Bir garip durum!!!!!

Gercektenmi bunlara gore hayirlimi hayirsizmi karar veriliyor yani ilginc...birde neden surekli gorucu usulu gorusuyorsun sevip evlenmek varken

Zaten numara ahmetin adına kayıtlı ama o bu msjlari yazmaz eminim
Ya da siz o sizi arayan numarayı anneniz veya babanzın numarasından arayın kim oldugunu bilmez acar ve sizde sesinden anlarsınız.Annemin babamın numarası var dersenizde özelden arayın.

Telefoncular kolaylıkla gırebolıyor hatta onternet cafeciler bile ama bu bir suç.senin tel kımlerle nekadar konustun kımlerle mesajlaştık herseyı biliyorlar maalesef bence olayı bırak nunaranı degıstır ama kendi adına alma başkasının adına al

Vallaha yazıyı anlayana kadar akla karayı seçtim. Bir de midem bulandı.O nasıl cümleler?? Sus zibidi Bu iki seviyesizden de kurtulduğunuz için şükretmelisiniz bence. Bir de savunduğunuz Ahmet o kadar da sağlam bir kişilik değilmiş demek ki

Ahmet senin tahmin ettiğin gibi bir adam olmamalı çünkü diğer kişinin onun kartının yedeğini çıkartıp kullanabilmesi için( ki bu da öyle basit değil büyük cezası vardır bunun) Ahmet in kullandığı kartın iptal olması gerekir.
Telefon bayine gidip kartını kaybettiğini ve aynı numarayı tekrar kullanmak istediğini söylediğin zaman diğer kartı hemen kullanıma kapatırlar. Başka türlüsü mümkün değil olmaz.
Adam zaten söylemiş de açık açık kim olduğunu daha düşünecek ne var bilmiyorum.

Zaten murat telefon bayisine ortak yani bunu yapabilir bence.o ise eğer yani ahmetse ki bence degil çünkü bir insan ayrılma nedenini unutmaz biz o msj dan dolayı ayrılmadık.bu msj ' ı atmış güya ahmet ve ben paniklemisim o bir daha görüşmek istemedigimi söylemiş bende bir daha aramamisim ve bitmiş .böyle bişey olmadı ki

Murat dogumgununu ,Ankara'da olduğunu hadı ogrendı,Elif ablasını nerden bilsin,Ahmet gece içmiş saçmalamış sabahda gerı yazmıs,bendede vrdı bırı ıkı ay görüştük aman ne efendı aylar sonra konuştuk nasıl laçka anlatamam meğer basta herkese boyle efendıymıs

Ahmeti murati bilmemde madem evlenmek istemiyorsun hemen neden bu kadar çok görücü usulü tanışma yapiyorsun ben onu anlamadim asıl?

Nolmuş nolmuş ?

Hiçbişe anlayamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…