• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip telefon mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

littlewomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
48
15
3
40
Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor

Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor

Olaya çok masun bakıyorsunuz da ben o kadar masum olduğunu düşünmüyorum. 10 kere arayana kadar o kişiye mesaj atabilirdi ulaşamadığında. telefon çalıp kapanıyorsa karşı taraf engellediği için öyle oluyor. Biraz daha sorgulayın siz

10 kere araması ilginç biraz 🤔 her cevapsıza böyle ısrarla geri döner mi?

eşiniz 10 kere aramış ve kim olduğunu bilmiyor öyle mi
1-2 kere arar düşmüyorsa birdaha aramaz yanlışlık oldu diye ama 10 kere aramış diyorsunuz ...
whatsaapdan baktığınızda kadının cinsel bölgesinin resmi var numaranın profil resmi olarak bunu eşinizde pek ala görebilir sizin gibi mesaj yazabilir aramışsınız şimdi size ulaşamıyorum diye 10 kere arayacağına

belkide yakalarsanız diye numara engelleme yapıyordur karşı taraf eşiniz bir işaret verince kocanızın olduğundan emin olunca engeli kaldırıyordur ve görüşüyorlardır ,ne diyecekti kocanız size aaa bu şeyi tanıdım ya ben şu kişi diyecek hali yok tabiki bilmiyorum diyecek size

çok iyi niyetlisiniz eşinize inanmış gibi yapın ve hiç çaktırmadan takip edin telefonunu mesajlarını falan... emin olun önce durumdan eşim o kadar araç aldı sattı hiç kadın genital bölge resmi olan noları 10 kere aramadı yani...

Olaya çok masun bakıyorsunuz da ben o kadar masum olduğunu düşünmüyorum. 10 kere arayana kadar o kişiye mesaj atabilirdi ulaşamadığında. telefon çalıp kapanıyorsa karşı taraf engellediği için öyle oluyor. Biraz daha sorgulayın siz
Çalmadan kapanıyor direk düşüyor.Benim de aklıma tabi önce farklı şeyler geldi ama yani altında da birsürü numara vardı birkaçını yaptım normal insanlar.esimi engellese hadi tanıyor diyelim benim de öyle oldu ve araba için olduğundan direk esim telefonla geri dönüş yapıyor

Eşiniz on kere niye arasın ısrarla? Bizimki de araç alır satar bazen, bilmesem neyse diyeceğim. Üstüne bir de engel yemiş eskorttan. Biraz saf olabilir misiniz? 🤔

Eskorttur o bacım.. Ya da bu hani p*rno reklamlarında çıkıyor ya, ara beni evde yalnızım falan diye :) o tarz bir şey olabilir.
Çok masum buldum ben seni.. 10 kere arayıpta kim olduğunu nasıl bilmeyecek ? O numara eşinin telefonuna vahi ile inmedi ya ..

Esiniz ne niyetle aradi bilemem, her kendini arayan numaraya 10 kere dönüyor mu mesela bu nokta onemli. Ama numara kayitli degilse whatsapp taki genital bölgeyi görmüş olamaz ki. Siz gorduyseniz o da görmüştür yazanlar olmus da, numara kayitli degilken nasil gorsun?

Bütün olarak bakılınca kadın vücudu güzel ama sadece genital bölge resmi çok iğrenç bunada düşmeyin artık erkekler lütfen yaa:işsiz::işsiz:
Cinsel açlığınız nirvanaya ulaştı mübarek.
genital bölgemiz iğrenç mi... bence çok estetik erkeklerinki tipsiz asıl :D

Çalmadan kapanıyor direk düşüyor.Benim de aklıma tabi önce farklı şeyler geldi ama yani altında da birsürü numara vardı birkaçını yaptım normal insanlar.esimi engellese hadi tanıyor diyelim benim de öyle oldu ve araba için olduğundan direk esim telefonla geri dönüş yapıyor
10 kere de aramaz sonuçta aracı isteyen karşı taraf ve ısrar etmesi gereken o. eşinizin numarası engellenmiş siz buna kafa yorun. Çok pis kokular geliyor burnuma

Benim eşimin kuzeni de bu araba al sat işini yapıyor.
Ayrıca kendi işi de var.
Onlarca araba aldı sattı hiç bir numarayı on kez aramadı.
Hatta bazen bizde kalırken araba için ararlar geri dönmez yine ararlar ne de olsa der.
Ya beni de birisi bişey için arasa 10 kez aramam yani mantığa aykırı.
Ben inanmadım bu bahaneye.

Eşiniizn telefon detaylı dökümüne bakın o numara ile öncesinde hiç görüşme var mı?
Bu 10 kere aramanın herhangi birinde hiç konuşma var mı?
Bu detaylar önemli.

Bazen kargo beklediğim zamanlar beni arayan cevapsızları belki kargocudur mantığı ile üst üste aradığım oluyor benim de 10 kere değilse bile 3-4 defa aramışlığım vardır.

Tek tek alinti yapamadım yapamadım biz zaten şehir dışında düğüne gitmiştik ve öğleden sonra olmuş ve ilk cevapsız karşıdan gelmiş onun öncesinde eşimim numarasından aranma yok tabi benimde aklıma önce masum şeyler gelmedi ama esimin dolaylı ya da direkt böyle bi girişimi olmadı daha önce bende ne düşüreceğimi şaşırdım inanın.

KudrAlobar KudrAlobar kendi aracımizi satıyor 6 ayda bir değişiyor yanı profesyonel galericilik şeklinde yapmıyor

Hadi diyelim araba için, iyi de bir numara 10 kere geri aranmaz ki?Hayati tehliken yoksa aranmaz yani en fazla fidyeciler beni kaçırsa anamı ararım 10 kere o kadar. Kadın da belli ki engellemiş zaten çalmadan kapandığına göre. Eşin bir haltlar karıştırıyo dikkatli ol.

Konuşma hiç yok Önce telefona cevapsız çağrı gelmiş ve sürekli arama olmadan aramış esim.oncesinde o numaraya ait bi veri yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X