Allah yetenek verdiyse niye göremesin?:)
Ee nerdeydi bu kadın adı neAynen ya yetenek mi desem salliyor mu desem içine mi doguyor nedir ama zaten bilmekten galiba çok kötü bir haldeydi ilk gittiğimizde de güzel şeyler söyledi oldu 3 sene sonra bir daha gittik bunları dedi biz bir kactik o kaçış
Aynen ya yetenek mi desem salliyor mu desem içine mi doguyor nedir ama zaten bilmekten galiba çok kötü bir haldeydi ilk gittiğimizde de güzel şeyler söyledi oldu 3 sene sonra bir daha gittik bunları dedi biz bir kactik o kaçış
bencede yazında öğrenelim.Ee nerdeydi bu kadın adı ne
Güya kahve faliydi pek fincana bakmadi, su falına çokiiyi bakarım diyordu ama pahalıydı, 10 sene önceydi 15 lira, yani simdinin 40 ya da 30 lirasidir cok degildi, en son da İzmir konak kizlaragasinda bir yerde baktirdim cafede o da çocuğum olacağını bilmişti hatta gittiğimde aslında hamileymisim, allah affetsin artik ama işyerinde telfi falan demişti bilememisti onu bir de ev alicaksin demişti onu da bilememisti o biraz sallamıştı belki.
Peki bildiklerini nasıl bildi sizce? Tesadüfnu oldu, kalbi temizse içine mi doğdu, insan psikolojisinden çok mu iyi anlıyor ...
??
Kahve falı bakmak da öğrenilebilir bir şey falda çalışanlar ne öğreniyorlar acaba.
Wallahi açıkçası zaten ilk gittiğimizde daha düzgün bir kadındı sonradan gittiğimiz zaman hic de sağlıklıggörünmüyor sürekli bagarip evham içinde olan bir kadın olmuştu. Çocuğununlokuldan geliş yoluna bile karışmışartik o ggünkü falına mo bakmış ne yapmışher ggün bildikleriyle sarsılan biri haline gelmişti biz de su fali istemedik zaten fincanin da içine falan bakmadı ama anlattıdurdu o yyüzden korktuk ve bir daha gitmedik zaten güzel şeyler de söylemedi pek. Gerçi bilmiş de. Neyse teşekkürler , dediğin gibi bence de.Allah yetenek verdiyse görür, bunun yanında çeşitli doğaüstü güçlerden yardım alan falcılar da var.
Kim bu kadin, pasakli birsen miWallahi açıkçası zaten ilk gittiğimizde daha düzgün bir kadındı sonradan gittiğimiz zaman hic de sağlıklıggörünmüyor sürekli bagarip evham içinde olan bir kadın olmuştu. Çocuğununlokuldan geliş yoluna bile karışmışartik o ggünkü falına mo bakmış ne yapmışher ggün bildikleriyle sarsılan biri haline gelmişti biz de su fali istemedik zaten fincanin da içine falan bakmadı ama anlattıdurdu o yyüzden korktuk ve bir daha gitmedik zaten güzel şeyler de söylemedi pek. Gerçi bilmiş de. Neyse teşekkürler , dediğin gibi bence de.
ben de baktırdım kızlarağasında kadın hicbir sey bilememisti. Hangi kafeydi hatırlıyor musun?Benimki Sevgi kafeydi sanırım.Güya kahve faliydi pek fincana bakmadi, su falına çokiiyi bakarım diyordu ama pahalıydı, 10 sene önceydi 15 lira, yani simdinin 40 ya da 30 lirasidir cok degildi, en son da İzmir konak kizlaragasinda bir yerde baktirdim cafede o da çocuğum olacağını bilmişti hatta gittiğimde aslında hamileymisim, allah affetsin artik ama işyerinde telfi falan demişti bilememisti onu bir de ev alicaksin demişti onu da bilememisti o biraz sallamıştı belki.
Pasaklı Birsen kim?Bilir mi ki?Kim bu kadin, pasakli birsen mi
Neydi kadının adı yazsan da bizde bi denesek merak ettim valla sizi böyle etkileyen falcıyıYok canım pasaklı değildi hehe normal bir kadındı da sadece biz cekindik her şeyi bildiği icin,