Üşenmeden bana tekrar tekrar yazmışsın çok teşekkürler arkadaşım. İlk seansta bile fayda gördüm daha önümde 2 seans var prpde yaptırıcam inş herşey çok güzel olucak kontrole gittim bugün yüzüm çabuk iyileşiyormuş zaten doktor çok memnundu :)Biraz önce ufak anlattım ama tam anlatayım. Öncelikle fraksiyonel lazer yaptırdığında cildin soyulmayacak zatenYapılan işlemin amacı cildinde ufak ufak delikler açmak. Her açılan delik micron seviyesinde bu yüzden uygulama yaptırdığında pancar gibi olmamış olman normal Ufak delikler yapılırken aslında cildini bi anlamda üstten azaltılar gibi düşün ama asıl mantık her açılan minik deliğin iyileşme dönemi onlar iyileşeceklerki yeni oluşan cildin daha düz ve net olsun. kaşınmasıda iyileştiğini gösteriyor Gözeneklerin ne kadar derin bilemiyorum ama yavaş yavaş düzelecek gerekir ise zaten takviye seans yaparlar merak etme arkadaşım
tüm yüzünemi yaptırdın kaça yaptırdın ve prp tedavisiyle toplam kaça geliyor ?Üşenmeden bana tekrar tekrar yazmışsın çok teşekkürler arkadaşım. İlk seansta bile fayda gördüm daha önümde 2 seans var prpde yaptırıcam inş herşey çok güzel olucak kontrole gittim bugün yüzüm çabuk iyileşiyormuş zaten doktor çok memnundu :)
Merhaba öncelikle teşekkürler bende zoretanin kullanıp 6 ay sonra yaptırdım.Öncelikle bu işte doktor çok önemli bence her cilt doktoruna güvenip yaptırmam doktor seçimi çok önemli iyi araştırmak lazım.benim daha ilk seansım oldu 27si ikinci seans var ama beb ilk seanstan çok ufakta olsa çukurlarımda fayda gördüm derinlikleri bitaz bile olsa geçti gibi ve yüzüm bembeyaz oldu çok sağlıklı görünüyordu 2.seansta neler olucak en önemli bence bu seans 3.seans yapılıcak toplam daha sonrada prp. Korkulcak hiç bir şey yok bu arada eğer izlerinden mutsuzsan denemelisin çünkü başka çözümü yok malesef bu işin geç olmadan yaptır çünkü doktorum bana ne kadar çabuk yaparsak o kadar iyi dedi izlerin kızarık daha iyileşmemiş bir süre sonra ten rengine dönüşücek ve işimiz zorlaşır dedi.Bence dene bir şey kaybetmezsin hatta azda olsa faydasını görürsün doktorunu çok iyi araştır.Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun.benimde merak ettiğim bir konu bu fraksiyonel lazer.yaklaşık 3 sene önce zoretanin tedavisi görmüştüm bende ve akabinde fraksiyonel lazer olacaktım ama korktum açıkçası ve askıya aldım.şimdi durumun nasıl acaba çukurluklar için fayda etti mi?
Çukurluklarıma daha derin atış yapıldı önce sonra tüm yüzüme daha hafif yapıldı. Lazerin seansı 500 prp seansı 300e denk geliyor.bütün seansların parasını bir anda vermedim gittikce veriyorum.işte toplamda 2.400 e geliyortüm yüzünemi yaptırdın kaça yaptırdın ve prp tedavisiyle toplam kaça geliyor ?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben ilk seansımda 1 hafta -10 gün evden çıkmadım..ama şimdi ikinci seansımda öyle bir şansım yok okulum var Şapkamı takıcam bol güneş kremi gözlük vampir gibi bir hafta yani... lazerde kalıcı izler kalmıyor çok iyi bir doktora yaptırdığın taktirde ve iyi korunup güneşe burnunun ucunu bile göstermeden yani lazerin izi falan kalmıyor doktorda çok önemli bu konuda hep söylüyorum... İz kalsaydı zaten o kadar masrafa uğraşa ne gerek var korkma canım senMerhaba;
Ben de fraksiyonel co2' yi uzun süredir araştırıyorum. Şuanda bir doktorla görüştüm güneş lekeleri ve akne skarları için fraksiyonel ve prp uygulaması yapmayı teklif etti. Ama çok ciddi kaygılarım var. Bu işlemi yaptıranlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Kaç gün içinde günlük hayatıma geri dönebilirim. Lazer atış noktalarında kalıcı izler kaldığı söyleniyor bu konuda fikri olan var mı?
Merhaba öncelikle teşekkürler bende zoretanin kullanıp 6 ay sonra yaptırdım.Öncelikle bu işte doktor çok önemli bence her cilt doktoruna güvenip yaptırmam doktor seçimi çok önemli iyi araştırmak lazım.benim daha ilk seansım oldu 27si ikinci seans var ama beb ilk seanstan çok ufakta olsa çukurlarımda fayda gördüm derinlikleri bitaz bile olsa geçti gibi ve yüzüm bembeyaz oldu çok sağlıklı görünüyordu 2.seansta neler olucak en önemli bence bu seans 3.seans yapılıcak toplam daha sonrada prp. Korkulcak hiç bir şey yok bu arada eğer izlerinden mutsuzsan denemelisin çünkü başka çözümü yok malesef bu işin geç olmadan yaptır çünkü doktorum bana ne kadar çabuk yaparsak o kadar iyi dedi izlerin kızarık daha iyileşmemiş bir süre sonra ten rengine dönüşücek ve işimiz zorlaşır dedi.Bence dene bir şey kaybetmezsin hatta azda olsa faydasını görürsün doktorunu çok iyi araştır.
merhaba evet ikinci seansı yaptırdım iyileşti bile bu sefer çok çok daha fark var baya işe yaradı çukurlarım doldu çok mutluyummmm :)Merhaba
Merhaba
Yapıldı mı 2. Seansınız?
Merhabalar, bir sene evvel dudak üstü 6 seans yaptırdım.Ancak istediğimiz sonucu alamadığımız için 8 seansa çıkalım dediler. 7.seansta çok Canım yandı ve işlemi durdurdum. Daha evvelki seanslardan çok daha fazla bir acı tarifleyemiyorum.Aradan bir iki ay geçtiğinde dudak üstümde kılcal damarların çıktığını derinin iyice inceldiğini farkettim. ne kadar Güneş koruyucu sürsemde çizgiler daha belirgin hale geldi.kılcalların çıktığı incelmiş bölgeler leke leke oldu kapatıcılarla kapatmaya çalışıyorum ancak kapanmıyor tamamen. Zaman ilerledikçe fark ettimki dudak üzeri bölgem cildimin en kuru bölgesi haline geldi. Nemlendiricileri içiyor sanki cildim diğer bölgelerde nemli parlak görünüm var fraksiyonel yapılan Bölge bir türlü nemlenmiyor.Merhaba;
Ben de fraksiyonel co2' yi uzun süredir araştırıyorum. Şuanda bir doktorla görüştüm güneş lekeleri ve akne skarları için fraksiyonel ve prp uygulaması yapmayı teklif etti. Ama çok ciddi kaygılarım var. Bu işlemi yaptıranlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Kaç gün içinde günlük hayatıma geri dönebilirim. Lazer atış noktalarında kalıcı izler kaldığı söyleniyor bu konuda fikri olan var mı?