Bir Fikre bir akla ihtiyacım var

Araya mesafe girince askerlik yani senden soğumus olabılır.benim kuzenim uzun süre çıktığı ve nişanlı kaldığı kizdan şehirden uzaklasinca sogumustu.hatta Yengem in zoruyla evlendi.Üzgünüm ama insallah s3ninkini öyle olmamıştır insallah

Bu adam artık seni sevmiyor
Alışkanlık,iyi,evlenilecek,çocuklarımın anası olacak kız kategorisine girmişsin maalesef
Bu ilişkinin sonunu göremiyorum
Evlensen bile seni mutlu etmeyecek

Bazı insanların huyu böyledir, sevmeyen insan mesaj da atmaz bana göre ama bilmiyorum.

Siz de onun gibi davranın hatta madem 3 dakikada dönüyorsunuz çalışıyorsanız iş saatlerinde geç dönün, çalışmıyorsanız ya da iş haricinde kendinize bazı hobiler edinin, siz de çıkıp gezin biraz. Tüm dünyanızın o olduğunu sanıyor bu yüzden rahatlık çökmüş bence.

1.Erkek adam tabiki dışarı çıkacak düşüncesini ve erkek adam kelimesini kabul etmiyorum fazla güven vermissiniz sanırım sizi merak bile etmiyor araya biraz mesafe koyup arkadaşlarınızla vakit geçirmeye başlayın dışarı çıkın onun gibi yapın o msj atmadan sizde atmayın daha sonra ne oldu bu kıza ya diyerek o aramaya başlayacaktır diye düşünüyorum.tabi ben olsam devam etmezdim

Üzerine düşme bırak o seni arasın..neden aramıyor diye o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…