• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir verirmisiniz lutfen

zhlysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
40
34
88
Ankara
merhaba yeni doğum yaptim 3 aylik bebegim hamileyken cok kilo aldim 48 kilodan 66 a ciktim suanda . Nedenlerini uzatmicam kaynim ve eltim ile görüşmüyoruz eltim beni en son zayif halimlr gordu yarin bayramda kaynanamda karsilasma olasiligimiz yuksek ama ben utaniyorum icimden beni gorunce dalga gececek felan diye dusunuyorum boyle kaçıyorum resmen karsilasmamak icin bu psikolojiyi nasil atabilirin

merhaba yeni doğum yaptim 3 aylik bebegim hamileyken cok kilo aldim 48 kilodan 66 a ciktim suanda . Nedenlerini uzatmicam kaynim ve eltim ile görüşmüyoruz eltim beni en son zayif halimlr gordu yarin bayramda kaynanamda karsilasma olasiligimiz yuksek ama ben utaniyorum icimden beni gorunce dalga gececek felan diye dusunuyorum boyle kaçıyorum resmen karsilasmamak icin bu psikolojiyi nasil atabilirin
Kendinizle barışık olun bence. Kilolularda şık giiyinebiliyor gayet. Bide 66 kilo cok degil ki gayet normal yani eminin şişko durmuyosunuzdur. Kendinizle barışık olmaniz onu daha da sinir edicektir takmayın 😂😂 Ben 78 kiloyum ayni derr bende de oluyodu ama napim suan yeni dogum yaptm bende ver veremiyorum malesef hemen.

Ya bilmiyorum yillardir kendime alisigim çöp gibi gezmeye simdi böyle olunca utandim kalcam basenlerim felan kocaman 😃😃 yarin şık bir kiyafet belirlemistim ama kilolu gosteriyor diye geri tayt ve siyah tshirt diymeyi dusundum geri mi vazgecip obur gomlek tarzi seyi giyim ozaman 😃

Ima eden olursa doğum yaptim kilom gayet normal de. Gerekirse kilom bir tek beni ilgilendirir diye tersle. Hadsizlere ancak boyle cevaplar verirsek had bilmeyi ogrenirler.

Ya bilmiyorum yillardir kendime alisigim çöp gibi gezmeye simdi böyle olunca utandim kalcam basenlerim felan kocaman 😃😃 yarin şık bir kiyafet belirlemistim ama kilolu gosteriyor diye geri tayt ve siyah tshirt diymeyi dusundum geri mi vazgecip obur gomlek tarzi seyi giyim ozaman 😃
Bence kilolu göstermemiştir. Siz takıntı yaptığınız icin size öyle geliyor olabilir. Rahat olun isterseniz özelden mesaj da atabilirsiniz. Yardımcı olurum 🥰 Hiçbir zaman baskasi ne der diyerek kendinizi üzmeyin, onlar sizden çekinsin 😊

65 kilo ile hamile kaldm 80 kiloyum kaynanamdan tutun da kendi babam bile laf yapıyor bebeğim 4 buçuk aylık.. sütüm yetmyor diyetisyenle konuştum yeni sezeryan olduğum için spor tavsiye etmediğini bebeğim küçük olduğu içinde ak gıdaya geçene kadar diyet pek tavsiye etmediğini sunun yerine sıvı ve bol yeşillikli yemeye ağırlk vermemi istedi ... Ayrıca 6.aydan sonra vücut ödemi tamamin atıyormuş..
Bunları duyduktan sonra kimseyi takmıyorum.. benim bebeıim iyi mi önezli olan o kilo bu.verilir. hem kendisi hiç mi hamile kalmadı. Veya hiç mi kalmayacak ?

ben bir yaşına kadar kendime müsaade etmiştim ve 69 kiloya kadar çıkmıştım, şu anda oğlum 17 aylık 54-55 arasındayım, kendi açımdan yeterince iyi. eltiniz size baktığında siz de bebeğinize bakın, onun için herseye değer

65 kilo ile hamile kaldm 80 kiloyum kaynanamdan tutun da kendi babam bile laf yapıyor bebeğim 4 buçuk aylık.. sütüm yetmyor diyetisyenle konuştum yeni sezeryan olduğum için spor tavsiye etmediğini bebeğim küçük olduğu içinde ak gıdaya geçene kadar diyet pek tavsiye etmediğini sunun yerine sıvı ve bol yeşillikli yemeye ağırlk vermemi istedi ... Ayrıca 6.aydan sonra vücut ödemi tamamin atıyormuş..
Bunları duyduktan sonra kimseyi takmıyorum.. benim bebeıim iyi mi önezli olan o kilo bu.verilir. hem kendisi hiç mi hamile kalmadı. Veya hiç mi kalmayacak ?
Canim sutum benimde yetmiyor hatta tek gogsumden cok geliyor digerinden az

Canim sutum benimde yetmiyor hatta tek gogsumden cok geliyor digerinden az
Öncelikli hayırlı bayramlar canım.. 🤗 sütünün yetmemesine insan nasıl üzlür çok iyi bliyorum canım. Şimdi önemli olan bebeğn.. kilo bu alonır da verilir de.. Önemli olan bebeğin sağlığı.. 😍Düşünme sen başşka şeyleri eltn falan kaale alınacak insanlar değil..😁

11 aylık bebeğim var, hamilelikten önce formumu koruyan bir insandım 300 gr alsam dert ederdim😀 17 kilo aldım 7 kilom kaldı. Diyet yapmadım yavaş yavaş gider, önemli olan bebeğinin sağlıklı olması. Kim ne derse desin sen bir insan dünyaya getirdin kolay mı? Takmayın artık şu milletin laflarını🙂
Bu arada doğumdan bir çıktım 10 kilo gitmiş diyen insanlara nasıl inandıysam doğumdan bir çıktım 3 kilo gitmiş o da bebeğin kilosu ben şok😂😂
Bir de şunu söylemek istiyorum emziriyorsanız ilk 6 ay diyetten uzak durun bence ama aşırı yiyip de kilonuza katmayın. Ben öyle çok tatlı yedim ki doğumdan sonra 3 kilo daha almıştım😀

Ne alaka ya sen oyle bos bi kilo almamissin ki hamilelik bu cok gyzel bi yavrun olmus hic oyle düşünme bence 3 ay cok erken bi sure ilerleyen donemlerde verirsin insallah

Back
X