- 5 Ocak 2012
- 179
- 7
Merhabalar... Antalya anadolu hastanesinde dr betül hanıma fraksiyonel lazer yaptırdım.Zoretanin tedavisiyle 6 ay önce kistik sivilcelerimden kurtuldum ama yerlerini ne kadar sevmişler ki yanaklarımda çukurluklar bıraktılar. Ergenlik aivilcesi bile çıkarmamıştım pysa ben Allah bunu dünyadaki kimseye yaşatmasın en başta biz bunu yaşayan kullarınada şifa versin.. Doktoruma tavsiye üzerine ve internette çok olumlu tavsiyelerlw gittim.ilk önce kremle uyuşturuldum.Çukurluk ve belirgin izlerim üzerine uygulandı önce sanırım derin arışlar yaptı acıdı ellerimi sıka sıka dayandım daha sonra bütün yüzüm tarandı ve hiç canım yanmadı,hissetmedim.Doktorum cildin çok kaliteli kolay iyileşecek gibi dedi. Neyse buzlar kremler eve geldim 2 saat kadar yanmam oldu buzla kremle geçirdim.Tüm yüzüme bakınca sadece çukurluklarım üzerinde lazer sırasında olan kurumuş kanlar ve mor-kahve gibi izler vardı.3 gün oldu hala aynı sanki bütün yüzüme tarama yapılmamış gibi ne dökülme var nw aoyulma tatlı tatlı kaşınıyor sadece. Hem paylaşmak adına yazıyorum hemde sorularım var. Benim yüzüm hiç kızarmadı? Oysa ben okuduğum baktığım kadarıyla yüzüm konple pancar gibi sanki kezzap atılmış gibi olacak diye bekliyordum.Birde sanki hiç soyulmıcak gibi anlamadım.Lazeri işe yarayan arkadaşlarım ablalarım dert ortaklarım neler derler bana ?