Kendinizle barışık olun bence. Kilolularda şık giiyinebiliyor gayet. Bide 66 kilo cok degil ki gayet normal yani eminin şişko durmuyosunuzdur. Kendinizle barışık olmaniz onu daha da sinir edicektir takmayınmerhaba yeni doğum yaptim 3 aylik bebegim hamileyken cok kilo aldim 48 kilodan 66 a ciktim suanda . Nedenlerini uzatmicam kaynim ve eltim ile görüşmüyoruz eltim beni en son zayif halimlr gordu yarin bayramda kaynanamda karsilasma olasiligimiz yuksek ama ben utaniyorum icimden beni gorunce dalga gececek felan diye dusunuyorum boyle kaçıyorum resmen karsilasmamak icin bu psikolojiyi nasil atabilirin
Allah razi olsun ne guzel dedinizDogum yapmissiniz ve kilo almissiniz bu gayet normal bir durum. Kilo bu alinir da verilir de Allah baska dert vermesin. Bos yere takmayin derim.
Allah razi olsun ne guzel dediniz
Bence kilolu göstermemiştir. Siz takıntı yaptığınız icin size öyle geliyor olabilir. Rahat olun isterseniz özelden mesaj da atabilirsiniz. Yardımcı olurumYa bilmiyorum yillardir kendime alisigim çöp gibi gezmeye simdi böyle olunca utandim kalcam basenlerim felan kocamanyarin şık bir kiyafet belirlemistim ama kilolu gosteriyor diye geri tayt ve siyah tshirt diymeyi dusundum geri mi vazgecip obur gomlek tarzi seyi giyim ozaman
65 kilo ile hamile kaldm 80 kiloyum kaynanamdan tutun da kendi babam bile laf yapıyor bebeğim 4 buçuk aylık.. sütüm yetmyor diyetisyenle konuştum yeni sezeryan olduğum için spor tavsiye etmediğini bebeğim küçük olduğu içinde ak gıdaya geçene kadar diyet pek tavsiye etmediğini sunun yerine sıvı ve bol yeşillikli yemeye ağırlk vermemi istedi ... Ayrıca 6.aydan sonra vücut ödemi tamamin atıyormuş..merhaba yeni doğum yaptim 3 aylik bebegim hamileyken cok kilo aldim 48 kilodan 66 a ciktim suanda . Nedenlerini uzatmicam kaynim ve eltim ile görüşmüyoruz eltim beni en son zayif halimlr gordu yarin bayramda kaynanamda karsilasma olasiligimiz yuksek ama ben utaniyorum icimden beni gorunce dalga gececek felan diye dusunuyorum boyle kaçıyorum resmen karsilasmamak icin bu psikolojiyi nasil atabilirin
Canim sutum benimde yetmiyor hatta tek gogsumden cok geliyor digerinden az65 kilo ile hamile kaldm 80 kiloyum kaynanamdan tutun da kendi babam bile laf yapıyor bebeğim 4 buçuk aylık.. sütüm yetmyor diyetisyenle konuştum yeni sezeryan olduğum için spor tavsiye etmediğini bebeğim küçük olduğu içinde ak gıdaya geçene kadar diyet pek tavsiye etmediğini sunun yerine sıvı ve bol yeşillikli yemeye ağırlk vermemi istedi ... Ayrıca 6.aydan sonra vücut ödemi tamamin atıyormuş..
Bunları duyduktan sonra kimseyi takmıyorum.. benim bebeıim iyi mi önezli olan o kilo bu.verilir. hem kendisi hiç mi hamile kalmadı. Veya hiç mi kalmayacak ?
Öncelikli hayırlı bayramlar canım..Canim sutum benimde yetmiyor hatta tek gogsumden cok geliyor digerinden az
En önemli kısmı gözden kaçırmışım 3 aylık bebekle bence de gidilmemeli bayramlaşmaya."yeni doğum yaptım, etraf hastalık dolu gelemeyeceğiz." dersen kim ne diyebilir
Ne alaka ya sen oyle bos bi kilo almamissin ki hamilelik bu cok gyzel bi yavrun olmus hic oyle düşünme bence 3 ay cok erken bi sure ilerleyen donemlerde verirsin insallahmerhaba yeni doğum yaptim 3 aylik bebegim hamileyken cok kilo aldim 48 kilodan 66 a ciktim suanda . Nedenlerini uzatmicam kaynim ve eltim ile görüşmüyoruz eltim beni en son zayif halimlr gordu yarin bayramda kaynanamda karsilasma olasiligimiz yuksek ama ben utaniyorum icimden beni gorunce dalga gececek felan diye dusunuyorum boyle kaçıyorum resmen karsilasmamak icin bu psikolojiyi nasil atabilirin
Bence isabet olmuş canım. Ama tartışmana üzüldüm tabi.Hanimlar esimle tartistik sabah ben gitmedim zaten hiçbiryere
Tartışmana üzüldüm ama gitmemen iyi olmuş.Hanimlar esimle tartistik sabah ben gitmedim zaten hiçbiryere
En önemli kısmı gözden kaçırmışım 3 aylık bebekle bence de gidilmemeli bayramlaşmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?