- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Cankuşlar yaa ben şu yumurtlama şeysime alışamadım hiç. Telefonuma program indirdim ama bnm adetlerim garip bişey oldu. Period süresi die bişey kalmadı. Bakın adetin ilk gününden diğer adetin ilk gününe kadar olan süreler şu şekilde. Son adettem geriye doğru 23 gün,27 , 21 ,29, 28. Gibi düzensiz düzensİ hep. Misal benm ortalama döngü günü sürem Ne oluyor bu durumda. Hani adetten bu gün sayısının yarısı kadar gün sonra ya yumurtlama günü e benimki hep başka. Nerden bilcem ben hangi gün:''( poffffff
Birde kontrol amaçlı iki program birden indirdim.misal ayın 14ünde oldum. Bugün bitti gibi. aynı değerleri girmeme rağmen biri diyor 24ü yumurtlama günün biri diyor 28i. Neye göre hangisine göre. Ayrıca onların yumurtlama günü dediklerinde bwn hiçbir farklılık hissetmiorum ne bilim bi kasık ağrısı, bel ağrısı, hassaiyet yani çoj aynı. Offf kafam çorba bana yardım edinn:-D bu bnm garip yumurtalar ne olcak?
Birde sizce bu sürelerle adet düzenaizliğim var diyemem demi?yani tamm üç beş oynuyor ama sonuçta düzenli olarak adet görüoruö?
Birde kontrol amaçlı iki program birden indirdim.misal ayın 14ünde oldum. Bugün bitti gibi. aynı değerleri girmeme rağmen biri diyor 24ü yumurtlama günün biri diyor 28i. Neye göre hangisine göre. Ayrıca onların yumurtlama günü dediklerinde bwn hiçbir farklılık hissetmiorum ne bilim bi kasık ağrısı, bel ağrısı, hassaiyet yani çoj aynı. Offf kafam çorba bana yardım edinn:-D bu bnm garip yumurtalar ne olcak?
Birde sizce bu sürelerle adet düzenaizliğim var diyemem demi?yani tamm üç beş oynuyor ama sonuçta düzenli olarak adet görüoruö?