bütün doğal sarışınlar (dünya genelinde) beyaz tenlidir ve gözleri renkli veya açık renklidir.bal,ela ....vs.
sarı saç esmerlerin doğasına aykırıdır.kara kaş kara göze ve koyu tene hiç hoş olmuyor sarı saç.esmerlerin yapabileceği maksimum bal rengidir.
onun dışında kişinin yüz hatları,yüz şeklide çok önemli yakışıp yakışmamak konusunda.
mesela ben çok beyaz tenliyim ve sarının her tonu çok güzel oluyor.avatarda resmimde görüldüğü gibi...
ayrıca sarışınlık ten rengiyle ilgili bir durumdur.yani esmer tene sahip biri saçını sarıya boyatınca sarışın olmaz,esmer ve sarı saçlı olur.
bence de çok haklısın ama arada bi fark var ki ben bunu da yazmıştım, doğal sarışınların yüzünde bi canlılık oluyo o yüzden onlarda sarı kötü durmuyo, doğası sarı zaten, ama beyaz tende iyi değil, çünkü sarışınlarda olan doğal canlılık bi beyaz tenlide olmuyo. bronzlarda olabiliyo o kadar...yani beyaz tenli kumral bi arkadaşımız gidip sarıya boyatınca gidiyo kendi rengi ölü gibi bişey geliyo yerine..bi esmere zaten yakışmıyo bence en iyisi bronz tenliler boyatsın..
Benim kuaförümde sac renginin göz renginden belirlendiigini söyler hep.
Ten rengi tabiki önemlidir fakat saci kendinize akistiracak en önemli unsur göz rengindir der.:S:S:S
sarı sac kesinlikle makyaj ister. hep bakımlı dolasmayacaksan hic sarı sacı deneme.
ya evet mesela benim doğal sarışın arkadaşlarımın hepsi bu sene kahveye döndü, çünkü ölü gibi duruyo hele de yanaklarınız falan renkli, sağlıklı pembe gözükmüyosanız.. ama tüm bronzlar da sarı oldu..
en önemlisi de şu madem sarışınlık beyaz tenlilere yakışıyor da bronzlara daha az yakışıyo o zaman niye bayanlar sarıya boyattıklarında güneşlenicekleri ya da solaryuma girecekleri günü iple çekiyolar bu da bir soru..
aynı güzellikte iki kıza bakalım hangisi daha çekici duruyo acaba? bronz tenli olan sarışın mı, beyaz tenli olan sarışın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?