Bir fikir verin

Ceycey12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
610
391
103
kızlar beni forumdan bilenler bilir yazacağım konuyu bir arkadasımla alakalı yazıyorum hesabı yok.
Kendini ondan 7 yaş büyük bir erkekle beraber gayette mutlular ama cocuğun ailesi sıkıntılı kavgası gürültüsü eksik olmayan insanlar. Cocuk asla ailesi gibi değil elle tutulur bi mesleği var ama su an işsiz idarelik bir iste çalısıyor . Cocuk asla ailesi gibi değil aksine cok acık görüslü bilgili biri. Ama evlilik konularına cok uzak bakıyor, maddi olarak durumları kötü arkadasım maddi acıdan sıkıntışı oldugu icin yanasamadıgınu düsünüyor. Ama kafasıda cok karısık cünkü kendisi güzel bir aile, cocuk istiyor. Ama cocuk asla konusunu bile acmıyormus. Parası olmayan evlenmesin gibi konusuyormus. Annesi babasına cok düskün onlara yük olmayı istemiyormus. Ailesi de sorumsuzlar biraz, arkadasım aileside tam tersi kızın hep yanındalar her konuda. Cocugun da borcu harcı var. Simdi bu kızcağız ne yapsın? Seviyorum deyip her şeye razı mı olsun. Yoksa bu sekilde devam mı etsin. Siz olsanız ne yapardınız?

Back