bir fikir verebilirmisiniz?

beril84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
74
1
merhaba kızlar ben 11 aylık evliyim 5 aydır bebek için çalışıyoruz ama malesef tutturamadık. acaba bir sorunmu var diye kafama takılıyor hep bunu düşünür oldum sizce bir doktora gitmeliyimin 1 sene dolmadan tedaviye başlanmıyor diye okudum bu doğrumudur?:çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben 11 aylık evliyim 5 aydır bebek için çalışıyoruz ama malesef tutturamadık. acaba bir sorunmu var diye kafama takılıyor hep bunu düşünür oldum sizce bir doktora gitmeliyimin 1 sene dolmadan tedaviye başlanmıyor diye okudum bu doğrumudur?:çok üzgünüm:

slm arkadaşım 5 ay erken daha olur fazla kafana takmamaya çalış yumurtlama günlerine dikkat et gün aşırı ilişkiyi dene 1 sene sonunda gidersin doktora inş. gitmene de gerek kalmaz bu ay güzel haberi alırsın sevgıler...

cnm bende 8 ay korunmadım olmadı..baştan adet düzensizliğim vardı ona bağladı o dzeldi yine olmadı bi kaç ay mantar-idrar yolu enfeksiyonu tedavileri gördüm ondan olmamış demek dedim geçmesine rağmen yine olmadı...yumurtlamam düzeldi hrmonlarmdada sorun yok ama yinede tutturamadık..bende artık bunalıma girdim eşimdede sorun yok ama döllenme olmuyor demekkiii..hemde yumurtama testlerialdım pozitif çıktığı günler düzenli ilişki yaşadım hep hüsran :KK43:(( cnm sennde erken şaunda amabu saydıklarım la ilgili sorunların yoksa sabret stres yapma çok fazla düşünme oluruna bırak ama üzülüyorsan bnm gibi dr a git eğer senn farkında olmadığın bi sorunun varsa bi an önce tedavi görürsün sağlıkla kal cnm

cnm her ay olma şansı %25 bu oldukça düşük bir rakam
senin daha 5 ay olmuş endişe etme sakın stresde gebeliği etkiler tatlım
inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine

Merhaba canım, arkadaşımda seninle aynı şeyleri yaşıyordu. Doktora gitti. Doktor bir yıl dolmadan gelme demiş. Bazı taktikler vermiş. Bu taktikler bir çok jinekologların sitesinde var, onları dene etkili olacaktır. ınşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur. Sıkma canını. Bak bu konuda stres çok önemli. Stres yaparsanda oluşumu etkiler.

berilciğim takvim yöntemini denedinmi

kızlar bende bişey sorabilirmiyim.yeni evli oldugum için çocuk düşünmüyordum.ama bende de hamilelik belirtileri oldu.gecen hafta kan tahlılı yaptırdım.deger 0,5 cıktı düşük deger dedi.gunum geceli 4 gun oldu.hic aksamazdı.ben anlayamadım bu ısı.gebemiyim gebeysem neden kanda cıkmadı.degilsem bu kadar belirti gösterip nasıl oluyor?

X