- 18 Ekim 2017
- 6.175
- 38.463
- 548
- 33
- Konu Sahibi Zuzushh the YARGI Machine
-
kurumsal profesyonel bi şirketle görüşmeyi tercih ederdimSelam kadinlar.
Site normale dondugune gore aklimdaki bakici sorunumu sizle paylasabilirim. Önden konuyu dini / siyasi polemige getirmemenizi (getirenleri konudan engelleyecegim) rica edecegim.
Simdi malumunuz minnak bir bebegim var, Nisan ortasinda ise geri donmem gerekiyor. Haliyle guvenilir bir bakici arayisimiz var. Bebegi 3 ayliktan bakmaya baslayip 3 yas anaokulu seviyesine kadar getircek.
Kvmin bakicilik yapan bir akrabasi var su an bosta. Kadin yan mahallemde oturuyor. Daha once 6-7 sene bakicilik yapmis. Kv cok guvenilir oldugunu, cok guzel cocuk baktigini, akraba oldugu icin fiyati piyasanin altinda tutacagini ozetle gozumuzun arkada kalmayacagini soyluyor. Ben henuz tanismadim ama cok olumlu dusunuyordum.
Amma velakin 3 gun once soyle garip bir olay yasadik. Benim 3 alt sokagimda bilindik buyuk bir tarikatin merkezi var. Kendilerine ait hastane, cami, sosyal alanlar var. Kadin benim kvyi arayip …yerde sohbet var seni de gotureyim dedi. O …yerin tarikat mekanlarindan oldugunu ben biliyorum ama kv bilmiyor. Ama zaten daha once kadinin ablasina mevlite diye gitmis konu tarikat ve siyasi parti ovmeye gelince kv rahatsiz olup kalkmis. Ordan tecrubeli oldugu icin kadini nazikce reddetti. (Bebekle ilgileniyorum cikamam) Ben de ogrenince kvye “ben seni oralara gondermem oralar duzgun yerler degil” dedim. Kadin ondan sonra kvyi 2 kere daha arayip israr etti. Kv reddetti.
Boyle olunca da ben kadindan sogudum. Sizler ne dusunuyorsunuz. Ozellikle bakicisi olan calisan annelerden yorum rica ediyorum.
Kuzum onla bu aynı değil ama. İleride siyasi bir problem olursa kimin evine girip çıkmış kimle iletişimde vs herşeyi sorun ederler. Çok da yazamıyorum banlanırım diye ama bence uzak durulsunTamamen benzer süreçlerden geçmişiz. Aynı soru işaretlerini ben de yaşadım.
Ben de bebeğim 6 aylıkken işe başladım. Benim avantajım her gün ofisten çalışmıyorum. Bu sebeple ablamiz ile kızım haftanın her günü bir arada değil. 2-3 gün beraberler.
Bizim ablada da şöyle bir durum var; fal, falcılık, durugoru vb şeylerin içinde. Hem aktif bakıyor, hem de ilgileniyor. Hatta ilk başlarda ben de çok tereddütle kalmıştım. İster istemez enerji çekme durumu var. Ancak ben ablaya bir ara ben fal baktirmaya tövbe ettim falan demiştim laf arasında. Açıkçası bizim evimizde falin f'si bile konusulmuyor. Bize veya kızıma empoze etmeye çalıştığı bir şey de yok Allah korusun. Ayrıca Allah razı olsun gerçekten torunu gibi bakıyor. Benim bu konuyu düşünmeyi aşmam da 2-3 ayı buldu. Kızım 1 buçuk yaşında hala beraberiz.
Demem o ki; eğer çocuğa gerçekten gözü gibi bakacaksa ve cocuğa veya eve böyle bir şeyi empoze etmeyecekse ben sorun yaşanmayacagini gördüm kendi deneyimlerinden. Gerçi bizim durum ile sizinki ne kadar kiyaslanir ona da tam emin olamadım ama detaylı ornek vermek istemedim.
Ancak bu örnekte, sizin ablanın durumuna ben hayır derdim.
Yok kv duramaz surekli. Ama kameralar takabilirim eve. Oyle yapacagim galiba.Ben de kesinlikle istemezdim
Arkadaşım profesyonel bir şirketten bulmuştu yıllar önce
Kv si de başında duruyordu böyle yapabilir misiniz
Doğru canim benim. Oncelikle bebiş ve sen iyidir. Ben aslında sadece olaylara farklı birç.ok açıdan bakmasını istedim. Dediğim gibi en sonda da yazdım aslında cok karşılaştırilir iki durum değil bu durumKuzum onla bu aynı değil ama. İleride siyasi bir problem olursa kimin evine girip çıkmış kimle iletişimde vs herşeyi sorun ederler. Çok da yazamıyorum banlanırım diye ama bence uzak durulsun
Ben de sogudum zaten. Acaba yanlis mi dusunuyorum diye yazdim.
Hiç mesaj yazmamış insanları yasaklamanız önyargılı bir yaklaşım, ki yasakladığınız üyeler konunuzu okumuyor bile, ayrıca bildirim olarak da gönderilen konudan üye yasaklama özelliğinin kurallarını da okumamışsınız.Önden konuyu dini / siyasi polemige getirmemenizi (getirenleri konudan engelleyecegim) rica edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?