• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Fikre bir akla ihtiyacım var

secildes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
21
1
1
31
Arkadaşlar merhaba
Biz nişanlımda uzun yıllardır birlikteyiz, bu süre zarfında birbirimize saygıda sevgide kusur etmemeye çalıştık
Ama nişanlım askerden geleli 1 yılı geçti, askerden geldi geleli bi haller var sanki
Belki şimdi bazılarınız bana ortada bişey yok, büyütüyosun, abartıyosun diyebilir ama yine de içimi dökmek ve böyle şeyler yaşayanlar varsa bir akıl almak istiyorum
Nişanlım saat 6 da işten çıkıyor eve gidip yemek yiyor ordan arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorlar hepsini tanıyorum arkadaşlarının bazende babası ve abisiyle birlikte çıkarlar
Tamam ben çıkmasına bişey demiyorum erkek adam sürekli evde oturmasını beklemem hata olur belki ama dışarıdayken inanın kızlar beni delirtiyor arıyorum meşgule atıyor geri dönmüyor onun yerine mesaj atıyor
Sürekli diyorum ki tamam çık gez ama eve dönerken yada döndüğünde ara beni bir sesimi duy
Ben söylemesem beni 1 hafta belki hiç aramaz sadece mesajlaşırız. Hiç konuşmadığımız bir gün geçmiyor o gün mutlaka konuşuyoruz ama işte mesajlaşıyoruz sadece ben istiyorum ki beni arasın sesimi duysun insan hiç özlemez mi sevdiğinin sesini
İşteyken öğle yemeği molasında konuşuyoruz (o da mesajdan) sonra işten çıktığında mesaj atıyor o gece uyuyana kadar sürekli mesajlaşıyoruz
Tabi bu mesajlar mesela o bana mesaj atarsa ben en geç 3 dakikaya geri dönerim, ama o benim mesajlarıma 1 saat 2 saat sonra, aramız soğuk değil güzel cevaplar verse bile 2 saat sonra gelen cevaba ben ne yazabilirim biz sohbet etmiş olmuyoruz ki o zaman
Ha şöyle bir şey var, benim yanımdayken çok ilgili çok alakalı yan yanayken hiç bi sorunumuz yok
Ama henüz evli olmadığımız için sürekli yanyana olamıyoruz ki
Yanımda yokken ya o kadar şikayetçiyim ki artık aramaz hiç bir gün aramazsın iki gün aramazsın üç gün aramazsın ama artık dördüncü gün ararsın dimi ya yok söylemesem 10 günde aramaz mesaj yetiyor ona
Bide kavga ediyoruz ben haklıyım mesela biliyorum haklı olduğumu öyle bir üste çıkıyor ki özür diliyorum kendime hayret ediyorum
Haklı olduğum halde gönlünü almaya çalışıyorum
Üstüme titresin daha fazla ilgilensin derken o bu şekilde yapıyor
Biliyor benim sabaha bişeyim kalmıcak biliyo ki Seçil sabah uyandığında hiç bir şey olmamış gibi aynı sıcaklıkla devam edicek buna güvenip bunu kullanıyor
2 gün önce gene bana 2 3 saat sonra cevap yazdı bu sefer kavga etmedim kendi kendime soğuk davranmaya başladım 2 gündür de soğuk davranıyorum kısa kısa cevaplar veriyorum
Gönlümü almaya çalışmıyor bile
Ben istiyorum ki arasın noldu bişey mi oldu desin konuşalım çözelim ama yapmıyor ben soğuk konuşuyorum o da soğuk konuşuyor hangi hakla anlamıyorum

Hazır soğukken size danışmak istedim nasıl devam etmeliyim lütfen akıl verin bi kendine gelsin istiyorum artık nolur akıl fikir verin bana
Bu arada kaç kez dile getirdim bu konuları anlamış gibi duruyor özür diliyor sonra yine aynı
Cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum gerçekten muhtacım
Şuan hiç mutlu değilim yani

Son düzenleme:
Huyu böyle demek ki.Erkekler kadınlar gibi pek telefonda konuşmayı sevmiyorlar.

Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen:KK64:

Askerden önce çalışıyor muydu ? Belki çalışma hayatı, hayat kurma telaşı derken eski heyecanını kaybetmiştir. Normalde bu şikayetleri evlendikten sonra okuyoruz, sizinki önizleme gibi olmuş.
Aslında benim gözlediğim, erkekler bu mesaj ve arama işlerini pek sevmiyorlar. Yapan da çoğu zaman karşısındaki istiyor veya zorluyor diye yapıyor. Zorlama bakalım, kendisi kaç günde bir ilgilenecek. Baktın hiç takmıyor, merak bile etmiyorsa ilişkini sorgularsın. Bir süre bunaltmamanı ve kendini çekmeni öneriyorum.

Ben de hayret ediyorum, haklıyken nasıl özür diliyorsunuz, hipnoz yöntemiyle falan mı işliyor?

Nişanlınız size ihtiyaç duymuyor sanki.
Yüzyüze ne kadar görüşüyorsunuz?

Askerden önce çalışıyor muydu ? Belki çalışma hayatı, hayat kurma telaşı derken eski heyecanını kaybetmiştir. Normalde bu şikayetleri evlendikten sonra okuyoruz, sizinki önizleme gibi olmuş.
Aslında benim gözlediğim, erkekler bu mesaj ve arama işlerini pek sevmiyorlar. Yapan da çoğu zaman karşısındaki istiyor veya zorluyor diye yapıyor. Zorlama bakalım, kendisi kaç günde bir ilgilenecek. Baktın hiç takmıyor, merak bile etmiyorsa ilişkini sorgularsın. Bir süre bunaltmamanı ve kendini çekmeni öneriyorum.

Evet çalışıyordu , askerden geldikten sonra da yine aynı iş yerine girdi. O zamanlar inan ki sabaha karşı 3 e 4 e kadar konuşurduk arardı beni kendisi arardı. Evde olduğumu bilirdi yine de bir yarım saat yazmayayım hemen arardı meraklanıp.
Bilmiyorum huyu böyle olsa bundan önce neden böyle değildi huy değişir mi ?
Bende kendimi çekmek istiyorum, sürekli kavga edip üstüne gitmektense böylesi daha iyi olur diyorum kendi kendime. Ama kendimi nasıl geri çekiceğimi bilemiyorum.

Ben de hayret ediyorum, haklıyken nasıl özür diliyorsunuz, hipnoz yöntemiyle falan mı işliyor?

Nişanlınız size ihtiyaç duymuyor sanki.
Yüzyüze ne kadar görüşüyorsunuz?

Haftada 3 kez falan görüşebiliyoruz yüz yüze. O zamanlar bir sıkıntı olmuyor, birlikteyken her şey çok güzel.
Bilemiyorum, bende bana ihtiyaç duymasını aklının başına gelmesini istiyorum. Ama bundan önce hiç adam gibi soğuk davranıp burnunu sürttürmedim şimdi bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum.

bence gözünü biraz korkut sonuçta nişanlısınız böyle gitmiyor ben nişanlı gibi hissetmiyorum kendimi filan de o zaman eminim gerçek yüzünü belli edecektir.

Yazınızı ortalamayın ya okunmuyor vallahi :KK43:

bence gözünü biraz korkut sonuçta nişanlısınız böyle gitmiyor ben nişanlı gibi hissetmiyorum kendimi filan de o zaman eminim gerçek yüzünü belli edecektir.

O şekilde söylediğim zamanda kızıyor, ne diyosun sen diyor. Gözünü korkutmak, işte benimde istediğim bu. Ama bunu nasıl yapabilirim onu bilmiyorum daha önce hiç böyle bişey yapmaya çalışmadım. Kendine güveni de bundan kaynaklı.

İlerisi daha kötü olacak. "Eşim evlendikten sonra çok değişti" diye konu arattır, geleceğini gör. Şimdiden mutsuzsun, ileride kadanı çok vurursun duvara. Yapılacak her şeyi yapmışsın, konuşmuş, soğuk durmuşsun vs. İmkanı yok ilgili birine dönüşmez. Ben olsam ayrılırdım.

Lutfen evlenince duzelir diyerek umitlenme de. Ya kabulleneceksin ya bitireceksin ki insallah kendine yazik etmezsin

tatlım ama böyle olmaz bi yerden başlamak zorundasın kızarsa kızsın. sen böyle diyince oda kızacak ama aklına sen geleceksin seninle ister istemez ilgilenmek zorunda kalacak. hem sen kızsın ağırdan al kendini. madem yanyanayken sorun yok sende buluştuğunuzda soğuk davran soğumuş gibi davran ilgisiz davran ki aklı başına gelsin.

