- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
-
- Konu Sahibi KomandoYareni
Evet bir garip durum yaşadım tam 10 dakika önce. Konu, eski sevgilim. Kendisi beni aldattı ve biz ayrıldık 3.5 sene rahat oldu, şu anda da bir ilişkim var zaten bu da Whatsapp resmimden falan 3 senedir bariz belli. Az önce birden tanımadığım birisinden Whatsapp çağrısı geldi. Numarayı eklediğim zaman resmi ile karşılaşınca başımdan kaynar sular döküldü desem yeri. Yanlışlıkla aramıştır heralde diye düşünüp hemen sildim ve yine bir çağrı geldi whatsapp üzerinden ve yine o. Online olduğumu görüp de belki merakından aramıştır, tam bilmiyorum ne ama hemen çıktım whatsapptan ve aramayı sildim. Sizce erkek arkadaşıma bunu söylemeli miyim?
bence söyleme,gereksiz yere tatsızlık çıkmasın, cevap vermezsiniz olur biter
ismini kaydet sonra engelle ve yine sil, sms atarsa ya da ararsa baska care düsünürsün...
Senin bir suçun yokki bunda..
aramaya devam ederse bi ilişkin olduğunu ve seni rahatsız etmemesini söyle .
mesajla. O mesajı da silme.
Yine devam ederse baş edemezsen söylersin. .
Bazı şeyleri çok büyümeye gerek yok..
Ya bugün bir iki konu oldu burada aldatılma ile ilgili resmen üzerine oldu yani. Senelerdir bir bağımız yok konuşmamız da hiç yok büyük kavga ile ayrıldık zaten. Ben de tadsızlık olmasından çekiniyorum çünkü onu tanıyor erkek arkadaşım.
engelle gitsin canım o zaman
Iyi de dürüst sun zatenBir daha tekrar ederse hemen engellemeyi düşünüyorum, numarayı o an panikle sildim çünkü. Erkek arkadaşımı gereksiz yere tedirgin etmesem mi acaba bilmiyorum ama saklarsam hayatımda ilk kez bir şey saklamış olacağım çünkü dürüst oldum hep bu zamana kadar bana olunmasını istediğim gibi.
Profil resmine bakarken yanlislikla aramistir ya da yanlislikla aradim izlenimi vermek istiyodur. Gercekten arayacak olsa arar yani niye lise arkadasinin basina bi sey gelsin. Bence sevgiline soylemelik durum yok engelle gitsin
Üzerinde düşünmeye bile değmez. Başından niye kaynar sular dökülüyor ki, 3 sene sonra tepkisiz olman gerekirdi. Eski sevgililerin arama ihtimali her zaman vardır. Engelle gitsin, sevgiline söylemen gereken bir durum da yok.