- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 37
-
- Konu Sahibi Calimero34
Ama ben onun bana karşı dürüst olmadığını hissediyorum. Ve ne yapsam bilmiyorum. 30 yaşında koca kadınım, işim gücüm de var aklım durdu resmen. Gene karşı koyamamaktan korkuyorum. Ve ben artık sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım. Anne olamamaktan korkuyorum. Yalnız öleceğim ben galiba.
Adam size sürekli yalanlar söylüyor bahaneler uyduruyor
Sizde farkındasınız aslında gerçeklerin
Bu ilişkiye son vermek için neyi bekliyorsunuz ?
Ben de, her kelimeye kailiyorum.
Etrafimda ilgi gosteren duzgun adamlar da var ama benim gonul zirtolara konuyor nedense.
Gonul bu, kimi sevecegini secemiyoruz. Isteseydiniz, daha mantikli gelen ama bir sey hissetmediginiz biriyle evlenebilirdiniz eminim ama siz kalbinizi dinliyorsunuz, benim gibi. Sevince beynim tatile cikiyor.
Bir yorumum yok konunuza. Kalbinizi dinlerseniz sonunda uzuleceksiniz. Dinlemezseniz, sonunda belki ,acaba vazgecmeseydim mutlu olur muydum diye diye uzuleceksiniz.
Bence ukte kalmasin, sonuna kadar gidin. Bu isin sonunda affiniza siginiyorum ama agzina s...lan taraf olarak kalirsiniz , ama icinizde bu isten size bir yol olacagiyla ilgili en ufak bir belki kalmaz.
düzgün insanlar varsa ve de onlardan sizinle ciddi ciddi ilgilenen varsa bi şans verin derim ben..bu devirde adam gibi adam bulmak zor iş çünkü.. herkes para pul eğlence derdinde...
Şu yazdığından sonra beni en iyi sen anlarsınız demek geldi içimden. İş çevremden olsun arkadaş çevremden olsun düzgün insanlar var ve ben nerede serseri var onlara aşık oluyorum. Uzun zamandır kimse yoktu hayatımda bunu buldum bununda hangi söylediği gerçek diye düşünüyorum, baktığında çok iyi birisi herkese yardım eder. Ama yalanlarını yakaladım işte. Aşık olunca benim mantık beyin hepsi tatile çıkıyor aynın sizin dediğiniz gibi. Şimdi arasakesin dayanamıcam gene
hayal kırıklığını kendiniz yapıyorsunuz kendinize.bile bile lades.başta ilişki var sonra nasıl tanıştınız tekrar arkadaşlık sitesinde anlayamadım ?
Aman panpa, 100 tane duzgun adam varsa , gonul yine gider agzina s..cak olani itinayla bulur, secer ve sever.
Ben de serseri-severim, Allah akil fikir versin. Bu kafayla gitmek ben de istemiyorum ama ne yapayim hoslaninca kalbime yeniliyorum iste. Kalbim mantigimi hep bastiriyor, hep bastiriyor.
Ayrıca neden umutsuzluğa kapılıyorsun bende 31 yaşına gireceğim evlenmedimher zaman hayırlısını dile böyle birisi olacaksa hiç olmasın hayatında ne güzel yolun başında öğreniyorsun bırak kendi pisliğinde boğulsun
Güldürdün benisöylediklerin gerçek olmasıan rağmen hemde acı bir gerçek nedense beni rahatlattı tek değilim diye mi nee :))
Sizde ki bu çılgınlık nereden geliyor bayanlarMissCherryBlossom 30 yaşına gelince benim gibi durulursunuz