Ayyyy kıyamam üyeliği bile nişanlınla almış. Canım huyu suyu böyledir. Konuşmayı dene.

Şimdi sana seven adam arar, sorar, bırak gitsin demem gerekir mantık olarak.
Ama bu kadar kolay olmadığını biliyorum. Eğer birlikteyken bir sorununuz yoksa, sana saygısızlık ve sevgisizlik yapmıyorsa, evet ortada çok çok büyük bir sorun yok. Tek sorun aranmaman ve belki de karakteridir, ilişkinizin ilk zamanları böyle olmaması çok normal, kim ilk gün neyse 10 yıl sonra da aynı kişi olarak kalabiliyor ki? Sevginiz, saygınız, aşkınız baki kalsın yeter. Bir sevgisizlik hissetmiyorum demişsin bu çok önemli. Seni aramamasına rağmen hala sana seni sevdiğini hissetiriyor bu güzel bir şey, muhtemelen birlikteyken hissettiriyordur sevgisini. İşte mesele bu, telefondan arasın mesaj atsın belki sevmiyor, hoşlanmıyor, gerek duymuyor. Telefonla uğraşmayı bende fazla sevmiyorum. Duygusal anlamda bir eksiklik hissetmiyorsun bence. Bunları da düşün. Ama yine de madem mutsuzsun, ben, bir kaç gün daha soğuk davranmaya devam etmeni, Ve adam akıllı karşılıklı konuşmadan, senin içinde bu durum çözülmeden yelkenleri suya indirmemeni öneriyorum.

Evet çantada keklik olarak görüyor ve artık ben bu şekilde görülmek istemiyorum. Sevgisinde şüphem yok oysaki.

Evde oturup aramasını bekleme, aramalarını ve dakikaları sayma mesela. O arayıp neden aramadın derse ha yoktum şuraya gitmiştim veya Zeynep le çıkmıştık dönünce arayacaktım yorulmuşum dersin. Yani aramadığı süreçte onu beklemediğini, senin de bir hayatın olduğunu bilsin. Elaltında durmadığını, sormadığı zaman nerde olduğunu bilemeyeceğini anlasın. O seni merak etsin.

Arkadaşlar merhaba
Biz nişanlımda uzun yıllardır birlikteyiz, bu süre zarfında birbirimize saygıda sevgide kusur etmemeye çalıştık
Ama nişanlım askerden geleli 1 yılı geçti, askerden geldi geleli bi haller var sanki
Belki şimdi bazılarınız bana ortada bişey yok, büyütüyosun, abartıyosun diyebilir ama yine de içimi dökmek ve böyle şeyler yaşayanlar varsa bir akıl almak istiyorum
Nişanlım saat 6 da işten çıkıyor eve gidip yemek yiyor ordan arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorlar hepsini tanıyorum arkadaşlarının bazende babası ve abisiyle birlikte çıkarlar
Tamam ben çıkmasına bişey demiyorum erkek adam sürekli evde oturmasını beklemem hata olur belki ama dışarıdayken inanın kızlar beni delirtiyor arıyorum meşgule atıyor geri dönmüyor onun yerine mesaj atıyor
Sürekli diyorum ki tamam çık gez ama eve dönerken yada döndüğünde ara beni bir sesimi duy
Ben söylemesem beni 1 hafta belki hiç aramaz sadece mesajlaşırız. Hiç konuşmadığımız bir gün geçmiyor o gün mutlaka konuşuyoruz ama işte mesajlaşıyoruz sadece ben istiyorum ki beni arasın sesimi duysun insan hiç özlemez mi sevdiğinin sesini
İşteyken öğle yemeği molasında konuşuyoruz (o da mesajdan) sonra işten çıktığında mesaj atıyor o gece uyuyana kadar sürekli mesajlaşıyoruz
Tabi bu mesajlar mesela o bana mesaj atarsa ben en geç 3 dakikaya geri dönerim, ama o benim mesajlarıma 1 saat 2 saat sonra, aramız soğuk değil güzel cevaplar verse bile 2 saat sonra gelen cevaba ben ne yazabilirim biz sohbet etmiş olmuyoruz ki o zaman
Ha şöyle bir şey var, benim yanımdayken çok ilgili çok alakalı yan yanayken hiç bi sorunumuz yok
Ama henüz evli olmadığımız için sürekli yanyana olamıyoruz ki
Yanımda yokken ya o kadar şikayetçiyim ki artık aramaz hiç bir gün aramazsın iki gün aramazsın üç gün aramazsın ama artık dördüncü gün ararsın dimi ya yok söylemesem 10 günde aramaz mesaj yetiyor ona
Bide kavga ediyoruz ben haklıyım mesela biliyorum haklı olduğumu öyle bir üste çıkıyor ki özür diliyorum kendime hayret ediyorum
Haklı olduğum halde gönlünü almaya çalışıyorum
Üstüme titresin daha fazla ilgilensin derken o bu şekilde yapıyor
Biliyor benim sabaha bişeyim kalmıcak biliyo ki Seçil sabah uyandığında hiç bir şey olmamış gibi aynı sıcaklıkla devam edicek buna güvenip bunu kullanıyor
2 gün önce gene bana 2 3 saat sonra cevap yazdı bu sefer kavga etmedim kendi kendime soğuk davranmaya başladım 2 gündür de soğuk davranıyorum kısa kısa cevaplar veriyorum
Gönlümü almaya çalışmıyor bile
Ben istiyorum ki arasın noldu bişey mi oldu desin konuşalım çözelim ama yapmıyor ben soğuk konuşuyorum o da soğuk konuşuyor hangi hakla anlamıyorum

