki" dedim ama benim gözler doldu. "nasıl teklif etti" dedi, ya ben sana niye anlatayım, çok istiyorsa oğlun anlatır. "eh işte" dedim, "sen çok şekilcisin, hiçbir şeyi beğenmiyorsun, benim oğlum çok doğal, çocuk sana yaranamıyor" falan dedi, iyice ağlamaya başladım, sonrasında söylediklerini dinlemedim, "evet, peki, haklısınız"la geçiştirip kapattım.
bukonuşmaya pek hakkı yok gibi geldi bana herkes haddini bilmeli. geçiştirmene gerek yok sende lafını söyle.