• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir garip mikrodalga arastırması

havadansudanseyler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
124
180
53
46
arkadaşlar yeni bir mikrodalga fırın almak istiyorum...
şuan evde ki bekonun basit bir modeli fakat içinin boyası döküldü ve tabağın altı tamamen pas olduğu için kullanamıyorum..
etin buzunu çözdürürken pişiriyor diğer şeyleri epey bir vakit sürüyor çözdürmem..
sizden şu konuda yardım istiyorum 23 litrelik bir mikrodalga istiyorum ve mikrodalga gücü klasik 800 watttan güçlü olsun
kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz model ve markalar var mı karar vermek zorundayım bugün yarın

şuan evde ki bekonun basit bir modeli fakat içinin boyası döküldü ve tabağın altı tamamen pas olduğu için kullanamıyorum..
etin buzunu çözdürürken pişiriyor diğer şeyleri epey bir vakit sürüyor çözdürmem..
sizden şu konuda yardım istiyorum 23 litrelik bir mikrodalga istiyorum ve mikrodalga gücü klasik 800 watttan güçlü olsun
kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz model ve markalar var mı karar vermek zorundayım bugün yarın
Benim vardi cok guzeldi ama hamilekten sonra kullanmadim.Inanin cok zararli cocuklarim olduktan sonra zaten hic kullanmadim.Duzgun kullanmadan birine verdim.Belki diyceksiniz ona bakarsaniz hayatimizdaki cogu sey zararli orda da takdir sizindir elbet

Benim vardi cok guzeldi ama hamilekten sonra kullanmadim.Inanin cok zararli cocuklarim olduktan sonra zaten hic kullanmadim.Duzgun kullanmadan birine verdim.Belki diyceksiniz ona bakarsaniz hayatimizdaki cogu sey zararli orda da takdir sizindir elbet
çok sık kullandığım birşey değil zaten ama bazen buz çözdürme konusunda çok işe yarıyor

çok sık kullandığım birşey değil zaten ama bazen buz çözdürme konusunda çok işe yarıyor

Madem cok sık kullanmıyorsunuz, bence almayın. Ben genel olarak cok kullanilan zorunlu seyler disindaki makinalarin alinmasina karsiyim ;)
Buz cozdurmenin cok daha saglikli ve kolay yolu var.

Madem cok sık kullanmıyorsunuz, bence almayın. Ben genel olarak cok kullanilan zorunlu seyler disindaki makinalarin alinmasina karsiyim :KK66:
teşekkür ederim cevap için ama bir tuhaf his var içimde kullanmasam bile dursun gibi ki kullanmayacaksam çorap bile almamo_Oo_O
belki uzun yıllardır evde olduğu için olabilir

kenwood kullanıyorum ben yıllardır çok memnunum bir çok fonksiyonu var

Madem cok sık kullanmıyorsunuz, bence almayın. Ben genel olarak cok kullanilan zorunlu seyler disindaki makinalarin alinmasina karsiyim :KK66:

Ben cozdurmeden pişirmeye atıyorum. Bazen cozdurmeden de gerekiyor. O kadar beklemek darlıyor beni mesela. Sen nasıl cozduruyorsun

mikrodalga fırınların hayatımızı olumsuz etkileyecek bir zararı yok.devamlı bbc de sağlık belgeseli izleyen biri olarak söylüyorum.içiniz rahat kullanabilirsiniz.bende beko var 20 lt memnunum
gerçekten okuduğum yazılarında bir çoğu saç kurutma makinası veya cep telefonundan daha zararlı değil diyor ..zaten üstte de yazdım öyle her gün defalarca kullandığım bi alet de değil

Back