Hazır soğukken size danışmak istedim nasıl devam etmeliyim lütfen akıl verin bi kendine gelsin istiyorum artık nolur akıl fikir verin bana
Bu arada kaç kez dile getirdim bu konuları anlamış gibi duruyor özür diliyor sonra yine aynı
Cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum gerçekten muhtacım
Şuan hiç mutlu değilim yani

Valla benim zorlamamla istememle ilgi alaka göreceksem hiç görmeyeyim daha iyi. Yerinizde olsam bu kişiden hemen ayrılırdım şimdi böyleyse evlenince nasıl olur düşünmek bile istemem. Size hakettiğiniz değeri vermeyen adamla daha fazla zaman geçirmeyin.

askerden sonra değişen adam mevzusu da olabilir. senelerdir çok okuruz burda bunu. bazısı da der ki, ayy akserdeydi napsın yazık hayata alışmıyo falan filan. haklılar da.

fakat ben yakın zamanda öğrendiğim bişeyden bahsetmek istiyorum.
ekşisözlükte yazan erkekler sayesinde öğrendim. aslında herkesin tahmin edebileceği bir şey ama aklımıza gelmiyor.

bazı erkek, askere gittiğinde ve o çeşitli zorlukları çektiğinde kadınlara karşı bileniyor. o sırf erkek olduğu için askere alınıyor malum. ama biz ise kadın olduğumuzdan otomatikman muaf oluyoruz. bunun büyük bir haksızlık olduğunu düşünerek, bazısı ister istemez kadınlara karşı olumsuz düşüncelerle yüklenmiş olarak geliyor askerden. ordan döndüğünde de karşılaştığı kadınlara karşı içinden "ne rahat, askerlik bile yapmadı" diye düşünüyorlar ve kadınlara biraz farklı gözle bakıyorlar. kadınlara saygıları büyük oranda azalmış olarak dönüyorlar uzun lafın kısası.

dediğim gibi adamların kendi yazdıklarından okudum bunları düşündüklerini.
sonrasında da okuduğum ve şahit olduğum sayısız "sevgilim/nişanlım askerden gelince değişti, benle ilgilenmiyor" vakasında taşlar yerine oturdu. tabii ki herkes aynı değil ama oraya gidenler arasında böyle konuşmaların geçtiği de bir gerçekmiş.

tekrar yazıyorum, bu yazdığım tabii ki herkes için geçerli değil. ancak bunu düşünen adamlar oturmuş kendileri yazmış yani.

konuya cevap olarak, kendi haline bırakın diyebilirim ancak. ite kaka kimsenin sizi aramasını sağlayamazsınız.

Back